• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İçinde kızıllık olmayan ve siyah gibi sert durmayan boya rengi önerir misiniz?

evet kahve çukulata rengi gibi ketane senin resimdeki ben genç kızken boyamıştım kestaneye siyah gibi oluyo ama siyahda değil tercih senin tabi...

evet kahve çukulata rengi gibi ketane senin resimdeki ben genç kızken boyamıştım kestaneye siyah gibi oluyo ama siyahda değil tercih senin tabi...

şimdi bende genç kızım ya heves ettim :69: sağol canım tekrar biraz daha araştırıp karar vericem artık saçlarım uzun bi de şimdi kötü bi renk elde edersem çok üzülücem

ben kayınvaliden pahalısını istemezdide rahmetli:1:palette alırdı bazen kampanyalıda olurdu onunla boyardık çok kötü ya ne kapatıyo rengi canlı değil akıyo çabuk..

sonradan fikrini değiştireceksen koyu yapma hemen açık olmaz o saç silmek gerekir rengi...

ben kayınvaliden pahalısını istemezdide rahmetli:1:palette alırdı bazen kampanyalıda olurdu onunla boyardık çok kötü ya ne kapatıyo rengi canlı değil akıyo çabuk..

mekanı cennet olsun
baya karıştı benm kafa :44: biraz daha bakayım renk katologlarına loreale garniere falan bakayım

eğer fikir değiştirebilirim dersen açık kestaneye bak loreale açık yazanlara bak sonra o değişir ama orta ve koyular değişmez
örneğin kestane kahve olmaz taban koyu çünki
kahve kestane olur ama kahve daha açık ok...

eğer fikir değiştirebilirim dersen açık kestaneye bak loreale açık yazanlara bak sonra o değişir ama orta ve koyular değişmez
örneğin kestane kahve olmaz taban koyu çünki
kahve kestane olur ama kahve daha açık ok...

hımmm birazcık anladım açık kahve ve açık kestanelere bakıcam o zaman

arkadaşlar kendi saç rengim koyu kestaneydi bi hata yapıp 3 sene önce kına yaptım şimdi sadece uçlarda kaldı boyamayı düşünüyorum çünkü kına saç rengimi soldurdu yıprattı ama saçım uzun hiç de boyamadım cesaret edemiyorum fikir verirseniz sevinirim
istediğim renk bu içinde kızıllık olmayan ve siyah gbi çok sert durmayan bi koyuluk

Eki Görüntüle 191576

Eki Görüntüle 191577

Eki Görüntüle 191574

Eki Görüntüle 191575

saçlarınızın ucundaki kınlaı kısımlar hangi renge boyasanız ayırt edecektir ve hemen çıkacaktır boyalarınız.hatta tam olarak tutmuyorda kınalı saç boyayı.bu resimlerdeki renkleri en güzel ve parlak olarak lorealin 6 numarasıyla tutturursunuzpiyasadaki en kalitel ve kalıcı boya..hemde boya öncesi bakım kremiyle saçınızı kökten uca korumuş olursunuz.bende bu renge boyadım sarıdan döndürerek tek seferde kapattı rengini...tavsiye ederim..hiç ucuzuna kaçmayın sonra kapatmaya çalışarak fiyatı ikiye katlarsınız hemde saçınız boşuna yıpranır...ama önce o kınalı kısımları kestirmenizi tavsiye ederim.

o zaman bi de loreal katolağa bakayım baktım zaten bitter çikolatasına ama rakadaşlar 3 numaralar koyu oluyor dedi
palette siyah inci serisi gözüme güzel gelmişti :44:

palette den memnunum ben yıllardır siyaha boyayan biri olarak

27_07042010151844.jpg

bunu kullanıyorum farklı markaların siyahını denedim ama en beğendiğim bu oldu

saçlarınızın ucundaki kınlaı kısımlar hangi renge boyasanız ayırt edecektir ve hemen çıkacaktır boyalarınız.hatta tam olarak tutmuyorda kınalı saç boyayı.bu resimlerdeki renkleri en güzel ve parlak olarak lorealin 6 numarasıyla tutturursunuzpiyasadaki en kalitel ve kalıcı boya..hemde boya öncesi bakım kremiyle saçınızı kökten uca korumuş olursunuz.bende bu renge boyadım sarıdan döndürerek tek seferde kapattı rengini...tavsiye ederim..hiç ucuzuna kaçmayın sonra kapatmaya çalışarak fiyatı ikiye katlarsınız hemde saçınız boşuna yıpranır...ama önce o kınalı kısımları kestirmenizi tavsiye ederim.

teşekür ederim canım evet kına malesef boya tutmuyormuş ama dediğim gbi sadece uçlarında kaldığı için bi şansımı denemek istiyorum senn bahsettiğin loreal 6 daha karamel açık bi renk sanki

6.1 var eğer dediğin buysa bu biraz benm istediğime yakın ama daha koyu istiyorum ben
$pr_01_103983_max.jpg

palette den memnunum ben yıllardır siyaha boyayan biri olarak

27_07042010151844.jpg

bunu kullanıyorum farklı markaların siyahını denedim ama en beğendiğim bu oldu

evet palettenin siyah inci serisi benm çok hoşuma gitti ilk defa boyayacağım için direkt siyah yaparsam sonrada pişman olursam geri dönüşü çok zor olur bu serinin buğulu gecesi var onu beğendim
ama palette iyi değil loreale bak diyen arkadaşlar oldu bi de o katolağa bakıcam
yardımcı olduğun için teşekür ederim:71:

evet palettenin siyah inci serisi benm çok hoşuma gitti ilk defa boyayacağım için direkt siyah yaparsam sonrada pişman olursam geri dönüşü çok zor olur bu serinin buğulu gecesi var onu beğendim
ama palette iyi değil loreale bak diyen arkadaşlar oldu bi de o katolağa bakıcam
yardımcı olduğun için teşekür ederim:71:

rica ederim,bence de ilk defa boyucaksan çok koyu yapma,ben sarıdan direkt siyaha geçmiştim bi cesaret neyse ki pişman olmadım hala siyah kullanıyorum

rica ederim,bence de ilk defa boyucaksan çok koyu yapma,ben sarıdan direkt siyaha geçmiştim bi cesaret neyse ki pişman olmadım hala siyah kullanıyorum

evet ilk olacağı için siyah geri dönüşü zor olur zaten siyah düşünmüyorum
koyu renkleri hep çok beğenmişimdir farklı duruyor bence
senin ki de iyi cesaret ben kestane saçımı bi ton koyu yapmak için aylardan düşünüyorum :1:

Back