İçimi Döktüm..

Evet yazalimmm ben simdi tartildim hastaydim bi kac gundur bir kilo vermisim 49 olmusum boyum 160 kilom 49 hedefim 52:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyum 164 kilom 40 ilk hedef 45 :) ikinci hedef 50 😊 yarın basliyorum

Kizlar bende kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum balik etli olanlara imrenerek bakiyorum benim boyum .1.65 kilom suan 55. Bir hafta once 53 kiloydum bu sitede bebe biskuvisini duydum bir hadtadir hergun gece yatmadan once bir tabak sutle karistiriq mama gibi yaqmadan yiyorum veee iki kilo akmisim suannn cok mutlu oldun devam edicem insallah hedefim 58 olmak. Deneyin derim mutlaka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz gene iyisiniz ya ben 1.54 boyundayim 33 kiloyum 36 ydim 3kilo vermisim hicte alamiyorum ama tokken 34 oluyorum yakinda ölcem diye korkuyorum 😂😢

Kızlar size önerim gece yemeği yiyin yoğurtlu makarna kilo aldırıyo. Kilo aldım şimdide 3 5 kilo vermek istiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz gene iyisiniz ya ben 1.54 boyundayim 33 kiloyum 36 ydim 3kilo vermisim hicte alamiyorum ama tokken 34 oluyorum yakinda ölcem diye korkuyorum 😂😢

Canim cicibebeyle sutu denemedinmi peki bu arada yasin kac

Aklıma bir arkadaşım geldi nedense 1,57 boy 42 kilo. Bir ara kilo almış 45 olmuştu da depresyona girmişti. Konuyla alakasız tam tersi ama aklıma geldi. İnşaallah istediğiniz bedene kavuşursunuz.

:/ neden acaba

Survival

Canim cicibebeyle sutu denemedinmi peki bu arada yasin kac

Denemistim ama sonradan birakmistim 5-6 gun once yeniden basladim hatta biraz once ictim ☺ Insallah bi faydasi olur
Bu arada yasim 20

Cicibebeye devam ediyomusunuz hala ? Bide cicibebe sivilcelenme yapıyomu acaba ?

Cicibebeye devam ediyomusunuz hala ? Bide cicibebe sivilcelenme yapıyomu acaba ?

Takmayın böyle şeyleri yaa. Ben de zayıf birine çok zayıfsın uççaksın dendiğinde sinir oluyorum aslında ama napıcaksın var işte böyle insanlar. Kendinizle barışık olun, sağlığınız yerinde olsun gerisi önemli değil

Ya elbette sağlık önemli ama öyle dediğiniz gibi takma demekle olmuyo işte bizim çektiğimşz zorlukları anlayamazsınız çekmeden

Survival

Ya elbette sağlık önemli ama öyle dediğiniz gibi takma demekle olmuyo işte bizim çektiğimşz zorlukları anlayamazsınız çekmeden

Survival

İnsanları bir anda değiştiremeyeceğimize göre önce kendimizi değiştirmekten başlayabiliriz işe. Bizi anlayamazsınız diyorsunuz ama kilomla ilgili olmasa da başka şeylerle ilgili muhakkak ki sizin gibi ben de bu tarz davranışlarla karşı karşıya kalmışımdır. Ama ben densiz yorumları umursuyor muyum? Hayır, umursamıyorum. Gülüp geçiyorum. İnanın hayat böyle yorumlara üzülecek kadar uzun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…