- Konu Sahibi suyun_rengi
-
koyu kestaneye boyama siyah gibi oluyor koyu kahve olabilir
slm canım bende koyu renkden döndüm ama başkasında görünce hala geri mii dönsem derim asil renktir koyu renklerbence hala boyamadıysan sanırım garnier yada palettenin 4.0 yada 5 .0alabilirsin koyu kahve yada açık kahve olabilir zira siyahın asilliğini verir net renkler olduğu için yansımaları güneşte olmaz kızılımsı olmaz ve sert göstermez genede içinde dore kahve vs yazan boyalardan uzakk dur derim ...güzellikle kal canım ....
özellikle kolestonun koyu kahvesini boyama çünkü bildiğin siyah oluyo denedm we simsiyah oldu
dediğim gibi koleston hariç 4 ve ya 5 numara uygun gerçi 4 de siyah yapıyo en iyisi 5 numara ile boya :)
Koyu renk saç boyası bir iki kez kullanmıştım. Gerçekten resimdeki gibi olmuyor çok daha koyu bir renk oluyor ve yüze sert bir ifade katıyor.Boyama sonrası elde etmek istediğin renk tonunun bir ton açığı ile boya istersen........
bir boyamada tutmaz canım ben karamel istiyordum kuaförüm 3-4 uyguamada tam senin istediğin gibi olur dediarkadaslar kafam cok karısık saclarım akmış bi siyah artık kahve rengi oldu nerdeyse acaba kızıl boya yapsam tutarmı :)
arkadaslar kafam cok karısık saclarım akmış bi siyah artık kahve rengi oldu nerdeyse acaba kızıl boya yapsam tutarmı :)
boya olarak sadece loreal öneririm arkadaşlar palette çok kötü bence...
canım benimde boya konusunda az çok fikrim var resimdeki renk koyu kestane bence kahve böyle olmaz çünki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?