- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
eğer senden gerçekten hoşlandıysa, kalbinde bir şey uyandıysa seni bu zor durumda bırakmaz. o kızı bırakır, o kıza da dürüst olur, kendini temize çıkarır ondan sonra karşına dikilir. ama bunu hiç bir erkek yapmıyor inan bana. maymun gibi bir dalı bırakmadan diğerini tutmuyorlar. bu iş sana kalmış. mücadele edip sonunda üzülen de olabilirsin, yılların ilişkisine canlılık katma görevin de olabilir işin sonu veya ayrılır sana gelir. büyük bir kumar. sen önce kendini düşün. o adam o kızı düşünmüyor.Çok üzüldüm mutlu son bekliyordum. Umarım sende hayatının aşkını bulmuşsundur. Benim sorunum biraz da kendimle evet uzak durmalıyım ama ya doğru olan bu değilse yaa benimde bi adım atmam gerekiyorsa... bunun gibi bi milyon soru var aklımdabi yandan da düşünüyorum sevgilisine karşı sorumlulukları olan o mesafeyi koruması gereken de o. Ama korumazsa ve ben onun düşündüğüm kişi olmadığını anlarsam. O kadar çok acaba? Var ki kafamda gel-gitler beni yavaş yavaş öldürüyor
İnstegramdan ekli birkaç yıl önce kızla iki 3 fotograf paylaşmış o kadar. Onu ekledikten 5 gün sonra kabul etti beni ve bayağı huzursuzdu salak. Yaa çok sağlam bi ilişkikeri var ya da son demlerinde. Ben beni istediğine eminimde adım atmaması yeterince istemediği anlamına geliyor aslında olay bu kadar basit. Ama işte gönül bunu kabullenemiyoreğer senden gerçekten hoşlandıysa, kalbinde bir şey uyandıysa seni bu zor durumda bırakmaz. o kızı bırakır, o kıza da dürüst olur, kendini temize çıkarır ondan sonra karşına dikilir. ama bunu hiç bir erkek yapmıyor inan bana. maymun gibi bir dalı bırakmadan diğerini tutmuyorlar. bu iş sana kalmış. mücadele edip sonunda üzülen de olabilirsin, yılların ilişkisine canlılık katma görevin de olabilir işin sonu veya ayrılır sana gelir. büyük bir kumar. sen önce kendini düşün. o adam o kızı düşünmüyor.
Eğer arafta olan o ise mesafeyi korumak ne kadar doğru. Ya da nasıl bir hamle yapmam şık olurArafta olan o. Siz mesafenizi koruyun.
Eğer arafta olan o ise mesafeyi korumak ne kadar doğru. Ya da nasıl bir hamle yapmam şık olur
Yani elinde telefon bulundurmuyordu. Sosyal medyadan ekli değildi ama ben profil fotosuna baktığımda tek kendisinin olduğu fotolar vardı. Yakın arkadasları ile hiç kız arkadasının muhabbeti yanımda dönmedi aksine beni davet ettiler. Saçma sapan konularda inatla yanıma geldi bende öyle davrandım tabi karşılıklı olarak git-gellerle dolu bi ilişkimiz vardı. Ama başbaşa davet etmemesi bende soru işareti oluşturuyorduSize yaklaşımı neydi? Sevgilisi olduğunu bilinçli olarakmi gizliyordu? Eğer oyleyse ben bildiğimi mutlaka bir şekilde söylerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?