- 25 Mart 2022
- 245
- -8
- 28
- 43
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Al cocuklarini, al kocanin kartini yada parasini beraber gezin yiyin icin siz de. Ez parasini. Sosyal medyani da doldur ohh sefam olsun yaz tek gercegim evlatlarim fln yaz. Sen ezik ezik evde oturursan ohooo gecmis olsun.Günaydın,
Neden bu adamla halen evli olduğuma kızıyorum.
Türkiyeden ailesi geldi ,ilkkez geliyorlar buraya 25 senede ,herkes baş tacım gibi davranmaya çalışıyorum ama eşim moralimi çok bozdu, içimdekileri döküp ortalığı yıkmak istiyorum.
Misafirden şikayetim hiç yok.
Ablası bizden 3 saat uzaklıkta yaşiyor .
Orda kalıyorlardı .Beni götürmedi ,gelirken arabada yer olmazmış.Sonra iki kişiyle döndü ,yani yer sorunu yokmuş.Onlarada işim çıkmışta gelememişsim demiştir .
Sonra tekrar gittiler geldiler bir arabayla.
Oysaki ablasının oğlunun arabasında var ama gerekmez demiş.
Şimdi yılbaşı için gidecekler ve ben ve oğluma yer yok .Tek araba 6 kişiyiz toplam.
Bana diyorki büyük oğlana söyle sizi getirsin.
Oysaki gelirken iki araba dönselerdi hiç sorun olmazdı.
Ben çalışıyorum eşim izinli . Gezmeye gitmişlerdi bende dişarda yersiniz yemek yapmayacağım dedim . Çünkü başka şehirde geziyorlardi ,eşim ama bize çok yakın restorant secmiş bize 6 km .
Bana ne sordu ne haber verdi geleyim sizide alayım diye teklif etmedi.
Bizi hep ayrı tuttu
Çok sinirliyim çünkü bizim müsait olmadığımizi söylüyor .
Herşeyi söylemek istiyorum yanlarında ,
Eşim bizi masraf olarak gördüğünü,
Değersiz ve önemsiz,bizimle çocuklarla beraber en son 5 sene önce bir restorana gitti.
Mahsus iki arabayla gelmediklerini ,bizi götürmemek için .
Çok sinirliyim ...
Tepkim nasıl olsa sizce
Şuan ben bu kadar sinirlendimsem sizi düşünemiyorumGünaydın,
Neden bu adamla halen evli olduğuma kızıyorum.
Türkiyeden ailesi geldi ,ilkkez geliyorlar buraya 25 senede ,herkes baş tacım gibi davranmaya çalışıyorum ama eşim moralimi çok bozdu, içimdekileri döküp ortalığı yıkmak istiyorum.
Misafirden şikayetim hiç yok.
Ablası bizden 3 saat uzaklıkta yaşiyor .
Orda kalıyorlardı .Beni götürmedi ,gelirken arabada yer olmazmış.Sonra iki kişiyle döndü ,yani yer sorunu yokmuş.Onlarada işim çıkmışta gelememişsim demiştir .
Sonra tekrar gittiler geldiler bir arabayla.
Oysaki ablasının oğlunun arabasında var ama gerekmez demiş.
Şimdi yılbaşı için gidecekler ve ben ve oğluma yer yok .Tek araba 6 kişiyiz toplam.
Bana diyorki büyük oğlana söyle sizi getirsin.
Oysaki gelirken iki araba dönselerdi hiç sorun olmazdı.
Ben çalışıyorum eşim izinli . Gezmeye gitmişlerdi bende dişarda yersiniz yemek yapmayacağım dedim . Çünkü başka şehirde geziyorlardi ,eşim ama bize çok yakın restorant secmiş bize 6 km .
Bana ne sordu ne haber verdi geleyim sizide alayım diye teklif etmedi.
Bizi hep ayrı tuttu
Çok sinirliyim çünkü bizim müsait olmadığımizi söylüyor .
Herşeyi söylemek istiyorum yanlarında ,
Eşim bizi masraf olarak gördüğünü,
Değersiz ve önemsiz,bizimle çocuklarla beraber en son 5 sene önce bir restorana gitti.
Mahsus iki arabayla gelmediklerini ,bizi götürmemek için .
Çok sinirliyim ...
Tepkim nasıl olsa sizce
Onun parasına ihtiyaçim yok , isterdim ki aynı değeri vizede göstersinAl cocuklarini, al kocanin kartini yada parasini beraber gezin yiyin icin siz de. Ez parasini. Sosyal medyani da doldur ohh sefam olsun yaz tek gercegim evlatlarim fln yaz. Sen ezik ezik evde oturursan ohooo gecmis olsun.
Hakisinizda onların yanında söylersem kusurlu olan kişi ben değil eşim olduğu öğrenirler .Bu yaşadıklarınızın eşinizin ailesi ile ilgisi yok ki. Niye eşinizi şikayet edip huzur bozacaksınız? Aile içinde çözmeniz gereken mevzular.
Maalesef yonutulacak tıp değil25 senelik evlilikte, eşi aileye sikayet etme evresinin coktan gecmis olmasi gerekiyor, hani olgunluk, kemale ermek vs...
Evet esinizin size yaptigi hos degil, hatta terbiyesizlik ama ailesinin tek kabahati yanlis yetistirmek. 25 yildir adam sizin elinizde bunca zaman biraz olsun yontamamaniz da sasirtici. Maasiniz varmis, alin cocuklarinizi cikin disari yiyin paranizi, kocanizin size yaptigini aynen ona yapin sizde
Anliyorum ama aileye sikayet bence cok ters teper.Maalesef yonutulacak tıp değil
İnadım inat der
Katır inadi var
Onun parasına ihtiyaçim yok , isterdim ki aynı değeri vizede göstersin
Abla sen de farkli degilsin gibi. Derdin uzum yemek degil de bagciyi dovmek. 50-60 yasinda adam deger gostermiyosa napcan degistiremem de diyorsun. Anca oturup hirslanip hirslanip kurulursun.Maalesef yonutulacak tıp değil
İnadım inat der
Katır inadi var
Eşiniz cimriliğinden sizi götürmüyor ama ailesine sizin müsait olmadığınızı söylüyor doğru mu anladım ? Yani hep sizle ilgili müsait olmama durumunu yaratıyorsa, ailesi sizin kasıtlı gelmediğinizi düşünmüştür heralde onları sevmediğinizi görüşmek istemediğinizi falan.Çok sinirliyim çünkü bizim müsait olmadığımizi söylüyor .
Evet doğru anladınız.Eşiniz cimriliğinden sizi götürmüyor ama ailesine sizin müsait olmadığınızı söylüyor doğru mu anladım ? Yani hep sizle ilgili müsait olmama durumunu yaratıyorsa, ailesi sizin kasıtlı gelmediğinizi düşünmüştür heralde onları sevmediğinizi görüşmek istemediğinizi falan.
Bu algıyı değiştirmek için mi eşinizin ailesi varken konuşma yapmak istiyorsunuz yoksa eşinizi şikayet etmek için mi ? Çok geç olmuş olsa bile ilki için sizi anlayabilirim.
Ama tabi yine de gerek var mı tartışılır.
Tabiki kıskanma var ..Ayda yılda bir gelmişler, hır gür çıkarırsanız tamamen suçlu siz olacaksınız. Paraya ihtiyacınız yok anladığım kadarıyla onların yaptığı her şeyi onlardan bağımsız olarak da yapabilirsiniz.
Hee eşinizin ailesiyle vakit geçirmeyi çok seviyorsanız ona bir şey diyemem . Bunu bu şekilde sadece eşinize söyleyebilirsiniz. Ben de onları özledim vakit geçirmek istiyorum diye ama içinizde olan şey eşinizin ailesiyle sizden bağımsız vakit geçirip bunu içten içe kıskanmanızsa kendinizi dizginlemeye çalışın . Bu duyguların size hiçbir hayrı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?