• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmek istedim

Çok üzüldüm mutlu son bekliyordum. Umarım sende hayatının aşkını bulmuşsundur. Benim sorunum biraz da kendimle evet uzak durmalıyım ama ya doğru olan bu değilse yaa benimde bi adım atmam gerekiyorsa... bunun gibi bi milyon soru var aklımda :KK43: bi yandan da düşünüyorum sevgilisine karşı sorumlulukları olan o mesafeyi koruması gereken de o. Ama korumazsa ve ben onun düşündüğüm kişi olmadığını anlarsam. O kadar çok acaba? Var ki kafamda gel-gitler beni yavaş yavaş öldürüyor
eğer senden gerçekten hoşlandıysa, kalbinde bir şey uyandıysa seni bu zor durumda bırakmaz. o kızı bırakır, o kıza da dürüst olur, kendini temize çıkarır ondan sonra karşına dikilir. ama bunu hiç bir erkek yapmıyor inan bana. maymun gibi bir dalı bırakmadan diğerini tutmuyorlar. bu iş sana kalmış. mücadele edip sonunda üzülen de olabilirsin, yılların ilişkisine canlılık katma görevin de olabilir işin sonu veya ayrılır sana gelir. büyük bir kumar. sen önce kendini düşün. o adam o kızı düşünmüyor.

eğer senden gerçekten hoşlandıysa, kalbinde bir şey uyandıysa seni bu zor durumda bırakmaz. o kızı bırakır, o kıza da dürüst olur, kendini temize çıkarır ondan sonra karşına dikilir. ama bunu hiç bir erkek yapmıyor inan bana. maymun gibi bir dalı bırakmadan diğerini tutmuyorlar. bu iş sana kalmış. mücadele edip sonunda üzülen de olabilirsin, yılların ilişkisine canlılık katma görevin de olabilir işin sonu veya ayrılır sana gelir. büyük bir kumar. sen önce kendini düşün. o adam o kızı düşünmüyor.
İnstegramdan ekli birkaç yıl önce kızla iki 3 fotograf paylaşmış o kadar. Onu ekledikten 5 gün sonra kabul etti beni ve bayağı huzursuzdu salak. Yaa çok sağlam bi ilişkikeri var ya da son demlerinde. Ben beni istediğine eminimde adım atmaması yeterince istemediği anlamına geliyor aslında olay bu kadar basit. Ama işte gönül bunu kabullenemiyor

Size yaklaşımı neydi? Sevgilisi olduğunu bilinçli olarakmi gizliyordu? Eğer oyleyse ben bildiğimi mutlaka bir şekilde söylerdim.

Eğer arafta olan o ise mesafeyi korumak ne kadar doğru. Ya da nasıl bir hamle yapmam şık olur

Size yaklaşımı neydi? Sevgilisi olduğunu bilinçli olarakmi gizliyordu? Eğer oyleyse ben bildiğimi mutlaka bir şekilde söylerdim.
Yani elinde telefon bulundurmuyordu. Sosyal medyadan ekli değildi ama ben profil fotosuna baktığımda tek kendisinin olduğu fotolar vardı. Yakın arkadasları ile hiç kız arkadasının muhabbeti yanımda dönmedi aksine beni davet ettiler. Saçma sapan konularda inatla yanıma geldi bende öyle davrandım tabi karşılıklı olarak git-gellerle dolu bi ilişkimiz vardı. Ama başbaşa davet etmemesi bende soru işareti oluşturuyordu :KK43: sonradan öğrendim öğrenince bozulduğumu belli ettim o ise resmen pervane oldu etrafımda ama sonra ben bozulmamış gibi normal davrandım o da normal davranıyor ama diğer kızlara karşı böyle değil sadece bana bu tavırlar. Son olarak fazla özgüvenli bulunuyorum hatta geyiği çok döner. Öldü neden? Özgüvenden vs diye muhabbet ederler diğer erkek arkadaslar. Bundan dolayıda çekindiğini düşünüyorum

Back
X