İçimdeki Koca çınar devrildi ve bende artık hastayım .....

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
arkdaşlarım
nasıl anlatsam bilmiyorum.cümleye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum.son günlerde yerdemiyim göktemiyim onuda bilmiyorum.Cümlelerimi bile kuramaz oldum.Benki güzel konuşan biriyimdir.nasip olmuyorki iki cümleyi biraraya getireyim.Ağır günler geçiriyorum.Okadar kötüyümki en sevgili annemi bile 10 gündür sadece telefonla aramakla yetiniyorum.heran ruh halim değişiyor.
Okadar berbat durumdayımki geçen gün konu açtım ama yalan söyledim.benim başıma bu geldi diyemedim.konduramadım evliliğime.kendime bile anlatamamışken evet bende aldatıldım diyemedim.Hayatım bitti diyemedim.özür dilerim sizden başka arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattığım için.çok üzgünüm...
Evet artık bende aldatılmış bir kadınım...İçi acıyann,içi kanayan bir kadın..
Biz 7 yıllık evliyiz.Eşim büyük bir holdinkte yönetici.Yöneticiydi...
Biz okadar çok şey yaşadıkki bu evlilikte bebeğimizi kaybetttik mesala .....canımız yandı ama hep beraberdik...nefeslerimiz bile aynıydı...
Eşmin mağzasında bir bayan var.Kıçı,başı ayrı oynayan tiplerden tabiri caizse...eşim 31 yaşında kız 22.........biranda merdivende çarpışıp öpüşmüşler..eşim bin pişman olarak itiraf etti ama ben öldüm sankii...Kızın face şu yazıyoorrr...bitsin artık bu çile çekemem bile bile gibi garip şartkılar..eşime sordum defalarca asla ilişkimiz olmadı diyoor.ama nasıl olur biranda hiçbişey yokken öpüşmek....sonra eşim şube değişikliği istiyoorrr.kız gidip bunu şikayet ediyor ve ikiside işinden oluyooo....ne işsizlik,ne tazminat elde var sıfırrr...........manevi çöküntü paha biçilemez zatennn......ve ben napıcam bilmiyorum....tam 15 gündür uyumadım.1 saat bile uyumadım..uyuyamıyorumm...Sık sık ağlama krizlerim var.İkisini hayal ediyorum yanyana.o anı hayal ediyorum.ne olur yardım edin....uyuyamıyorum hiçççççççççççççç..tam 15 gün oldu.ilaç aldım ezaneden ama nafile...uyuyamadım yine...eşim çok pişman.......ama napıcam ben......en çok ona güvenirdim ben..içimdeki koca çınar ,beni sarıp sarmalayan çınarım devrildi biranda....üstüme yıkıldı sanki ve ben altında kaldımm......napmalıyım ne olur yardımm...akşam dedimki sen o kızı pat diye nasıl öptün onun suçu yokmu hiç?o bir genç kız nasıl oldu?dediki onunda suçu var.biranlık bir yakınlaşma oldu demekki........dedimki ben nerdeydim o sırada.....sustu.yeter konuyu açma artık yeni bir sayfa de6ip duruyorrr.konu kapanmadan nasıl sayfa açarım benyardım ne olurrrrrrrrr...çok hastayım kendimi bile anlamıyorum

ALLAH sabır versin canım.sabret kendini yıpratma.bu durumda olmayı aslaa istemem.eşim canımdanda öte.böyle birşey yapsa sanırım gözümü kırpmadan öldürürüm yada çeker giderim bilmediğim yerlere.asla kabul edemem.böyle bi durumda zaten benle işi bitmiştir o adamın.seni üzmeyi istemem canım.herkezin düşüncesi farklıdır benimkide böyle işte.ama sen eğer ayrılmak istemiyorsan eşine tutunmak istiyorsan yavaş yavaş kendini toparlamalısın.

Dünyada nice güzel nice seksi bir sürü kadın hiç haketmediği halde aldatılmış , aldatılıyor..
Lütfen kendinizi bu kadar harab etmeyin..
Yardım almak en güzeli tabi ki , ayrıca olaydan kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih ettiğiniz için sevindim.

Kendinize zaman verin , şu an anladığım kadarıyla olayın iç yüzünü bilmediğiniz için herşey kafamızın içinde uçuşuyor bir yandan da kurduğunuz senaryolar var , en üzücüsü de odur zaten.
Bence eşinizi karşınıza alıp aklınızdan geçen ne varsa sorun ve net cevaplar isteyin eğer yapmadıysanız tabi , çünkü böylelikle inandırıcı cevaplar kafadaki senaryoların sonunu getirecektir.

Gerçeklerle yüzleşin.

Mesela benim merak ettiğim , şube değişikliğini eşiniz size açıklama yapmadan önce mi istemiş?
Size itiraf etme sebebi tam olarak pişmanlık mı yoksa kız eşinizi tehtid mi etti?
Aralarında geçen tek yakınlaşma merdiven karşılaşması mı?
Bunları sorarken eşinize dürüst olması gerektiğini ve eğer anlattıklarının yarın öbürgün doğru olmadığını öğrenmeniz durumunda evliliğinizin geri dönüşü olmaz bir yola gireceğini ciddi bir şekilde anlatın derim.Gerçekleri öğrenene kadar gerekirse kızı arayacağınız söyleyin.

Bunlar bir erkeğin bir anlık heyecana kapılıp , şeytana uyup pişman olduğunu yada nitelikli olarak aldatmaya çalıştığını anlamaya yeter. Umarım şeytana uymuştur ve bu deneyim sizi birbirinize daha sıkı bağlar..

tatlım çok geçmiş olsun...

bu çok özel bi durum o yüzden yorum yapamayacağım...

ama kk olarak yanındayız cnm eğer ufacık bi faydası olursa..

zor günler geçiriyorsun.. allah yardımcın olsun.. hakkınızda hayırlısı olsun..
yakın bi arkadaş veya annenle konuş istersen cnm paylaşmak içindeki duyguları biraz olsun akıtabilmeni sağlayabilir...

Kendimi senin yerine koydum ve o kadar kötü o kadar acı bir durum ki seni biraz anlayabiliyorum.Böyle bir durumda da ne söylenebilir ne denilebilir ki? Ne dense boş...Bana kalırsa bir süredir aralarında bir şey vardır yoksa pat diye nasıl öyle olsun ki her iki tarafta birbirine karşı bir şey hissetmiştir.Ama bu kadar harap etme kendini evet çok zor bir durum sevdiğin onca emek verdiğin adam sana böyle şerefszliği yapmış ama bırak onu kendi şerefszliğiyle başbaşa.Düşünüp mantıklı kararlar al.Böyle bir şeyi öğrendiğin halde devam edicek misin yoksa boşanıcak mısın? ki bence boşanmak daha iyi sonuçta bir kere yapan tekrar yapar düşüncesi var.En önemlisi içinde kuşkular olucak illaki.Bu arada ortada çocuk yok galiba?

Son düzenleme:
kendinize önem verin lütfen kendinizi sevin
evet o sizin esiniz yasadiginiz sey kesinlikle kolay degil
ama hayatinizin tek anlami esiniz mis gibi davranmayin
kendinizi olaya odaklamak yerine biraz disarida arkadaslarinizla
cevrenizle vakit gecirin
olayi hic düsünmeyin demiyorum elbette düsüneceksiniz
ama bunu dünyanin sonuymus gibi görmeyin
hayat nasil olursa olsun devam ediyor
siz böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz
bu yüzden aklinizi kaybetmeye degermi bi düsünün
akliinizi kaybederseniz düseceginiz durumuda bi düsünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…