merhaba kızlar. size kilo alabilmek için yaptıklarımı anlatmak istiyorum. 1.67 boyunda 40 kiloydum
( denemediğim yol kalmamıştı. kilo aldırıcı karışımlar, gece yatmadan önce yemek yemeler, her öğünde yarım ekmekten fazla yiyip günde 2 ekmeğe yakın ekmek tüketmeler, iştah açıcı ilaçlar, vitaminler, yüksek kalorili tatlılar.... yok hiçbiri fayda etmedi. en sonunda dedimki kesin bende bi bozukluk var
ya kan değerlerim sıkıntılı yada guatr falan var. insanda hiçmi belli olmaz yedikleri? doktora gittim horman testi yapıldı kan değerlerime bakıldı herşey normal. sadece demir eksikliği varmış onuda ilaçla falan düzelttim yine yok alamıyorum kilo. sonra sevgilim bana spor yapmamı, 3 öğün yemek ve düzenli hergün meyve yememi önerdi. sağlık için bunu yapmamın doğru olduğunu söyleyerek ben başladım spora, 3 öğün yemeğe ve düzenli meyve yemeye. ve 8 kilo aldım iştahım açıldı ve yediklerimden zevk alıyorum artık. isteksiz yiyincede kilo alınamıyormuş meğer. yemek yemek dünyanın en güzel şeylerinden birinin olduğunun farkına varıyosunuz. önceden zorla yerdim. hatta sabah kalkardım 2 saat sonra falan yerdim ve yemek yemeye üşenirdim. ancak bu şimdiki düzeni tuturdum hala kilo almaya devam ediyorum. ben spor salonuna falan gitmiyorum evde kafama göre bi düzen tutturdum o şekilde spor yapıyorum.. okuldaki arkadaşımda 179 boyunda 40 küsür kilo. oda çok zayıf. hatta benim eski halimden daha zayıf
( ona benim taktiği söyledim ve bacaklardan kilo almaya başladı. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz :)