• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimi dökmem lazim

zarifinci

herşeyin hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
3.665
3.118
173
Merhaba arkadaslar :21:

Benimki dert degil sadece esimin ailesinle ilgili icimi dökmek istiyorum.

Kv ve kp
4 görümcem var hepsi evli ve cocuklu
Ve esimin halasi ve esi ve oglu

Aileyle aslinda cok iyi anlasiyorum hicbir sorun yok sükürler olsun ama
Yinede bazen gicik oluyorum tavir davranislarine ve konusmalarina.

Mesela halasi cok mana bulur "ayy kizi gördün mü burnu nekadar büyük" " baksana bcaklari upuzun ne cirkin duruyor" bide böyle konusurken gülmeleri yokmu deli oluyorum. Kac kere dedim hala öyle deme bak senin oglun var bekar gelinin öyle olur bak.

Yada ogluna (22 yasinda) kiyamaz "hava rüzgarli nasil gelicek" "o yapamaz ac kalir" "oglum niye yemiyorsun neden ac degilsin" "oglum icin herseyi yaparim parami sonuna kadar veririm gece yarisi sabahlara kadar gezsin"
Bi isi ciktigi zaman da esime söyler gel yap diye "oglun yapsin" diyor esim "yok o yapamaz daha kücük" cevabi aliyor.

En cok sinir oldugum sey de bu:
Toplumda ailece veya misafirin yaninda kulak kulaga konusmayi cok seviyor kücük görümcem.
Nisanliyken ve evlendikten sonra kac kere uyardim ve öyle yapmamasini söyledim ama nafile.. hatta kendisine dedim öyle yapinca benim hakkimda konustugunuzu düsünüyorum ayip oluyor diye ama dinlemiyor.. sonucta benden büyük ve evli barkli bir bayan benden daha iyi bilmesi lazim..

Daha birsürü sey var da aklima gelmiyor..

Buyurun hanimla sizde icinizi dökün. Belki birbirimize tiyo verebiliriz :halay:dedikodu yapariz biraz

Back