İçimi Döktüm..

Bende kucuk agayi izliyorum yedim canim ben :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kucuk agayi izliyorum yedim canim ben :))

Bende yedim canım reklamda yazayım dedim hemen :) nasıl geçti yerken ? zorlanma oldu mu rahat bir şekilde mi yedin ? şimdiki kilonu not et haftaya salı tartılıcaz çünkü :) bir haftada almış mıyız aldıysak ne kadar almışız ona bakıcaz.Bu arada meyve seni acıktıracak bir yada bir buçuk saate acıkmaya başlıcaksın inş :)

Belirli bi yere kadar iyi yedim sonuna dogru boyle bi yesem mi yemesem mi arasinda kaldm zorladm artk bi tuaf oldu midem bulanma gibi degildi gecti sonra :)) tamam canim not aldim drek kilomu :) ins aliriz :))

Bir tabağı bitirdin işte bu senin başarın bak ne güzel :) tabi meyveyı yedim sonra bir şey yemeden yatarım demek yok :) akşam yemeğini sorucam yemediysen onu yicen ama şimdi değil merak etme :) yediysen yemek başka şeyler yiceksin hafif olarak yine senin sevdiğin şeyler olsun ki rahat yiyebilesin.

Keske senle yakin olsaymisizz kesin kilo alirmisiz :)) daha aksam yemegi yemedim birazdan bisiler yemeye zorlucam kendimii :) gecede balli sut icip yatiyim dedim sende ic yani istersen :))

Keşke cnm ya aynı anda verip alırdık herhalde :) bende yemek yemedim daha biraz daha acıkmayı bekliyorum.Acıkınca ye zorlamana gerek kalmaz bende süt içicem gece nesguıklı yapıcam ben ama :) bir su bardağı içme küçük gelir evde kupa varsa kupaya yap :) ben soğuk içiyorum ılık yapıcam ısıtmadan yani :)

Kupa bardagi varr tamam onla yaparm canm :) o zaman iyice acikmayi bekliyim bende sicak icemiyorum dolaptan cikariyorm yarim saat sonra iciyorum canım :)

Canım üniversite yıllarımda stresten 4 ayda 20 kg vermiştim.1,72 boya 44 kiloydum sen düşün halimi.Şuan 55 kiloyum.Ben bir sporcu arkadaşımın verdiği tarifi uyguladım.1 büyük bardak sütün içine 1er çorba kaşığı pirinç unu,buğday nişastası,buğday unu karıştır geceleri yatmadan önce pişirmeden o şekilde iç.5 gün yap 3 gün ara ver sonra tekrar yap.bir de her gün pilav ye öğlen ve akşamları.Bir de ben gece yatmadan önce bebe bisküvisinden sütle mama yapıp yiyordum bu şekilde kilo almıştım.Dene istersen bende işe yaramıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı şekilde hiç sormayın aa çok zayıfsın filan demelerinden bıktım kilo almak istiyorum alamıyorum diyorum e almak için yiyceksin diyolar herhalde midem alsa yerim gitmediğim doktor kalmadı ama alamıyorum işte.. Benimde 1,50 boy 40 kiloyum cılız kaldım

merhaba kızlar. size kilo alabilmek için yaptıklarımı anlatmak istiyorum. 1.67 boyunda 40 kiloydum ( denemediğim yol kalmamıştı. kilo aldırıcı karışımlar, gece yatmadan önce yemek yemeler, her öğünde yarım ekmekten fazla yiyip günde 2 ekmeğe yakın ekmek tüketmeler, iştah açıcı ilaçlar, vitaminler, yüksek kalorili tatlılar.... yok hiçbiri fayda etmedi. en sonunda dedimki kesin bende bi bozukluk var ya kan değerlerim sıkıntılı yada guatr falan var. insanda hiçmi belli olmaz yedikleri? doktora gittim horman testi yapıldı kan değerlerime bakıldı herşey normal. sadece demir eksikliği varmış onuda ilaçla falan düzelttim yine yok alamıyorum kilo. sonra sevgilim bana spor yapmamı, 3 öğün yemek ve düzenli hergün meyve yememi önerdi. sağlık için bunu yapmamın doğru olduğunu söyleyerek ben başladım spora, 3 öğün yemeğe ve düzenli meyve yemeye. ve 8 kilo aldım iştahım açıldı ve yediklerimden zevk alıyorum artık. isteksiz yiyincede kilo alınamıyormuş meğer. yemek yemek dünyanın en güzel şeylerinden birinin olduğunun farkına varıyosunuz. önceden zorla yerdim. hatta sabah kalkardım 2 saat sonra falan yerdim ve yemek yemeye üşenirdim. ancak bu şimdiki düzeni tuturdum hala kilo almaya devam ediyorum. ben spor salonuna falan gitmiyorum evde kafama göre bi düzen tutturdum o şekilde spor yapıyorum.. okuldaki arkadaşımda 179 boyunda 40 küsür kilo. oda çok zayıf. hatta benim eski halimden daha zayıf ( ona benim taktiği söyledim ve bacaklardan kilo almaya başladı. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz :)

