- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
canım teşekkürler ama malesef az önce yıne actım baktım renk farklı gelıyor banamodelı ben sectım zaten yaka kısmı yukarda dıyenlerde oldu akşam tekrar denyeceğim.Ayrıca bana 1200 dedı aynı gelınlığe başka nir müşterıye 1000 dedıler duydum buda canımı sıktı
kızlarr burda sizinle konusştuktan sonra kuzenımıde aldım gittim gelinlikçiye.Çok karraloydım gerekirse iptal ettirmeyi düşünüyordum gittim denedım bakıyorum bakıyorum renk farkı yoksonra gelınlıkçim dedi ki o krem duran tülü değiştirdim drapelerini yenıden yaptım hah dedım şimdi oldu :) ayrıca öncekı provadaki kadın yanı ilk koyduğum resımleri çektiğim gün kadın gelınlığı üstüme tam oturtamadığından yakası kötü durmuştu dün orda cok ideal durdu ben begendım bıde siz bakın son haline yorumlarınızı bekliyorum eleştirilere açığım ayrıca orda resim çekemedım eve gelınce cektım evdede annemle kardeşim tam giydiremedıler oturtamadılar düğmeler kapanmadı o yüzden yakası kolu tuhaf duruyo ama düğün günü kadın gıydırecek Eki Görüntüle 734344
Eki Görüntüle 733279 Eki Görüntüle 733279 Merhaba kızlar buda benim gelinliğim.Fakat içime sinmeyen çok şey var .Fikirleriniz çok önemli beni doğru yada yanlış olarak yönlendirirseniz sevinirim.
1. Üstü kırık beyaz altı beyaz mı duruyor ?2. Yaka kısmı çok mu yukarıda ? ve 3. sü duvağı güpürlü istedim cevrsini yarım güpür yapmışlar ben ılkkez gördüm böyle bir şey yanı duvağın yarısı güpürlü yarısı düzüstelık tanıdık diye gittim.Ben cıkarken aynı gelinliğie başkasına 1000 tl dedı ben 1200 tl ye dıktırıyorum üstelık içime de sinmedi.Çok mutsuzum nolur fikir verin bana
evet kızlar içime sindi çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniiiiiiiiiii
Canım öncelikle hayırlı olsun, iki resme de baktım gelinliğin çok yakışmış güle güle giy, özellikle arkadaki kabarıklığı ve eteğindeki dantel ayrıntısını çok beğendim
bende gelinlik diktiriyorum da dikimin nerde yapıldığını sorabilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?