• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi yakan affediciliğim

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
Affetmek ağır birşeymiş ben bunu öğrendim malesef kızlar ve yardımlarınıza ihtiyacım var

erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz ve son sınıftayız..üniye başladığımız yıldan itibaren bana çıkma teklifi etti aşık olduğunu söyledi..kısaca anlatmaya çalışacağım;

1 yılın sonunda tamam dedim erkek arkadaşımın adı ahmet olsun ahmetle çıkarken mete diye bir çocukla arkadaştık okuldan ahmet hep kıskandı meteyi ben ise mete benim arkadaşım hayatıma müdahele etme dedim hep 4 ay sonra ahmetle ayrıldık ve mete benle çıkmak istedi ve çıktık 1 ay ama olmadı ayrıldık...
ahmette biliyor bu olayı en sevmediğim insanla çıktın zamanında arkadaşım dediğin insanla çıktın ama ayrıldın hala aşığım sana bana bir şans daha ver diye bi kaç ay ısrar etti

ve böylece ahmetle yeniden çıkmaya başladık ve 2 yıl oldubu süre içinde çok sevdim onu aşıkta oldum çok mutlu günlerimiz oldu
ama ilişkimizin 1.yılında facete bir kızla konuştuğunu gördüm...kıza uyudun mu falan diye sormuş..ve o zamanlar facebook tüm msjları kaydetmiyordu..kıza inançlıyım başaracağım yazmış yazılarında hep gülücük konuşma saatleri gece 2..hoşgeldin faceme :) falan yazmış

ben direk sordum tabi ama kız silinmişti sadece mesajlar vardı...
o benim akrabam bölümümle dala geçti ondan sildim dedi inanmadım çok saçma akrabansa numarasını ver dedim bi numara yolladı aradım kimsiniz dedim kız ben xxx dedi mesajdaki kızlaaynı isim değil

sevgilime anlattım tamam dedi yalan söyledim ama seni kaybetmemek için dedi,hata yaptım dedi...anlat dedim..
o kızla bir grupta tanışmışlar uykusuzluktan konuşmuşlar o sıra sevgilimle aramız bozukmuş benimki güya kıdan akıl almış..inançlıyım başaracağımda uyumak içinmiş
ağladı asılmadım diye yalvardı tokat attım ama kızla konuşmasına değil bana yalan söylemesine ş....n dedim ama çok aşıktım sonunda affettim

birdaha yapar mı 1 yıldır hep güvensizlik hep huzursuzlık içindeyim..affettiğime pişmanım ama hala ondan vazgeçemiyorum o bana çok değer verdi çok sevdi beni

iyice emin olmak için sonradan kızı sevgilimin facene ben ekledim..senden zamanında hoşlandığımı söylemişmiydim falan dedim kız yok dedi..sadece uykuyla ilgili konuşmuştuk dedi..sevgilim bozuldu böyle yapmama ama hak etmişti kendimce

sizce bu 1 yıl huzursuz olacak bir mevzu mu

başımdan buna benzer bir durum geçti, huzursuz olmak demişsin emin ol böyle birşey yasamasaydın da o tehlike hep var daha önce yapsada yapmasada her an yapabilir-aldatabilir erkek milleti:)) sana nacizane tavsiyem affetmişsin bu konuyu kaşıma artık en çok zararı sen alırsın.. eger affediyorsan üstünden atlayıp arkana bakmamayı da bileceksin yoksa yıpranırsın.. böyle tatsız birşey yaşadınız tamam ama tekrar edecek diye birşey yok önüne bak arkana değillll öptüm

başımdan buna benzer bir durum geçti, huzursuz olmak demişsin emin ol böyle birşey yasamasaydın da o tehlike hep var daha önce yapsada yapmasada her an yapabilir-aldatabilir erkek milleti:)) sana nacizane tavsiyem affetmişsin bu konuyu kaşıma artık en çok zararı sen alırsın.. eger affediyorsan üstünden atlayıp arkana bakmamayı da bileceksin yoksa yıpranırsın.. böyle tatsız birşey yaşadınız tamam ama tekrar edecek diye birşey yok önüne bak arkana değillll öptüm

haklısın canm
bazen diyorum ki her insan hata yapar sevgilim beni görebileceği 1 dkyı bile önemser
bazende üzülüyorum işte

bence sizin o çocukla çıkmış olmanıza içerlemiş olabilir :26:

sanmam canm aradan o kadar zaman geçmişti
ki bende ona en başta ben meteyle çıktım aklına gelecek bu hep böyle ilişki olmaz demiştim o da ben sana suç bulmuyorum belkide snei yalnız bıraktım sen iyi niyetli birisin falan demişti

sanmam canm aradan o kadar zaman geçmişti
ki bende ona en başta ben meteyle çıktım aklına gelecek bu hep böyle ilişki olmaz demiştim o da ben sana suç bulmuyorum belkide snei yalnız bıraktım sen iyi niyetli birisin falan demişti

canım bu konuda acım taze ben de sevgilimde suç bulmuyorum benden önce yaşadığı şeyler için ama insanın yüreğinde bir ezilme oluyor tabii seninki öyle mi bilemem ama daha bugün yaşadığım için biliyorum hele bir de ara vermiş olsak da başkasıyla olsa nasıl hissederdim bilemiyorum bence çaktırmadan öğrenmeye çalış altındaki sebepleri..

canım bu konuda acım taze ben de sevgilimde suç bulmuyorum benden önce yaşadığı şeyler için ama insanın yüreğinde bir ezilme oluyor tabii seninki öyle mi bilemem ama daha bugün yaşadığım için biliyorum hele bir de ara vermiş olsak da başkasıyla olsa nasıl hissederdim bilemiyorum bence çaktırmadan öğrenmeye çalış altındaki sebepleri..

