içimi yakan affediciliğim

Canım ama kıza sormuşsun demiş ya tek uykusuzluktan konuşmuştuk diye?.Gerçi ben çok kıskanç olduğum için erkek arkadaşıma o kızla konuştuğu içinde kızardım ama.

çok sağolun arkadaşlar

Değil...

Ahmet Meteyi boşuna kıskanmamış, onunla arkadaş olduğunuz dönemde bile bir elektrik varmış ki Ahmetle ayrılığınızın ardından 1 ay da olsa bir ilişkiniz olmuş, "Ondan ayrıydık o dönem" diyeceksiniz de Mete olması tesadüf mü onca alternatif arasında, Ahmetle ilişkiniz sırasındaki paylaşımın da etkisi var... "Hayatıma müdahale etme" demişsiniz ama demek ki yersiz bir kuruntu değilmiş onunki, bir şeyler hissetmiş nitekim hissettikleri doğru çıkmış ayrıldığınız dönemde...

O kıza gelirsek de "kıza asılmadığını" söylemiş, siz de yalan söylediği için hakaret edip tokat atmışsınız, bunun üzerine affetmişsiniz, yani sineye çekip oturmamışsınız yapacağınızı yapmışsınız, buna rağmen onu affetmeyi kendinize yediremiyorsanız ilişkiye devam etmek istemiyorsunuzdur... Devam etmek istiyorsanız da tartışmışsınız, üstüne tokat atmışsınız, daha ne yapacaktınız ki, neden hala huzursuz oluyorsunuz?

ona en başta ben meteyle çıktım aklına gelecek bu hep böyle ilişki olmaz demiştim o da ben sana suç bulmuyorum belkide snei yalnız bıraktım sen iyi niyetli birisin falan demişti

Belki o da sizin gibi düşünmüştür, hani siz onu affetmiş sonra da hala huzursuz olduğunuzu fark etmişsiniz ya, o da sizin gibi çok sevdiği için önceleri suçunuz olmadığını düşünmüş sonra tıpkı sizin hissettiğiniz gibi bu durumu kendine yedirememiştir...

Birbirinizin halinden en iyi siz anlarsınız, empati yaparsanız durumunuz pek farklı değil, siz ayrıldığınızda Meteyle çıkmışsınız, o aranız bozulduğunda kızla konuşmuş, huzursuz olup onu affetmeyi kendinize yediremediğiniz anlarda onun da benzer hisleri olabileceğini düşünün... Bence daha fazla üzerine gidilmesini hak etmiyor erkek arkadaşınız...

Son düzenleme:

evet aslında haklısınız bu konuyu artık önüne getirmeyeceğim zaten
kendi arkadaşlarımda bunu diyor o çocuk seni meteye rağmen bırakmadı bi hatayla silme diyorlar

bu durumu hiç yaşamamış olsaydın herşey güllük gülüstanlık olsaydıda herzaman aldatma ihtimali vardır bi erkeğin....
ama sürekli bunu düşünürsen ohoooo kendine yazık edersin....
her erkekte vardır bu potansiyel zaten...
seninki eline yüzüne bulaştırmış sadece...
madem affettin yeme kendini daha fazla bişey varsa çıkar er geç merak etme....

Affetmeseydin,
en büyük hatan affetmek olmuş.
Yine yapacak hep yapıyor da emin ol.
Madem hazmedemiyorsun ayrıl.

bende affettim bende pişman oldum ben ettım sen etmeee kızlar bu konuda daha duygusal ne yazıkkı

Affetmeseydin,
en büyük hatan affetmek olmuş.
Yine yapacak hep yapıyor da emin ol.
Madem hazmedemiyorsun ayrıl.

kızlar yapmama ihtimali hiç yokmu :'(
bidaha yaparsa bu üzüntünün altından kalkamam sonuçta 2.si benim hatam olur :'(

kızlar yapmama ihtimali hiç yokmu :'(
bidaha yaparsa bu üzüntünün altından kalkamam sonuçta 2.si benim hatam olur :'(

Yapmama ihtmali yok.
Bir kere yaptıysa hep yapar.
Üstelik sen affettiysen, bir kere senin affedişini gördüyse daha beterini yapar ve bu sefer yakalandığında yalvarmaz.. Üste çıkar.

sevgi aşk namaz gıbıdır nıyet edıldıkten sonra etrafa bakılmaz nasıl bız bakmadıysak onlarda bakmayacak kızı erkegı yok bu işin dört kez aldatılma egılımınde bulundu ben aptal gıbı her defasında affettım sımdı ıyı bırı cıksa yıne gıdecek o yuzden sende onu sallama cünkü bir kez insanın ıcıne o şüphe yerleştiyse üzerınden yıllarda gecse atamıyor

canm sen o aldatma eğiliminde bulunan çocukla hala çıkıyor musun peki onu anlamadım

evet canım bulsa gercek hayatta da yapar emınım facemden engellemıstım beyefendıyı butun bılgılerı gızlı ama gecen sahte face alop bakayım dedım ama onu eklemedım tabı hemen 2 kıza abone olmus kım bılır facesıne kac tane kız eklemıstır... başkalarınla görüştügünü iletısımı koparttıgından anlıyorum yadaa iletısım seyreldıgınden o kızlardan yüz bulmasın paşa paşa gelır aldatan erkek sevmezz arkadasım sevseydı aldatmazdı... tabı bız kızlar daha duygusal canlılar oldugumuz için ıkı tatlı sözlerıne kanıyoruz değiştiklerını düşünürek hatayı kendımız yapıyoruzz.. suankı aklım olsa ayrılırdım hatta ayrılmak ıcın bahane bıle arıyorum

canm ayrılmak için bahane bulmana gerek yok demekki eskileri affedememişim de ayrıl madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…