Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bilmeden bayağı sansasyon yaratmışım :) Kusura bakmayın hanımlar. Ayrıca ahlak dersi veren hanımlara tavsiyem eleştirmekten ziyade herkes hayatına baksın. Ben 16 yaşında birisi değilim. Bizde gördük geçirdik. 25 yaşındayım ve kendi kararlarımı verebiliyorum çok şükür. Sorduğum sorunun cevabına yazacak birşeyiniz varsa buyurun. Yoksa eğer çok da fazla yormayın kafanızı. Cevap veren hanımlara çok teşekkür ederim. Az da olsa içimi rahatlattınız. Benim sormak istediğim şey bu normal mi? Normal değilse sebebi nedir? Tekrardan yorum yazan herkese teşekkür ederim. Geceniz güzel olsun :)
Ya bilmeden bayağı sansasyon yaratmışım :) Kusura bakmayın hanımlar. Ayrıca ahlak dersi veren hanımlara tavsiyem eleştirmekten ziyade herkes hayatına baksın. Ben 16 yaşında birisi değilim. Bizde gördük geçirdik. 25 yaşındayım ve kendi kararlarımı verebiliyorum çok şükür. Sorduğum sorunun cevabına yazacak birşeyiniz varsa buyurun. Yoksa eğer çok da fazla yormayın kafanızı. Cevap veren hanımlara çok teşekkür ederim. Az da olsa içimi rahatlattınız. Benim sormak istediğim şey bu normal mi? Normal değilse sebebi nedir? Tekrardan yorum yazan herkese teşekkür ederim. Geceniz güzel olsun :)
Allah zina etmeyecek ahlakın yanında bireyselliğe de saygı duyacak KAFA VERSİN KAFA.
Konu sahibesi yaşadıklarınız normal. Kızlık zarı yırtıldığında gelen kan miktarı değişkenlik gösterir. Kahverengi akıntıda içeride beklemiş olan kan demektir sizde de nedeni buydu büyük ihtimalle. Eğer bir terslik hissederseniz jinekologa gidin lütfen.
Siz biliyor olabilirsiniz sizinle aynı durumda olan ve konuyu okuyan cinselliği yeni deneyimlemiş arkadaşlar için yazayım.
Jinekologlar muayeneden sonra ailenize haber vermiyorlar.
Aldığınız ilaçlardan ailenizin haberi olmuyor.
Arkanızdan "x x bakire değildir" diye pankart açmıyorlar.
Alnınıza da yazmıyorlar.
Çekinmeyiniz.
Sağlıklı günler.