- 18 Ağustos 2010
- 116
- 0
- Konu Sahibi deryadeniz00
Selam kızlar benim 23 ü oldu nişanım salonda herşey güzeldi...takı merasimi oldu gelin odasına gittik çıkaralım takıları die,teyzesi geldi nişanlımın bizim adetlerimize göre erkekğinki erkekte kalır kızın kızda farketmez dedim poşetlere koydu apar topar ne aileme ne bana sormak yok...sonra anneme gitmiş herkesin içinde kızınızın üstünden çıkanlar demiş vermiş...anne tarafım biraz modern böle konuların lafını bile sevmez çok utanmış annem...annemi beni saymadıkları için bende çok utandım gecem mafoldu..sandıkları verdik eve döndük minicik bir sandığın içine benim beğenip aldırdığım gecelik takım yerine uzun bi takım siyah sokakta bile giymeyeceğiniz birazı sökük bi elbise 35 numara bir terlik ve bebe kolonyası konmuştu...bir haftadır gelen giden soruyo bakıyo açıp gösterince benim yüzüm kızarıyor resmen.çünkü biz nişanlıma kozmetik kutusundan traş makinesine kadar anneye babaya ananeye dedeye aldık koyduk...annem nişanda bir kalın bilezik kayınvalidem incesinden bilezikle ne olduğunu anlamadığım gümüşe benzyen kelebekli renkli bi kolye taktı bana..saati bile nişanlıma şimdiden taktık...sonra ben ziyarete gittiğimde kızım bu altınlarda yanlışlık olmuş al die verdi kayınvalidem utanarak...ama ben o günden beri kendimi çok değersiz hissediyorum tamam nişanlım mükemmel çok iyi bana karşı..ama içimde kaldı hep bunlar anlatmak istedim...altınlar için fikir sorup bizi saysalardı zaten bizde bölüştürücektik uzak yoldan geldiler masraf oldu die...ailemede bana da çok koydu...durumları yok diyip teselli edemedim kndimi çünkü nişanlımın 5 bin tl verdiğini biliyorum ailesine bu işler için...gittiğimde yüzlerine gülsemde içimden hep bunlar geçiyor...