Gelinlik Modelleri İçime sinmeyen gelinliğim :(

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Merhaba kızlar buda benim gelinliğim.Fakat içime sinmeyen çok şey var .Fikirleriniz çok önemli beni doğru yada yanlış olarak yönlendirirseniz sevinirim.
1. Üstü kırık beyaz altı beyaz mı duruyor ?2. Yaka kısmı çok mu yukarıda ? ve 3. sü duvağı güpürlü istedim cevrsini yarım güpür yapmışlar ben ılkkez gördüm böyle bir şey yanı duvağın yarısı güpürlü yarısı düz üstelık tanıdık diye gittim.Ben cıkarken aynı gelinliğie başkasına 1000 tl dedı ben 1200 tl ye dıktırıyorum üstelık içime de sinmedi.Çok mutsuzum nolur fikir verin bana

editt: kızlar gelinliğimdeki sorun halloldu son halini 3. sayfa da görebilirsiniz biraz ufak ama üstüne tıklayınca büyüyor :)

Son düzenleme:
ben gelinliği çok beğendim ,ama gelin olan sizsiniz bu sizin en özel anınız eğer içinize sinmiyorsa müdahale edin tanıdık demişsinizde sevabına yapmıyor değil mi hem para dökücem hem mutsuz olucam!duvağı değiştirilmesini isteyin mesela bu sizin en doğal hakkınız

canım çok teşekkürler resimde bellı olmuyor galıba ama altı ve üstü arasında renk farkı var gibi gelıyor bana duvağı söylemelıyım galıba evet 1200 tl de para verıyorum üstelık

gelınlık yakısmıs bencede ton farkı goremedım hepsı beyaz gbı duruyo
ayrıca duvagı ıstedgınız gbı yapmamıssa soleyın yenısını yapsınlar bı kere evlenıyorsunuz yanıı + para saycaksnz yazık gunah ıcınıze sınsın

umarım ton farkı bana öyle gelıyordur bı kaç kişiden daha duydum aslında duvagı resme ucuza kaçmışlar sankı 1 merte dantelle batacaklar ustelık kısa duvak

gelinlik fena değil ,içinize sinmeyen kısımlarıda düzelttirin tabiki,ayrıca başkasına 1000 ,size 1200 verdiği fiyat farkı tanıdık olmanızdan olabilir mi? Dost kazığı buna derler,sevgiler.

umarım ton farkı bana öyle gelıyordur bı kaç kişiden daha duydum aslında duvagı resme ucuza kaçmışlar sankı 1 merte dantelle batacaklar ustelık kısa duvak
ıstedgınızı yaptırın kesınlıkle bıkere gıyılıyor yanıı
ayrıca yapmıyorsa gdın baska gelınlıcıye zaman varsa yada kıralayın
ıcınıze sınmesıdr onemlı olan
ton farkını gercekten gormedım fotoda normal yanı

siz uzun istediniz onlar kısamı yaptı ? ton farkı bende göremedim ve çok güzel bir gelin olacaksınız maşallah:) ama dediğim gibi 1 kere olan birşey bu içinize sinmiyorsa müdahale edin alınır küser vs diye düşünmeyin millete 1000 size 1200 derken sizin alınacağınızı düşündüler mi? bu duvak değil istediğim okadar. parayı siz veriyorsunuz! çok sinirlerim bozuluyor butür şeylerde ! insanlar işlerini hakkıyla yapmalı

canım yapmazsa gıderım tabıde bugüne kadar 550 tl para verdım düğünüm 31 ağustos zaman sıkıntım yok yani

ben uzun ıstedım oda arka kuyrugunda güpür var kısa olsun dedı aklıma yattı bu kezde duvağın etrafını yarım güpür yapmış ellerım titriyo çok pişmanın keşke başka yere gıtseydım

canım yapmazsa gıderım tabıde bugüne kadar 550 tl para verdım düğünüm 31 ağustos zaman sıkıntım yok yani
bencede cnm paranı gerı alırsın bı sekılde ıcıne sınmeyen bıseyı gıymek zorunda degılsın kesınlıkleee
bıde sna boyle dha guzel dıe baskı yapıyolardr dımı bn blırım onları

bencede cnm paranı gerı alırsın bı sekılde ıcıne sınmeyen bıseyı gıymek zorunda degılsın kesınlıkleee
bıde sna boyle dha guzel dıe baskı yapıyolardr dımı bn blırım onları

alabılırmıyım paramı bılmıyorum işte aynen bıde böyle güzel sana öyle gelıyo falan dıyorlar

Düğün tarihimiz aynıymış. Ama üzmeyin kendinizi lütfen. çünkü gelinlik size çok yakışmış. Biz fotoğraftan fazla detay göremiyoruz ama genel itibariyle hoş gözüküyorsunuz. Duvağınızı da söylersiniz sizin isteğinize göre tekrar hazırlarlar. Mutluluklar diliyorum.

resım kucuk fazla bellı olmuyor ama gordugum kadarıyla hos duruyor begenmedıysen duzelttır onca para verıyorsun sonucta yoksa sımdı oldugundan daha pısman olursun ıcınde kalmasın cnm

evet altı daha beyaz ama sanırım eteği tül
tül eteklerde böyle ton farklılığı oluyor çoğu zaman üstüü
kırık beyaz yapmışlar sanırım aslında bana göre sorun
üst kısmında çünkü tüle herzaman beyazlık yakışıyor
kollarıda biraz yukarıda duruyor buda seni gelinliğin iv
içinde donmuş kalmışsın gibi göstermiş sanki rahat değilmişsin

gibi bu sorun göğüs kısmını az daha açtırırsan halledilebilir
ama yinede bütün bu sorunlar çok çok dikkatli bakıldığında

anlayanlar tarafından anca fark edilebilir

illa içime sinmedi değişiklik yapmak istiyorum dersen
üst kısmını değiştir daha beyaz ton ve kollarını daha
uzun yaptır yani omuzdak i kol mesafesi daha uzun olsun
umarım anlatabildim

Aslında ben çok beğendim gelinliğii gayet hoş zarif bir gelinlik ayrıca yaka kısmıda çok ideal renk tonundada pek bir fark görmedim kısacası çok güzel bir gelinlik duvak eğer çok canınızı sıkıyorsa değiştirirsiniz tahminimce en başta tanıdık diye hemde başka yerde 1000 tl fiyat alıp burada 1200 e diktirmek canınızı sıkmıştır. Hani bişey nasıl başlarsa öyle gider derler ya canınızı sıkan bence bu en başta kafanızı hep kurcalamıştır acaba iyi dikebilirmi içime sinermi diye. Bana kalırsa çok güzel gelinliğiniz duvaksa eğer sorun olan oda hallolur nasılsa :112:

evet kızlar anladım hepinize teşekkürler öncelıle üst kısmını değiştirmesını söylıycem ve katılıyorum kolları bıraz yukardan gıbı geldı bana akşam gidicem bana şans dıleyın nolur

canım teşekkürler ama malesef az önce yıne actım baktım renk farklı gelıyor bana modelı ben sectım zaten yaka kısmı yukarda dıyenlerde oldu akşam tekrar denyeceğim.Ayrıca bana 1200 dedı aynı gelınlığe başka nir müşterıye 1000 dedıler duydum buda canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…