• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinde aşk saklı kitabını okuyan varmı

zuli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
75
4
96
kızlar son okuduğum kitap bu bügün bitirdim orta çağı anlatan çok güzel bi aşk hikayesi aşklar kıskançlıklar yanlış anlamalar ve o dönemi okurken gözünüzün önüne gelen modasıyla güzel bi kitap

yalnız okumuş olanlardan bi ricam var kitabın yazarı devamının da olduğunu söylüyor düşler kırallığı ve sen gelmeden önce kitaplarının devamı olduğu yazılı hangisi ikinci kitap bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden teşekkür ederim

yazar ilk içinde aşk saklıyı yazmış ama daha sonra devamını yazmaya karar verip daha eskiyi anlatan düşler krallığını yazmış yani ilk düşler krallığı okunursa daha iyi olur bence ben öyle okumuştum ve en son da sen gelmeden önce okunmalı.

canım ben konyalıyım rampalı çarşıda aşiyan kitap evinde üyeyim ordan 1 tl ye değiştirip okuyorum kitapları umarım orda bulabilirim devamlarını

Bu kitabı çok okumak istedim ama bir türlü kısmet olmadı bana. Judith McNaught'un Sen Gelmeden Önce ve Düşler Krallığı kitaplarını okudum ama bir türlü bu kitaba sıra gelmedi. Seriyi bir türlü tamamlayamadım. İnş en kısa zamanda okuyacağım.

inşallahh bulursak okuycaz
10 kıtabını da okudum Judıth ın sadece bu kıtabı kaldı pıyasada bulamadıgım ıcın alamıorum :(

Back