- Konu Sahibi simgeeeeee
-
Küfür,hakaret bunlar seni kaybetme riski varken yaptıkları ya evlendikten sonra düşünemiyorum bile
İlişkiler hakkında ahkam kesmeyi hiç sevmem,ayrıl barış demek çok kolay.Fakat birde görünen köy olayı vardır ki o zaman kayıtsızda kalınamaz.Geleceğini sende çok iyi biliyorsun.
Şimdi 4 yıl için belki 4 ay üzülürsün ya da bilemedin 5 ay sonra hafifler bu acı.Böyle kabul edip onunla devam edersen ve değişmezse bir ömür.
Zor ama ayrılman senin için daha iyi olur
Söylediklerinizi çok doğru buluyorum ama o aradıkça karşı koyamıyorum mu ne diyeyim bilmiyorum.. Bir ömür böyle geçmez tabiyki ona karşı bir alışkanlık var.
Ben bu alışkanlığı nasıl yeneceğimi hiç bilmiyorum..
Söylediklerinizi çok doğru buluyorum ama o aradıkça karşı koyamıyorum mu ne diyeyim bilmiyorum.. Bir ömür böyle geçmez tabiyki ona karşı bir alışkanlık var.
direkt sana haklısın ya da karşındakine haksız deme gibi bir şeyin zor olduğunu düşünüyorum. burada yazan herkes ve her konu için de geçerli bu, en nihayetinde bir taraftan dinliyoruz. o yüzden en ılımlı olarak şunları diyebilirim;
başlarda böyle olmayan bir adam ki o başlar da aslında ilişkinin baya baya ortaları, bir şekilde ya kaprislerden ya bazı olaylardan ötürü sana karşı sabrını tüketmiş olabilir ve daha çabuk daha kontrolsüz parlıyor olabilir. şu anda ya da son dönemde belki sen bir şey yapmıyorsundur ama onun da sabrı belki eskisi kadar kuvvetli değildir. genelde de uzun ilişkilerde böyle oluyor. sabırlı bir taraf en nihayetinde patlıyor ve gerekli gereksiz her mevzuda kırıcı olmaya başlıyor. belki böyle sorunlarınız olduysa bunları bir gözden geçirip ona göre yargılara varabilirsin.
yok ama diyorsan ben böyle şeyler görmüyorum ilişkimiz içerisinde, onu affedeceksen bile uzun bir müddet bunu düşünmüyormuş gibi yapabilirsin kapıları tamamen kapatmadan. bu kapıları tamamen kapatmama kısmı çok önemli, git beni arama gibi şeyler söylersen gerçekten gidebilir ve bu kez tükürdüğünü yalamak zorunda kalırsın ve bir amacı olmaz hareketinin. soğuk, donuk, umurunda değilmiş gibi, ona kızgın değilmiş gibi, bir şeyleri unutuyormuş gibi yapman gerekiyor. sinirli ve büyük laflar onu kaybetmene ve gücün yetmediğinde de sana kötü davranan bir adama yalvarmana sebep olmaktan başka bir şeye yaramaz.
hali hazırda ayrılacaksan da zaten çok keskin tavırlarla ayrılma, yavaş yavaş bitir. birden kesemeyebilirsin. üzüleceğin, pişman olacağın kayıplar olmasın.
Canım fikirlerin için çok teşekkür ederim ama ben tanığım,güvendiğim büyüklerimede tartışmalarımızın sebebini anlatıyorum. bir çok kez dediğin taktikleri uyguladım sonuç farksız ben tabiyki tek taraflı anlatmadım herşeyi tüm yolları deneyip çıkmazda olduğum için bu konuyu açtım hiç bir yol erkek arkadaşımı değiştirmedi işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?