• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İçinde kızıllık olmayan ve siyah gibi sert durmayan boya rengi önerir misiniz?

suyun_rengi

Allahım elimi bırakma...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
163
2
46
Diğer
arkadaşlar kendi saç rengim koyu kestaneydi bi hata yapıp 3 sene önce kına yaptım şimdi sadece uçlarda kaldı boyamayı düşünüyorum çünkü kına saç rengimi soldurdu yıprattı ama saçım uzun hiç de boyamadım cesaret edemiyorum fikir verirseniz sevinirim
istediğim renk bu içinde kızıllık olmayan ve siyah gbi çok sert durmayan bi koyuluk

$7[1].jpg

$4_2822010135938_13687[1].jpg

Eki Görüntüle 191574

Eki Görüntüle 191575

palette buğulu gece ?

loreal bitter çikolata ?

koyu kestane ?koyu kahve??
bunlar istediğim renk gibiler sanki deneyen ???

slm canım bende koyu renkden döndüm ama başkasında görünce hala geri mii dönsem derim asil renktir koyu renkler:16: bence hala boyamadıysan sanırım garnier yada palettenin 4.0 yada 5 .0alabilirsin koyu kahve yada açık kahve olabilir zira siyahın asilliğini verir net renkler olduğu için yansımaları güneşte olmaz kızılımsı olmaz ve sert göstermez genede içinde dore kahve vs yazan boyalardan uzakk dur derim ...güzellikle kal canım ....:64:

slm canım bende koyu renkden döndüm ama başkasında görünce hala geri mii dönsem derim asil renktir koyu renkler:16: bence hala boyamadıysan sanırım garnier yada palettenin 4.0 yada 5 .0alabilirsin koyu kahve yada açık kahve olabilir zira siyahın asilliğini verir net renkler olduğu için yansımaları güneşte olmaz kızılımsı olmaz ve sert göstermez genede içinde dore kahve vs yazan boyalardan uzakk dur derim ...güzellikle kal canım ....:64:

:71:çok teşekür ederim canım koyu renkleri çok beğeniyorum kendi saçımda öyleydi ama ne yazık ki kına rengini soldurdu
biraz baktım renk katologlarına palettenin 5 numaraları kahveler olabilir sanki .bir de garniere bakayım

Son düzenleme:
Koyu renk saç boyası bir iki kez kullanmıştım. Gerçekten resimdeki gibi olmuyor çok daha koyu bir renk oluyor ve yüze sert bir ifade katıyor.Boyama sonrası elde etmek istediğin renk tonunun bir ton açığı ile boya istersen........

canım benimde boya konusunda az çok fikrim var resimdeki renk koyu kestane bence kahve böyle olmaz çünki...

boya olarak sadece loreal öneririm arkadaşlar palette çok kötü bence...

Koyu renk saç boyası bir iki kez kullanmıştım. Gerçekten resimdeki gibi olmuyor çok daha koyu bir renk oluyor ve yüze sert bir ifade katıyor.Boyama sonrası elde etmek istediğin renk tonunun bir ton açığı ile boya istersen........

sanırım kutuda göründüğü gbi bi renk çıkmıyor boyalarda daha koyu oluyor o yüzden koyu kestane yerine 4.36 gece buğusu (palettenin) onu denicem cevapladığın için teşekür ederim :71:

arkadaslar kafam cok karısık saclarım akmış bi siyah artık kahve rengi oldu nerdeyse acaba kızıl boya yapsam tutarmı :)
bir boyamada tutmaz canım ben karamel istiyordum kuaförüm 3-4 uyguamada tam senin istediğin gibi olur dedi
ilk etapta açıcı oranı yüksek bir kızıl al daha sonrada istediğin kızılı seç iki defa yap yani..

Back