- 22 Temmuz 2023
- 26
- -1
- 35
-
- Konu Sahibi hazalabraxas
HARİKASIN:)Yooo oyle durumda ben döverim karsı tarafı
Sizin saçma iliskinizi neden nazlasın millet. İçi şişti mesafe koydu arkadasınız muhtemelen. İyi de yapmiş. Affederim diyorsunuz bir deMerhabalar sitede çok yeniyim, burada herkesin rahatça içini dökebildiğini gördüm.
1 aydır sürüncemede olan ilişkim bitti bu 1 ay sürecinde karsı tarafın gel gitleri çok oldu ve her geldiğinde ben affettim. Ben affettiğim için etrafımdaki insanlardan tepkiler almaya başladım. En yakın arkadaşım bile bu sebepten mesafe koydu yanımda olup destek olması gerekirken. En son barıstık barıstığımızı herkes duydu, şimdi yine ayrıyız ben insanlara ayrıldık bile diyemiyorum cunku tekrar gelirse affedebilirim diye. Böyle saçma sapan toksik bir ilişkiye döndü. Belki burada dertleşiriz diye sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü insanın hatalarında bile yanında olabilecek, onu yargılamadan dinleyebilecek insan olmaması çok üzücü. Bir süredir kendimi çok yalnız hissediyorum
ince yorumunuz ıcın tesekkür ederimSizin saçma iliskinizi neden nazlasın millet. İçi şişti mesafe koydu arkadasınız muhtemelen. İyi de yapmiş. Affederim diyorsunuz bir de
Teşekkür ederim iyi gelen yanları baslarda bana muhteşem davranmasıydı. Beni cok iyi hissettirmesi ve onu gerçekten sevmemdii bunları aşabilirsem eğer mutlu olurum elbetbu süreçte belki şunu çözebilirsen önüne daha rahat bakabilirsin. neden böyle bir ilişki tercih ettim bana iyi gelen yanı neydi. zarar kısmına gelince bu ilişkinin sende oluşturduğu kayıplar (bak mesela arkadaş ilişkilerin) bu şekilde ilerlemek iyi olabilir hatta mümkünse bir destek almak