- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
gelınlık yakısmıs bencede ton farkı goremedım hepsı beyaz gbı duruyo
ayrıca duvagı ıstedgınız gbı yapmamıssa soleyın yenısını yapsınlar bı kere evlenıyorsunuz yanıı + para saycaksnz yazık gunah ıcınıze sınsın
Eki Görüntüle 733279 Eki Görüntüle 733279 merhaba kızlar buda benim gelinliğim.fakat içime sinmeyen çok şey var .fikirleriniz çok önemli beni doğru yada yanlış olarak yönlendirirseniz sevinirim.
1. üstü kırık beyaz altı beyaz mı duruyor ?2. Yaka kısmı çok mu yukarıda ? Ve 3. Sü duvağı güpürlü istedim cevrsini yarım güpür yapmışlar ben ılkkez gördüm böyle bir şey yanı duvağın yarısı güpürlü yarısı düzüstelık tanıdık diye gittim.ben cıkarken aynı gelinliğie başkasına 1000 tl dedı ben 1200 tl ye dıktırıyorum üstelık içime de sinmedi.çok mutsuzum nolur fikir verin bana
ıstedgınızı yaptırın kesınlıkle bıkere gıyılıyor yanııumarım ton farkı bana öyle gelıyordur bı kaç kişiden daha duydum aslındaduvagı resme ucuza kaçmışlar sankı 1 merte dantelle batacaklar ustelık kısa duvak
siz uzun istediniz onlar kısamı yaptı ? ton farkı bende göremedim ve çok güzel bir gelin olacaksınız maşallah:) ama dediğim gibi 1 kere olan birşey bu içinize sinmiyorsa müdahale edin alınır küser vs diye düşünmeyin millete 1000 size 1200 derken sizin alınacağınızı düşündüler mi? bu duvak değil istediğim okadar. parayı siz veriyorsunuz! çok sinirlerim bozuluyor butür şeylerde ! insanlar işlerini hakkıyla yapmalıumarım ton farkı bana öyle gelıyordur bı kaç kişiden daha duydum aslındaduvagı resme ucuza kaçmışlar sankı 1 merte dantelle batacaklar ustelık kısa duvak
gelinlik fena değil ,içinize sinmeyen kısımlarıda düzelttirin tabiki,ayrıca başkasına 1000 ,size 1200 verdiği fiyat farkı tanıdık olmanızdan olabilir mi? Dost kazığı buna derler,sevgiler.
ıstedgınızı yaptırın kesınlıkle bıkere gıyılıyor yanıı
ayrıca yapmıyorsa gdın baska gelınlıcıye zaman varsa yada kıralayın
ıcınıze sınmesıdr onemlı olan
ton farkını gercekten gormedım fotoda normal yanı
siz uzun istediniz onlar kısamı yaptı ? ton farkı bende göremedim ve çok güzel bir gelin olacaksınız maşallah:) ama dediğim gibi 1 kere olan birşey bu içinize sinmiyorsa müdahale edin alınır küser vs diye düşünmeyin millete 1000 size 1200 derken sizin alınacağınızı düşündüler mi? bu duvak değil istediğim okadar. parayı siz veriyorsunuz! çok sinirlerim bozuluyor butür şeylerde ! insanlar işlerini hakkıyla yapmalı
bencede cnm paranı gerı alırsın bı sekılde ıcıne sınmeyen bıseyı gıymek zorunda degılsın kesınlıkleeecanım yapmazsa gıderım tabıde bugüne kadar 550 tl para verdımdüğünüm 31 ağustos zaman sıkıntım yok yani
bencede cnm paranı gerı alırsın bı sekılde ıcıne sınmeyen bıseyı gıymek zorunda degılsın kesınlıkleee
bıde sna boyle dha guzel dıe baskı yapıyolardr dımı bn blırım onları
Aslında ben çok beğendim gelinliğii gayet hoş zarif bir gelinlik ayrıca yaka kısmıda çok ideal renk tonundada pek bir fark görmedim kısacası çok güzel bir gelinlik duvak eğer çok canınızı sıkıyorsa değiştirirsiniz tahminimce en başta tanıdık diye hemde başka yerde 1000 tl fiyat alıp burada 1200 e diktirmek canınızı sıkmıştır. Hani bişey nasıl başlarsa öyle gider derler ya canınızı sıkan bence bu en başta kafanızı hep kurcalamıştır acaba iyi dikebilirmi içime sinermi diye. Bana kalırsa çok güzel gelinliğiniz duvaksa eğer sorun olan oda hallolur nasılsa :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?