Son düzenleme:

ne gibi spor yapıyosun peki :)

ne gibi spor yapıyosun peki :)

düz bir zemine yan yatıp bacağımın tekini havaya kaldırıyorum. sonra diğer tarafa yatıp diğer bacağımı aynı şekilde çalıştırıyorum. sonra zemine sırt üstü yatıp tek bacağımı yukarı kaldırıyorum, sonra diğer bacağımı aynı şekilde yapıyorum. mekik çekiyorum. bir başka hareket ellerimi duvara koyarak tek bacağımı arkaya kaldırıyorum ( bu popo kaldırma hareketi ), sonra diğer bacağımı aynı şekilde. en sonda dambılla kolumu başımın arkasına doğru kaldırıp indiriyorum. ( dambıl yoksa 1ltlik su şişeside olur) hareketleri yaparken spora 2 gün baya yüklenip bi hafta falan ara verdim. tekrar aynısını yaptım. böle olunca kaslar yorulup kasılıyomuş sporu bırakıncada kaslar kendini salıyomuş ve kilo alıyomuşsun. zaten spordan sonra yorulduğun için acıkıyosun yemek yeme isteği gelio. ve yediğin yemek çalıştırdığın kaslara gidio orlarda kilo alıo. kilo almaya başlayıncada spora düzenli devam ediosun :)) inşallah sizdede faydası olur

Cok sagol valla yarindan itibaren basliyorum o zaman

Cok sagol valla yarindan itibaren basliyorum o zaman

ama pes etme tamam mı canım. uzun süreli bi durum çünkü. ben ilk başlarda bana hiçbişey yaramıyo diodum çünkü ben kendimi bildim bileli zayıftım. ve anlattığım durumu yapana kadar hiçbişey yaramadı bana. gelinn die bi arkadaşta yazı paylaşmış onuda gece yatarken yap. çok mantıklı geldi bana çünkü direk kilo yapar. ben kopyalayıp yazıyorum sana şimdi " 1 büyük bardak sütün içine 1er çorba kaşığı pirinç unu,buğday nişastası,buğday unu karıştır geceleri yatmadan önce pişirmeden o şekilde iç.5 gün yap 3 gün ara ver sonra tekrar yap" bunuda yatmadan iç 2 ayda faydasını görürsün :) kafanıda takma mutlaka alırsın kilo tatlım

Kesin sonuc oluyosa pes etmem :)
O arkadasin yazisinida okumustum
Onuda yapcam ama pirinc unu falan onlari nerden bulcam buyuk marketlerden mi
Yalniz bende kepekli bugday unu var o olmaz demi bide zayiflatir

tabiki kilo verdirir sindirimi kolaylaştırır kepekli un. ondan olmaz. beyaz buğday unu alırsın. ufak marketlerdede var pirinç unu buğday nişastası falan..

bende çok doluyum bende içimi dökmek istiyorum. uzun boyluyum bacak kol boyum uzun ve aşırı zayıfım. yolda yanımdan geçen insanlar ay çok zayıf bu diyordu. bacaklarımı saklıyordum hep bunalıma giriyordum ağlıyordum. ki hala arada bunalıma girerim üzülürüm halime. ama o zamanlar 43 kiloydum. Şimdi 47 kiloyum. tabiki yine çok ince bacaklarım var hala zayıfsın deniyor ama eskiye göre biraz toparlandım.kilo alamayacağım hep böyle kalacağım deyip bunalıma girince olmuyormuş bu işler onu anladım başaracağım de her öğünde 1 kaşık fazla yemeye çalış. masaya oturduğunda tabağına biraz daha fazla yemek koy ve bu bitmeden sofradan kalkmayacaksın de kendi kendine iştahın açılır böylelikle. benim taktiğim böyleydi. yaklaşık 1 ay bazı egzersizler yaptım düzensiz olsa da kas oranım artmış bugün de onu farkettim

Verilen tariflerin pekte sağlıklı yöntemler olduğunu düşünmüyorum,nişastalar ve nişastalı gıdaları fazla tüketmek kısa vadede yüz güldürücü olabilir ama uzun vadede çok daha önemli rahatsızlıklarada yol açabilir,ya yok mu şöyle daha sağlıklı yöntemlerbende çok yiyorum ama tığda çıkıntı var bende yok resmen o şekil yani..

Bencede.en mantıklı tarif cici bebe gibi geliyor bana zararı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…