• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren şeyler var :(

smokesomuch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
3
1
1
32
Merhaba kızlar. İçimi kemiren birşey var. Erkek arkadaşımla 2 gün önce ilişkiye girdik. Biraz zorlanmama rağmen devam ettik. Sadece 3-4 damla pembe renkli kan geldi. Devam etmedik orada bıraktık. O günün akşamında dün ve bugün de devam eden bazen pembe bazen kırmızı bazen de kahverengi akıntı oluyor. Bazen damla damla bazen çok oluyor. O kısımda ara ara sızlamalar oluyor. Sizce bu normal mi? Kimseye soramıyorum size soruyorum :( Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize iyi geceler.

Iy marifet erkek arkadasimla yapmisimmda acaba o kisiyle ewlenicekmisinizz toobe yarabbiii

Tabi cnm zorunda deqil niye olsunnki artik bole onla yat kalk git baskasiyla evlen dinle hic alakaniz yok sizin zina yapmaya devammm
Bende karşıyım evet ama kimseyi dini vecibelerini yerine getirmediği için yargılayamayız.
Çok öğrenmek uygulamak istese buraya yazana kadar Google’a yazar öğrenir.
Biz böyle itici konuşarak sözde yola mı getiricez?

Lütfen yapmayın ıyyy mıyyy, daha da itiyorsunuz yaklaştırmak istediğiniz şeyden bana ne, bize ne? Kendi hayatı. Aşağılayarak yargılayamayız bu da kul hakkı değil mi?

Tabi cnm zorunda deqil niye olsunnki artik bole onla yat kalk git baskasiyla evlen dinle hic alakaniz yok sizin zina yapmaya devammm

bak yazmiyim dedim dayanamadım,

inanıyorum ya da inanmıyorum,günah ya da değil SİZE NE? ister evlenirim ister evlenmem istediğimle yatarım,olmadı kalkarım,canım çeker bi daha yatarım. SİZE NE? konu sahibi sizden fetva mı istemiş?

Neyse senin kafa yapınla uğraşamam kibledim :KK66: zina din falan diyeceğine az Türkçe yazmayı öğrensen fena olmaz.
Anlayanaa guzelimm daha fazla yorma kendinii kafa yapisi artik asmiss herkez onla bunlaa guzel birsey yarasi olan gocunurmuss anladin sen ;)

Bende karşıyım evet ama kimseyi dini vecibelerini yerine getirmediği için yargılayamayız.
Çok öğrenmek uygulamak istese buraya yazana kadar Google’a yazar öğrenir.
Biz böyle itici konuşarak sözde yola mı getiricez?

Lütfen yapmayın ıyyy mıyyy, daha da itiyorsunuz yaklaştırmak istediğiniz şeyden bana ne, bize ne? Kendi hayatı. Aşağılayarak yargılayamayız bu da kul hakkı değil mi?
Ayrıca herkesi müslüman sanıyorlar belki değil belki inanmıyor yahu ya sana ne kardeşim :işsiz:

İçinizi kemiren şey ne tam olarak?

Bırrrrrr diyesim geliyor okurken :bicak:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bu imladan uyarı verilmiyor mu? Ya 140 karaktere sığdırmaya çalışmış veya tikicanlarla konuşuyormuş gibi hissediyorum:deli:

önceden ki taaa ben ortaokuldayken sms vardı para gitmesin diye "tm aşkm drshnye gdiorm öptm" yazardım o zamanki ergen sevgilime :KK53:

milletçe o dönemi atlatamadık bence.

Back