- 18 Kasım 2023
- 110
- 29
- 34
-
- Konu Sahibi hayat bitti
Içiniz nasıl geciyo uyuyomusunuzOtururken veya otobüste içimin geçmesi normal mi. Elimdeki poşeti dahi düşürüyorum
Herşeyden evhamlanıyorum
Aniden uykuya dalıyorumIçiniz nasıl geciyo uyuyomusunuz
Doktora gittiniz mi buraya sormadan önce?Evet aniden uykuya dalıyorum
Mesela otobüsle evime dönerken koltuktaNasıl içiniz geçiyor mesela yapacak bir işiniz olmadığı bir anda mı?
Korktuğum için gidemiyorumDoktora gittiniz mi buraya sormadan önce?
Benim bir tanıdığım da böyle işi yoksa 15 dakika arada bile dalıyor ama şak diye gözünü açıp işinin vakti geldiyse devam ediyor.Korktuğum için gidemiyorum
En son 1 yıl önce B vitaminin biraz eksikti
Ama şimdi daha başka birsey çıkar diye korkuyorum
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiyeBenim bir tanıdığım da böyle işi yoksa 15 dakika arada bile dalıyor ama şak diye gözünü açıp işinin vakti geldiyse devam ediyor.
Ondan işiniz yokken mi öyle dedim gerçekten de otobüste veya tv izlerken diyorsunuz vücudunuz izin veriyor demek ki o vakitlerde.
O dediğim kişi de hasta annesine bakıyor iş dışında ve hep yorgun genel olarak onun için en ufak boş vakti değerlendiriyor ama bunu boş vaktinde yapıyor.
Siz de istemdışı gerçekten yapmanız gereken bir şey varken yapıyor musunuz diye merak etmiştim ama sanırım öyle değil.
Siz doktora gidin belki gitmezseniz asıl korkulacak bir şey olabilir erkenden gitmek daha iyi içinizi ferah tutun
Geçmiş olsunBende de b12 eksikti düşük tü iğne ve hap kullandım.
Ben sadece unutuyordum. Bir şeyleriama öyle hiç herhangi bi yerde dalmadım uykuya.
(üstümde halsizlik yorgunluk o hamilelikten dolayı var o ayrı .)
Sonra ki tahlilde geçen hafta değerim düzelmiş doktor dedi.
Eğer uykusuz degilseniz her yerde içinizin geçmesi normal değil. Şeker, tiroid, kansızlık vb. problemleriniz olabilir, bence durumu bir aile hekimine danışıp kan tahlili yaptırın. O sizi doğru branşa yönlendirir.Otururken veya otobüste içimin geçmesi normal mi. Elimdeki poşeti dahi düşürüyorum
Herşeyden evhamlanıyorum
Haşimato hastalari genelde bu sekilde olur, ciddi bir vitamin eksikliğiniz yoksa tabi. Dvit özellikle. Aile hekimine gidin rutinlerinize baksinlar sonuca göre ilac verir yada uzmana yönlendirir. Kötü bir sey cikicak diye gitmemezlik yapmayin cok basit bir seyde cikabilir neden bosuna cekesiniz bunuOtururken veya otobüste içimin geçmesi normal mi. Elimdeki poşeti dahi düşürüyorum
Herşeyden evhamlanıyorum
Belki şu an durumun en kötü değildir ama doktora gitmezsen en kötüsü başına gelebilir bu ihmalkarlıklaHayırlısı bakalım.
Ama kafam en kötüye kurulu hep