• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İçime sinmeyen gelinliğim :(

ton farkı belki vardır ama resimde belli olmuyor . bence de içine sinmeyen kesimleri söylemelisin . talep eden sensin senin isteğin olmalı .kırılacak alınacak diye düşünme bence. senin en özel günün tekrarı yok. sonucu merak ettim umarım olumlu bir şekilde halledersin .

canım bende çok beğendim çok yakışmış gelinliğin inşallah mutlulukla giyersin. renk farkı belli olmuyor yaka kısmı da bence ideal ama tabiki tercih meselesi
duvak konusuna gelince tül olanlara güpürden duvak yapmıyorlar zaten yarım güpür koyuyorlar diye biliyorum benim gelinlikçim öyle söylemişti. çok boğar tamamı o yüzden böyle yapıyoruz demişti içine sinmeyen yer varsa tabi ki değiştirmek en doğal hakkın git konuş

herşey bi kenara 1200 tl lik gelinliği neden başkasına 1000 tl ye yapıyorum diye fiyat söylüyor, üstelik senin yanında...
madem içine sinmiyor, bu fiyat olayı sebebinden, bi çıngar çıkart, iptal et gelinliği..kafa karıştırıcı bi durum yaratmış..

benim midem bulandı bu işten deyip iptal et ,paranı al geriye

tanıdıksa tanıdık.. bedava yapmıyor ya, parasıyla...içine sinmeyen ne varsa gider canım..
daha vaktin varken, bunu hallet bence..mutluluklar

kızlarr burda sizinle konusştuktan sonra kuzenımıde aldım gittim gelinlikçiye.Çok karraloydım gerekirse iptal ettirmeyi düşünüyordum gittim denedım bakıyorum bakıyorum renk farkı yok :27: sonra gelınlıkçim dedi ki o krem duran tülü değiştirdim drapelerini yenıden yaptım hah dedım şimdi oldu :) ayrıca öncekı provadaki kadın yanı ilk koyduğum resımleri çektiğim gün kadın gelınlığı üstüme tam oturtamadığından yakası kötü durmuştu dün orda cok ideal durdu ben begendım bıde siz bakın son haline :39: yorumlarınızı bekliyorum eleştirilere açığım :34: ayrıca orda resim çekemedım eve gelınce cektım evdede annemle kardeşim tam giydiremedıler oturtamadılar düğmeler kapanmadı :33: o yüzden yakası kolu tuhaf duruyo ama düğün günü kadın gıydırecek $rsz_gelinlik_sonnn.jpg

canım teşekkürler ama malesef az önce yıne actım baktım renk farklı gelıyor bana :( modelı ben sectım zaten yaka kısmı yukarda dıyenlerde oldu akşam tekrar denyeceğim.Ayrıca bana 1200 dedı aynı gelınlığe başka nir müşterıye 1000 dedıler duydum buda canımı sıktı :(

Resimden anlaşılmıyo renk farkı yakından baktığınız için daha iyi görüyorsunuzdur. Melekimsi arkadaşımız çok doğru yazmış bence de içinize sinmeyen hernevarsa en kısa sürede en acilinden halletmesini söyleyin nekadar vaktiniz var bilmiyorum en kötü 1 hafta bile kalsa düzelttirin bu sizin gününüz sizin için özel olmalı. Resimlerden baktığımda ben çok beğndim yine söylüyorum yaka kısmıda çok ideal ne çok yukarda ne çok aşşağıda gayet güzel modeli zaten ön planda duruyo gelinliğinn seçiminiz çok güzel olmuş sade kibar abartısız en güzeli bence :31:

kızlarr burda sizinle konusştuktan sonra kuzenımıde aldım gittim gelinlikçiye.Çok karraloydım gerekirse iptal ettirmeyi düşünüyordum gittim denedım bakıyorum bakıyorum renk farkı yok :27: sonra gelınlıkçim dedi ki o krem duran tülü değiştirdim drapelerini yenıden yaptım hah dedım şimdi oldu :) ayrıca öncekı provadaki kadın yanı ilk koyduğum resımleri çektiğim gün kadın gelınlığı üstüme tam oturtamadığından yakası kötü durmuştu dün orda cok ideal durdu ben begendım bıde siz bakın son haline :39: yorumlarınızı bekliyorum eleştirilere açığım :34: ayrıca orda resim çekemedım eve gelınce cektım evdede annemle kardeşim tam giydiremedıler oturtamadılar düğmeler kapanmadı :33: o yüzden yakası kolu tuhaf duruyo ama düğün günü kadın gıydırecek Eki Görüntüle 734344