canm bilemiyorum ki aradan çok zaman geçti 1 yıl kadar :'(
karmakarışık oldum

bence de fazla kurcalama konuyu..
geçmiş.. yaşanmış ve bitmiş ve sonuçta sen affetmişsin..
güven konusunda biraz zedelenmiş olabilirsin ama güvenmeden de bi ilişki yürümez..
benim de güven problemim vardı :(
ama çokta seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
sonra kapadım o konuları..yoksa kendime dert edecektim..
eğer bir daha güven konusunda bir olay yaşarsam ne olacağını bir bir söyledim ve şuan maşallah hiçbir sıkıntım yok..
umarım sende atlatırsın bu durumu..

bence de fazla kurcalama konuyu..
geçmiş.. yaşanmış ve bitmiş ve sonuçta sen affetmişsin..
güven konusunda biraz zedelenmiş olabilirsin ama güvenmeden de bi ilişki yürümez..
benim de güven problemim vardı :(
ama çokta seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
sonra kapadım o konuları..yoksa kendime dert edecektim..
eğer bir daha güven konusunda bir olay yaşarsam ne olacağını bir bir söyledim ve şuan maşallah hiçbir sıkıntım yok..
umarım sende atlatırsın bu durumu..

umarım atlatırım umarım normalde gözüme melek gibi görünen adam imajı kayboldu artık ama napalım

aslında sana ağır gelecek yorumum ama kusura bakma sende hemen ayrılınca meteyle çıkmışsın sabredemedin mi
ne bu hız acele erkek arkadaşın da bi tuhaf 1 ay başkasıyla çık yine de kabul ederim seni flan ne oluyo ya kızla
mesajlaşmış olmasına inan hiç mi hiç üzülmedim sen sadık kaldın mı ki ondan bunu yapmasını bekliyorsun !!!

aslında sana ağır gelecek yorumum ama kusura bakma sende hemen ayrılınca meteyle çıkmışsın sabredemedin mi
ne bu hız acele erkek arkadaşın da bi tuhaf 1 ay başkasıyla çık yine de kabul ederim seni flan ne oluyo ya kızla
mesajlaşmış olmasına inan hiç mi hiç üzülmedim sen sadık kaldın mı ki ondan bunu yapmasını bekliyorsun !!!

ben kandırmadım ki erkek arkadaşımı aldatmadımda ondan ayrıldıktan sonra oldu herşey

1 yıldır düşündüğün şey en ufak hatasında içinde daha da büyüyecek.
ayrıca 1 yıldır unutamadığın şey onunla birlikte hep aklında olacak.
güven leke kabul etmiyor ya:20:

1 yıldır düşündüğün şey en ufak hatasında içinde daha da büyüyecek.
ayrıca 1 yıldır unutamadığın şey onunla birlikte hep aklında olacak.
güven leke kabul etmiyor ya:20:

aynen öyle malesef :'(
1 yıldır böyle aklıma geleceğine ilişkiyi bitirebilseydim belkide daha hayırlı olacaktı
ama bilmiyorum ki arkadaşlarımın gazınada geldim ne olmuş canm hata yapmış seni çok seviyor falan dediler hep

canın bu kadar yanıyorsa bir kez daha aç konuyu.daha mantıklı seni ikna edecek şeyler söylemesini bekle.baktın ikna olmuyorsun deneme tekrar.bu arada gerçekten günahsız da olabilir karşıdaki.

canın bu kadar yanıyorsa bir kez daha aç konuyu.daha mantıklı seni ikna edecek şeyler söylemesini bekle.baktın ikna olmuyorsun deneme tekrar.bu arada gerçekten günahsız da olabilir karşıdaki.

6 ay kadar sürekli açtım konuyu ve artık sevgilim birgün dayanamıyorum bugün sor herşeyi bu konu kapansın hergünümüz huzursuz geçiyor dedi
aslında beni ikna etti kötü niyetli olmadığına falan ama bir yapan hep yapar derler ya o kaldı aklımda
birde sevgilim kız düşkünü değildi ona çıkma teklifi eden kızlarla çıkmadı nasıl yaptı o bile yaptıysa kimseye güvenmem artık gibi korkulara bile girdim

6 ay kadar sürekli açtım konuyu ve artık sevgilim birgün dayanamıyorum bugün sor herşeyi bu konu kapansın hergünümüz huzursuz geçiyor dedi
aslında beni ikna etti kötü niyetli olmadığına falan ama bir yapan hep yapar derler ya o kaldı aklımda
birde sevgilim kız düşkünü değildi ona çıkma teklifi eden kızlarla çıkmadı nasıl yaptı o bile yaptıysa kimseye güvenmem artık gibi korkulara bile girdim

karşındaki insana güvenin tamsa devam et..ama bittiyse yani hala soru işaretlerin varsa bitir derim. ki bitir demek bana kolay.senin içindeki aşkı,sevgiyi bilemiyorum.zor bir dönem olur senin için.hazır hissettiğin an bence kendin vermelisin kararını.

Canım ama kıza sormuşsun demiş ya tek uykusuzluktan konuşmuştuk diye?.Gerçi ben çok kıskanç olduğum için erkek arkadaşıma o kızla konuştuğu içinde kızardım ama.

anladığım kadarıyla kızla flört gibi bir durumları olmamış sadece uykusuzluk üstüne konuşmuşlar.gerçi bu da çok gereksiz bir sohbet ama yine de bu kadar kafana takma canım ayrıca erkek milletine güven olmaz ama başka erkek de olsa durum aynı :23:yani seviyorsan seni pişmasn olduğuna ikna ettiyse uzatma düşünüp kafanda kurma fakat gözdağı vermeyi de unutma böyle birşeyi tekrarlarsan bende affı yok bil de:19:

Back