- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Ben ehliyet kursuna yazıldım Temmuz ayında daha sonra Eylül ayında yazılı sınav olduk ve bitti.Ben kursu aramadım direksiyon sınavı için çalışmamız gerekiyordu. Onlar beni bir ay sonra ekim ayında aradılar ve ben ekim de havalar aydınlıkken iş çıkışı iki kere kursa gittim. Daha sonra hoca beni aradı ,seninle üç günde bi çalışmak olmuyor sadece kasım ayında haftanın pazartesi salı çarşamba olarak çalıştırmak istedi. Bende kabul ettim kasım sonu da sınavın olacak dedi.sadece 2 ders ekimin başında hava aydınlık iken çalıştık. Bir de hava kasımın başında gündüz iken hatta loş iken çalıştık toplamda 6 kez gündüz çalışmışızdır. Geri kalan 8 ders yani 8 saat hep karanlıkta çizgilerde park etmeyi öğrendim , bugün sınavdan önce bir kere hoca beni gündüz aldı, park etmeye gelince ben çizgileri kaçırdım. Aracı geriye park ederken kaldırıma değmiş, çok içeri girmişim orada yanında kız vardı ve bi kaç hoca daha sesini Yükselterek o direksiyon düz mü , biz seninle akşam bunları çalıştık. Şimdi nasıl yapamıyorsun. Orada ben daha da heyecanlanıp direksiyonu düzeltemedim. Nereye çıkacağını bilemedim. Neeereyyeee geliyorsun nereeeyyeeeee diye böyle sinirli ve stresli yüksek ses tonlamasıyla yanında kadın varken böyle bi üslup ile daha da stres oldum. Bende yaaaa niye böyle oldu ki hay allah deyip gülüyorum hala , içimden o aracı terk etmek geldi. Yarın sınav var ve ben kalacağıma o kadar eminim ki hele o geri parkta kesin elenecegım. Ama neden hep akşam aldınız bi kere de cumartesiye koysaydı beni.