Problemlerin çözülmesine çok sevindim :)) Ben zaten beğenmiştim gelinliğinizi mutluluklaa giyin inşallah
:16:

Eki Görüntüle 733279 Eki Görüntüle 733279 Merhaba kızlar buda benim gelinliğim.Fakat içime sinmeyen çok şey var .Fikirleriniz çok önemli beni doğru yada yanlış olarak yönlendirirseniz sevinirim.
1. Üstü kırık beyaz altı beyaz mı duruyor ?2. Yaka kısmı çok mu yukarıda ? ve 3. sü duvağı güpürlü istedim cevrsini yarım güpür yapmışlar ben ılkkez gördüm böyle bir şey yanı duvağın yarısı güpürlü yarısı düz :43: üstelık tanıdık diye gittim.Ben cıkarken aynı gelinliğie başkasına 1000 tl dedı ben 1200 tl ye dıktırıyorum üstelık içime de sinmedi.Çok mutsuzum nolur fikir verin bana :43:

canım inan çok yakışmış :) ama biraz daha kabarık olsa alt kısmı kat kat kesimli mesela .hem gelinliğin den bahsederken bu kadar kötü oluyorsan eğer ALMA sonuçta bir kere giyeceksin bundan dolayı severek al gelinliğini :)

gelinliğiniz çok güzel ve de vücudunuzu çok güzel sarmış.kusursuz duruyor.hayırlara vesile olur inşallah.çok mutlu olun inşallahh :)

sorunun hallolmasına ve yüzünün gülmesine çok sevindim canım :16: inan gelinlik üstünde çok güzel duruyor çok yakışmış çok beğendim ben :46: Allah mesut etsin:23:

evet kızlar içime sindi çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniiiiiiiiiii :16:

Canım öncelikle hayırlı olsun, iki resme de baktım gelinliğin çok yakışmış güle güle giy, özellikle arkadaki kabarıklığı ve eteğindeki dantel ayrıntısını çok beğendim;)
bende gelinlik diktiriyorum da dikimin nerde yapıldığını sorabilirmiyim??

canım biz burdan ne söylesek fayda etmez.
eğer içine sinmediyse ne yap ne et içine sinecek şekilde yaptır.
çünkü aynı hatayı bende yaptım o kadar pişmanımki
2 sene oldu hala üzülüyorum,sonrasındada annem bile gelinliğin
hiç güzel değildi,hiç yakışmamıştı diyince ağladım.
şimdi düğün fotoğraflarıma baktıkça sinir oluyorum.

Evet bariz olmasa da ton farkı var ama bu sanırım üst kısımdaki işlemelerden ve alt kısmın tül olmasından kaynaklanıyor.
Duvak bence güzel çünkü gelinliğin üst kısmında işlemeler fazla. Duvak da tam güpürlü olsa hoş durmayabilir. Ben güpürlü duvakları sade gelinliklere yakıştırıyorum.
Yaka kısmı evet fazla kapalı, kapalıdan ziyade koldan gelen kısım sanki kapatmış gibi, biraz açtırılabilir orası.
Ama bütün olarak baktığımda gayet güzel

Canım öncelikle hayırlı olsun, iki resme de baktım gelinliğin çok yakışmış güle güle giy, özellikle arkadaki kabarıklığı ve eteğindeki dantel ayrıntısını çok beğendim;)
bende gelinlik diktiriyorum da dikimin nerde yapıldığını sorabilirmiyim??

canım merhaba teşekkürler öncelikle çok incesin :) kızılay and çarşısı ilayda gelinlik :)

kızlar hepiinize teşekkürler renk sorunu halloldu duvakta içime sındı takınca kapatınca hoş oldu yakası evet bıraz kapalı ama tam oturtunca daha hoş duruyor burada tam oturmadıgından yukarıda kalmış.Yani ben mutlu bir gelin olacağım sanırım :)

Back