Cerencim kızkardeşim göğüslerine silikon koydurdu birkaç gün önce...ve orada plastik cerrahi servisine yara izleri akne izleri ve kırışıklık tedavisinde kullanılabilecek ürünlerin broşürleri bırakılır ya firmalar tarafından
işte bu firmalardan biri de kinerase'miş, şu an elimde kinerase kremle elde edilen sonucu gösteren broşür var, orada bir kadının goz cevresinin resmi var, fakat normal bir foto değil bu, canfield bilimsel fotoğraf sistemi kullanılarak çekilmiş bir fotoğraf,yani çıplak gözle göremediğimiz ciltteki güneş hasarını da gösteren bir resim
ilk resimde göz kapağı ve çevresi tamamen leke içersinde, ve tamamen hasara uğramış, ayrıca kırışıklıklar var ,ikinci resim 12 hafta kinerase uygulaması sonrasını gösteriyor ciltteki güneş ve hücre hasarı (sanırım serbest radikaller de etkili bunda) tamamen yok olmuş , kırışıklar da öyle azalmış ki, ilk resimle arasında %95 fark var
lekeler tamamen yok olmuş bunu belirteyim,zaten kullanıyordum bu ikinci alışım, çok memnunum sürekli kullanmak istiyorum ben de de kırışık yok 31 yaşındayım ona bakarsan..
ama demek ki doğru yoldaymışım, yeni jenerasyon kırışıklık kremleri iddia edildiği gibi cildi yoran ürünler değil,hani şimdi bunu kullanırsam ilerde ne kullanacağım safsatasına inanmıyorum ben
bunlar hücreyi yenileyen cildi onaran şeyler, bence yaş farı yok bu ürünlerde, yani özellikle peptide içeren kremlerde, akne lekelerinde de etkiliymiş.benim kullandığım kinerase c peptide
evet fiyatı ucuz değil ama mucize yaratan hangi ürün ucuz ki?