İçimi dökmek isityorum

Demekki onlar için o kadar değerli değilsiniz size önem vermeyen insanlar için cabalamayin bosverin evet zor ama taktikca daha da zor olacak

Iste dert yanmasaniz bile sürekli siz benden iyi durumdasınız modunda takılıyosanız bu durum insanı yoruyo. Benimde var böyle bi arkadaşım. Çok sevsemde eskisi kadar görüşmüyoruz çünkü insanlar arkadaşlarıyla görüştüğünde kafa dağıtmak istiyor her seferinde karşındaki enerjini sömürünce olmuyo malesef öyle

Sen Kendini dışlamışsın onlar da gitmiş bence. Şu yazında bile 2 defa onların üniversiteli olduğu vurgusunu yapmışsın.Aranız açılmış. Sen dertlerim demişsin onlar zaten üniversiteli diye kurulmuşsun, onlar da kendi hayatlarına devam etmiş. Bana böyle geldi

Ortaokulda başlayıp aynı lisede okuduğum hayatımın çok büyük kısmını paylaştığım kardeşim dediğim hatta hayatımda olduğu için sükrettiğim arkadaşımla seneleeerdir konuşmuyoruz. Üstelik hergün telefonda konuşurduk, lisede başladı bizim kopukluklar, başka arkadaş gurupları derken şimdi kim bilir nerde ne yapıyo farklı şehire taşındım, sosyal medyadada bulamamistim ki olsada yazacak bisey bulabilecegimden emin değilim.. sözün özü bir zamanlar yediğin içtiğin ayri gitmeyen insanlarla gün gelip senelerce konuşmadığın gerçeği diye birşey var hayat böyle maalesef üzerinde cok düsünmeyin hislerinizi anlıyorum başlarda bende cok üzülüyordum ama zamanla siz de alışırsınız.

yok hayır onların üniversiteye gitmesi beni hiçbir zaman etkilemedi ben işte çalıştım o zamanlar ya bu durum söyle benim de aklımın almadığı durum birden bunlar böyle oldu çok iyiydik inan ki ben öyle sanmıyorum harbiden çok iyiydik 3-4 ay uzaklaşınca böylemi olmak gerekiyor

Sorun da burda işte sorgulamadan direk arkadaşlıktan sildiler 1 de değil 3ü birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…