Yani her ihtimale karsi bosalmamasi gerekiyo genedeMerhaba benim Bir sorum olacak lütfen cevap larınızı bekliyorum üç aylık iğne ile korunuyorum eşim içime merhaba boşala bilir mi yoksa geri çekilme yöntemi ile korunmak lazım mı iğneyi yeni vuruldum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Boşalmayacaksa niye iğne vurduruyorız kiYani her ihtimale karsi bosalmamasi gerekiyo genede
Doktora soruniğneyi yeni vurulduysan korunun , prezervatif kullanın.
not: "geri çekilmek bir korunma yöntemi değildir! "
Valla ben şeye çok sasirdim. 2 yillik evli bi arkadasim var sadece geri cekilmeyle korunuyolarmis hic bisey kullanmamis ekstra.iğneyi yeni vurulduysan korunun , prezervatif kullanın.
not: "geri çekilmek bir korunma yöntemi değildir! "
Tam iste her ihtimale karsi olmaniz gerekiyiBoşalmayacaksa niye iğne vurduruyorız ki
Bizde öyle korunuyoruzValla ben şeye çok sasirdim. 2 yillik evli bi arkadasim var sadece geri cekilmeyle korunuyolarmis hic bisey kullanmamis ekstra.
Biz altı yıldır öyle korunuyoruz allaha sukur hamile kalmadımValla ben şeye çok sasirdim. 2 yillik evli bi arkadasim var sadece geri cekilmeyle korunuyolarmis hic bisey kullanmamis ekstra.
Ben kalani cok duydum hic cesaret edemiyorum.Biz altı yıldır öyle korunuyoruz allaha sukur hamile kalmadım
Dikkat etmek gerekir 8 yıllık evliyim 6 yasinda kizim varBen kalani cok duydum hic cesaret edemiyorum.
Biz de yıllardır öyle korunuyoruzValla ben şeye çok sasirdim. 2 yillik evli bi arkadasim var sadece geri cekilmeyle korunuyolarmis hic bisey kullanmamis ekstra.
4 yıldır evliyim bizde öyle korunuyoruz ne var ki çok hojdırValla ben şeye çok sasirdim. 2 yillik evli bi arkadasim var sadece geri cekilmeyle korunuyolarmis hic bisey kullanmamis ekstra.
Bana buyuk bi risk gibi geliyo bu isin sirri nedir4 yıldır evliyim bizde öyle korunuyoruz ne var ki çok hojdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?