içimi dökmek

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
herkese iyi aksamlar
herseyden öyle bunaldım ki...
haytımdakı hersey cok sık kıcı.erkek arkadasımdan destek bıle alamıyorum.onceden.h bana canım cıcım dıyen adam gıttı sımdı höt höt herseye.benı dınle benı sınır etme sus otur asağı bu modda.
hep ben alttan almaktan yoruldum.ona nasıl yaklasıcagımı bılemez oldum.bana gecen laf arasında soguksun bıle dedı duymamazlıga geldım tartısıyoduk.ben ne yapmalıyım.adam burnundan kıl aldırmıyo 3 senedır beraberız.bana keske yenıden asık olsa nasıl kendıme asık edıcm kızlar yardımmm:)

cok şımartmış olabilirsin.klasik hikayeler bunlar baslarda o senın pesinden kosarken bi bakmıssın kı onun kolesı olmussun.bnce fazla ilgi gosterme artk

madem artık sana eskisi gibi aşık değil, neden bu çaban bırak o seni kovalasın.

işte sorunda o nasıl benı kovalamasını sağlıycam cokta sevıyorum pıslıgıı ben kacan o kovalayan nasıl olucak ne yapmalıyım

işte sorunda o nasıl benı kovalamasını sağlıycam cokta sevıyorum pıslıgıı ben kacan o kovalayan nasıl olucak ne yapmalıyım

ilgi gosterme misilleme yap sende. mesela onu kıskandıgını bellı etme.bunlar ıse yarıyo acıkcası deneyebilirsin.

bu gibi durumlarda emin ol bişey yapmak değil yapmamak çözüm oluyo.ben 2 yıl katlandım kıymet bilmeyenin birine nişanlandık ama sürekli düzelir düzelir die kendimi yedim.ayrıldıktan sonra 1 2 ay boyunca yaptıkları, bana kurduğu o aşk cümlelerinin yarısını bile toplasan 2 yılda etmemişti.
hiç boşuna kendini yorma derim arkadaşım.
eğer adam belirli sebeplerden depresyona falan girmemişse,seni kaybetmeyeceğinin rahatlığına girmiştir bunun 3. bir sebebi yalnızca başka biri olabilir.
olabildiğince rahat davran derim gayet mutlu trip atıyormuş gibi görünmeden.bunu yapmak bu kadar sabırlı olmak çok zor biliyorum,hissetmediğin gibi davranmak.ama şimdi sana bu zor gelecek, senin kadar kendisini seven birini bulamayacağı düşüncesiyle belkide sana kıyamarak yıllarca sürecek bi ilişkinin sonu yine hüsran olacak.sen bitireceksin hemde o zaman ve belkide çok daha zor şeyler yaşayacaksın.
senin şu an yapamadığını yapmış biri olarak bunları söylüyorum sana.
bunların bi adı farklı sanki,gerisi hep aynı !

kares

bu gibi durumlarda emin ol bişey yapmak değil yapmamak çözüm oluyo.ben 2 yıl katlandım kıymet bilmeyenin birine nişanlandık ama sürekli düzelir düzelir die kendimi yedim.ayrıldıktan sonra 1 2 ay boyunca yaptıkları, bana kurduğu o aşk cümlelerinin yarısını bile toplasan 2 yılda etmemişti.
hiç boşuna kendini yorma derim arkadaşım.
eğer adam belirli sebeplerden depresyona falan girmemişse,seni kaybetmeyeceğinin rahatlığına girmiştir bunun 3. bir sebebi yalnızca başka biri olabilir.
olabildiğince rahat davran derim gayet mutlu trip atıyormuş gibi görünmeden.bunu yapmak bu kadar sabırlı olmak çok zor biliyorum,hissetmediğin gibi davranmak.ama şimdi sana bu zor gelecek, senin kadar kendisini seven birini bulamayacağı düşüncesiyle belkide sana kıyamarak yıllarca sürecek bi ilişkinin sonu yine hüsran olacak.sen bitireceksin hemde o zaman ve belkide çok daha zor şeyler yaşayacaksın.
senin şu an yapamadığını yapmış biri olarak bunları söylüyorum sana.
bunların bi adı farklı sanki,gerisi hep aynı !

yorumuna cok tesekkurler...bazen dusunuyorum bosamıkurek cekıyorum dıye ama tam o anda benım kalbıme hıtap eden bişey yapıyokı hersey basa sarıyo bende.
ona sevgımı cok gozterdım belkıde sımarttm sımdıde ayarı tutturamıyorum.artık kovalanan ben olmak ıstıyorummm

Arada ki sevgi bitmişse şayet ne yapsan boştur canım.
O yüzden eğer seni seviyorsa seni zaten kaybetmemek için elinden geleni yapar bunun için çaba sarfeder.
Sen bir şey yapmaya çalışma karşı tarafın düşüncesi ne ise onu değiştirmen mümkün olmuyor çünkü.
Akışına bırak kendini de yıpratma canım o rahatsa böyle sen de rahat olmaya çalış yani.
Yoksa diğer türlü kendini yıpratırsın,yorulursun.Bazen akışa bırakmak iyidir.

onu dıkate almıyormus gıbı davran sen olmasanda ben yasaya bılıırm dunyada tek erkeksen deılsın ya dercesıne tavır takın ve ılgını gosterme hatta senı aradında tlfonlara bıle cevap verme eger senı gercekten sevıyorsa bu tavırlarına cok kızacak ve senı gercekten kaybetme korkusuyla yuzlesecek ve sonucunda yarım elma gonul alma hesabı yalvarıp ozurler dıleyecektır benden tavsıye...

X