İcime boşalmadan hamile kalmam mümkün mü?

yumuklusucurta_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
7
0
20
Ya ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.

Ya ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.

Üye adınızla ( "sucuklu yumurta"nın farklı yazımı ) argo tabirlere gönderme mi yapıyorsunuz ?

Hayir ne alaka yazdığınız şeyin de konuyla alakası yok bu arada aklıma bu geldi yazdım her şeyin altında neden birşey arıyorsunuz ki

Konu içeriğinize de yorum yapayım. Sizin ifadenizle "kan testi olamama" nedeniniz nedir ?

Aktif cinsel hayatınız varsa , eczaneden alıp yaptığınız hamilelik testi endişelerinizi gidermiyorsa; bir sağlık kuruluşunda hamilelik testi yaptırmalısınız.

Forumdan alacağınız hiçbir yanıt kesinlik taşımayacaktır.

Konu içeriğinize de yorum yapayım. Sizin ifadenizle "kan testi olamama" nedeniniz nedir ?

Aktif cinsel hayatınız varsa , eczaneden alıp yaptığınız hamilelik testi endişelerinizi gidermiyorsa; bir sağlık kuruluşunda hamilelik testi yaptırmalısınız.

Forumdan alacağınız hiçbir yanıt kesinlik taşımayacaktır.
Aile hekimine gitmesi. Çünkü evli değilim ve ailemin böyle birşeyden haberi olsun istemem sıkıntılar zaten. İyi birsey değil yaptığım ama teşekkür ederim yanitiniz icin

Aile hekimine gitmesi. Çünkü evli değilim ve ailemin böyle birşeyden haberi olsun istemem sıkıntılar zaten. İyi birsey değil yaptığım ama teşekkür ederim yanitiniz icin

Bu şüpheyle yaşamak daha mı doğru ? Hamilelik gerçekleşmişse aileniz öğrenmeyecek mi ?

Boyle kafada soru isareti oldukca o regl gecikir. Eger geri cekildiyse o zaman zor icinize hic sperm gelip gelmedigini bilmek. Test negatif ciktiysa cok da kafaya takmayin. Biraz c vitamini alin, azicik bu konuyu dusunmeden yuruyus yapin, reglinize faydasi olur belki.

Bu ozel ve devlet entegrasyonu cok kotu olmus. Hic gizli sakli kalmamis resmen.

Boyle kafada soru isareti oldukca o regl gecikir. Eger geri cekildiyse o zaman zor icinize hic sperm gelip gelmedigini bilmek. Test negatif ciktiysa cok da kafaya takmayin. Biraz c vitamini alin, azicik bu konuyu dusunmeden yuruyus yapin, reglinize faydasi olur belki.

Evet özel klinikte bile yaptırsam aile hekimine gidermiş kayıtları o yüzden tereddutdeyim. Teşekkür ederim :)

Yok kürtaj olucam
O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.

İçinize sperm gelmediğinden nasıl emin oluyorsunuz? Zevk suyuna mikrobiyolojik analiz mi yaptınız? Sonuçlarından korkuyorsanız niye korunmadan iş yapıyorsunuz? 18 günde karın falan çıkmaz. Testlere güvenmiyorsanız doktora da gitmiyorsanız 9 ay bekleyin yapacak başka bir çözüm yok. Aman evdekiler duymasın diye kan veremeyince kürtaj gibi bir işlemi nasıl hayatınız boyunca gizli tutacaksınız merak ettim

Evet özel klinikte bile yaptırsam aile hekimine gidermiş kayıtları o yüzden tereddutdeyim. Teşekkür ederim
İçinize sperm gelmediğinden nasıl emin oluyorsunuz? Zevk suyuna mikrobiyolojik analiz mi yaptınız? Sonuçlarından korkuyorsanız niye korunmadan iş yapıyorsunuz? 18 günde karın falan çıkmaz. Testlere güvenmiyorsanız doktora da gitmiyorsanız 9 ay bekleyin yapacak başka bir çözüm yok. Aman evdekiler duymasın diye kan veremeyince kürtaj gibi bir işlemi nasıl hayatınız boyunca gizli tutacaksınız merak ettim
Ben zaten içime sperm girmediginden emin olmadigim için bu soruyu sordum. Öyle bir cümle de kullanmadım ayrıca. Korunmadan yapmam bilinçsiz olmamdan dolayıydi. Onu bende bilmiyorum böyle birşey varsa kürtaj olmak mecburiyetindeyim.

Evet özel klinikte bile yaptırsam aile hekimine gidermiş kayıtları o yüzden tereddutdeyim. Teşekkür ederim :)
Özel labaratuvarlardaki testler siz onay vermediğiniz zaman e nabızda ya da sağlıkocağında görünmüyor diye biliyorum yakın zamanda anneme tüberküloz testi yaptırdık özellikle sordular e nabızda görünsün mü diye

Ya ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti

O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.
Nasil cahilce ve kadini asagilayan bir yorum bu??? Erkek onune gelenle dusup kalktiginda sorun yok ama kadin sevisince mi sorun? Ayrica esinin yuzune bakip bakamamak sizi ne ilgilendirir ki? Bu nasil bi zihniyet???

X