- Konu Sahibi ahirimsensin
-
Canım ama kıza sormuşsun demiş ya tek uykusuzluktan konuşmuştuk diye?.Gerçi ben çok kıskanç olduğum için erkek arkadaşıma o kızla konuştuğu içinde kızardım ama.
anladığım kadarıyla kızla flört gibi bir durumları olmamış sadece uykusuzluk üstüne konuşmuşlar.gerçi bu da çok gereksiz bir sohbet ama yine de bu kadar kafana takma canım ayrıca erkek milletine güven olmaz ama başka erkek de olsa durum aynıyani seviyorsan seni pişmasn olduğuna ikna ettiyse uzatma düşünüp kafanda kurma fakat gözdağı vermeyi de unutma böyle birşeyi tekrarlarsan bende affı yok bil de
1 yılın sonunda tamam dedim erkek arkadaşımın adı ahmet olsun ahmetle çıkarken mete diye bir çocukla arkadaştık okuldan ahmet hep kıskandı meteyi ben ise mete benim arkadaşım hayatıma müdahele etme dedim hep 4 ay sonra ahmetle ayrıldık ve mete benle çıkmak istedi ve çıktık 1 ay ama olmadı ayrıldık...
ahmette biliyor bu olayı en sevmediğim insanla çıktın zamanında arkadaşım dediğin insanla çıktın ama ayrıldın hala aşığım sana bana bir şans daha ver diye bi kaç ay ısrar etti
ve böylece ahmetle yeniden çıkmaya başladık ve 2 yıl oldubu süre içinde çok sevdim onu aşıkta oldum çok mutlu günlerimiz oldu
ama ilişkimizin 1.yılında facete bir kızla konuştuğunu gördüm...kıza uyudun mu falan diye sormuş..ve o zamanlar facebook tüm msjları kaydetmiyordu..kıza inançlıyım başaracağım yazmış yazılarında hep gülücük konuşma saatleri gece 2..hoşgeldin faceme :) falan yazmış
sevgilime anlattım tamam dedi yalan söyledim ama seni kaybetmemek için dedi,hata yaptım dedi...anlat dedim..
o kızla bir grupta tanışmışlar uykusuzluktan konuşmuşlar o sıra sevgilimle aramız bozukmuş benimki güya kıdan akıl almış..inançlıyım başaracağımda uyumak içinmiş
ağladı asılmadım diye yalvardı tokat attım ama kızla konuşmasına değil bana yalan söylemesine ş....n dedim ama çok aşıktım sonunda affettim
sizce bu 1 yıl huzursuz olacak bir mevzu mu
ona en başta ben meteyle çıktım aklına gelecek bu hep böyle ilişki olmaz demiştim o da ben sana suç bulmuyorum belkide snei yalnız bıraktım sen iyi niyetli birisin falan demişti
Değil...
Ahmet Meteyi boşuna kıskanmamış, onunla arkadaş olduğunuz dönemde bile bir elektrik varmış ki Ahmetle ayrılığınızın ardından 1 ay da olsa bir ilişkiniz olmuş, "Ondan ayrıydık o dönem" diyeceksiniz de Mete olması tesadüf mü onca alternatif arasında, Ahmetle ilişkiniz sırasındaki paylaşımın da etkisi var... "Hayatıma müdahale etme" demişsiniz ama demek ki yersiz bir kuruntu değilmiş onunki, bir şeyler hissetmiş nitekim hissettikleri doğru çıkmış ayrıldığınız dönemde...
O kıza gelirsek de "kıza asılmadığını" söylemiş, siz de yalan söylediği için hakaret edip tokat atmışsınız, bunun üzerine affetmişsiniz, yani sineye çekip oturmamışsınız yapacağınızı yapmışsınız, buna rağmen onu affetmeyi kendinize yediremiyorsanız ilişkiye devam etmek istemiyorsunuzdur... Devam etmek istiyorsanız da tartışmışsınız, üstüne tokat atmışsınız, daha ne yapacaktınız ki, neden hala huzursuz oluyorsunuz?
Belki o da sizin gibi düşünmüştür, hani siz onu affetmiş sonra da hala huzursuz olduğunuzu fark etmişsiniz ya, o da sizin gibi çok sevdiği için önceleri suçunuz olmadığını düşünmüş sonra tıpkı sizin hissettiğiniz gibi bu durumu kendine yedirememiştir...
Birbirinizin halinden en iyi siz anlarsınız, empati yaparsanız durumunuz pek farklı değil, siz ayrıldığınızda Meteyle çıkmışsınız, o aranız bozulduğunda kızla konuşmuş, huzursuz olup onu affetmeyi kendinize yediremediğiniz anlarda onun da benzer hisleri olabileceğini düşünün... Bence daha fazla üzerine gidilmesini hak etmiyor erkek arkadaşınız...
bende affettim bende pişman oldum ben ettım sen etmeee kızlar bu konuda daha duygusal ne yazıkkı
Affetmeseydin,
en büyük hatan affetmek olmuş.
Yine yapacak hep yapıyor da emin ol.
Madem hazmedemiyorsun ayrıl.
kızlar yapmama ihtimali hiç yokmu :'(
bidaha yaparsa bu üzüntünün altından kalkamam sonuçta 2.si benim hatam olur :'(
sevgi aşk namaz gıbıdır nıyet edıldıkten sonra etrafa bakılmaz nasıl bız bakmadıysak onlarda bakmayacak kızı erkegı yok bu işin dört kez aldatılma egılımınde bulundu ben aptal gıbı her defasında affettım sımdı ıyı bırı cıksa yıne gıdecek o yuzden sende onu sallama cünkü bir kez insanın ıcıne o şüphe yerleştiyse üzerınden yıllarda gecse atamıyor
malesef cıkıyorum ama eskısı gıbı umrumda mı hayır
evet canım bulsa gercek hayatta da yapar emınım facemden engellemıstım beyefendıyı butun bılgılerı gızlı ama gecen sahte face alop bakayım dedım ama onu eklemedım tabı hemen 2 kıza abone olmus kım bılır facesıne kac tane kız eklemıstır... başkalarınla görüştügünü iletısımı koparttıgından anlıyorum yadaa iletısım seyreldıgınden o kızlardan yüz bulmasın paşa paşa gelır aldatan erkek sevmezz arkadasım sevseydı aldatmazdı... tabı bız kızlar daha duygusal canlılar oldugumuz için ıkı tatlı sözlerıne kanıyoruz değiştiklerını düşünürek hatayı kendımız yapıyoruzz.. suankı aklım olsa ayrılırdım hatta ayrılmak ıcın bahane bıle arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?