arkdaşlarım
nasıl anlatsam bilmiyorum.cümleye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum.son günlerde yerdemiyim göktemiyim onuda bilmiyorum.Cümlelerimi bile kuramaz oldum.Benki güzel konuşan biriyimdir.nasip olmuyorki iki cümleyi biraraya getireyim.Ağır günler geçiriyorum.Okadar kötüyümki en sevgili annemi bile 10 gündür sadece telefonla aramakla yetiniyorum.heran ruh halim değişiyor.
Okadar berbat durumdayımki geçen gün konu açtım ama yalan söyledim.benim başıma bu geldi diyemedim.konduramadım evliliğime.kendime bile anlatamamışken evet bende aldatıldım diyemedim.Hayatım bitti diyemedim.özür dilerim sizden başka arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattığım için.çok üzgünüm...
Evet artık bende aldatılmış bir kadınım...İçi acıyann,içi kanayan bir kadın..
Biz 7 yıllık evliyiz.Eşim büyük bir holdinkte yönetici.Yöneticiydi...
Biz okadar çok şey yaşadıkki bu evlilikte bebeğimizi kaybetttik mesala .....canımız yandı ama hep beraberdik...nefeslerimiz bile aynıydı...
Eşmin mağzasında bir bayan var.Kıçı,başı ayrı oynayan tiplerden tabiri caizse...eşim 31 yaşında kız 22.........biranda merdivende çarpışıp öpüşmüşler..eşim bin pişman olarak itiraf etti ama ben öldüm sankii...Kızın face şu yazıyoorrr...bitsin artık bu çile çekemem bile bile gibi garip şartkılar..eşime sordum defalarca asla ilişkimiz olmadı diyoor.ama nasıl olur biranda hiçbişey yokken öpüşmek....sonra eşim şube değişikliği istiyoorrr.kız gidip bunu şikayet ediyor ve ikiside işinden oluyooo....ne işsizlik,ne tazminat elde var sıfırrr...........manevi çöküntü paha biçilemez zatennn......ve ben napıcam bilmiyorum....tam 15 gündür uyumadım.1 saat bile uyumadım..uyuyamıyorumm...Sık sık ağlama krizlerim var.İkisini hayal ediyorum yanyana.o anı hayal ediyorum.ne olur yardım edin....uyuyamıyorum hiçççççççççççççç..tam 15 gün oldu.ilaç aldım ezaneden ama nafile...uyuyamadım yine...eşim çok pişman.......ama napıcam ben......en çok ona güvenirdim ben..içimdeki koca çınar ,beni sarıp sarmalayan çınarım devrildi biranda....üstüme yıkıldı sanki ve ben altında kaldımm......napmalıyım ne olur yardımm...akşam dedimki sen o kızı pat diye nasıl öptün onun suçu yokmu hiç?o bir genç kız nasıl oldu?dediki onunda suçu var.biranlık bir yakınlaşma oldu demekki........dedimki ben nerdeydim o sırada.....
sustu.yeter konuyu açma artık yeni bir sayfa de6ip duruyorrr.konu kapanmadan nasıl sayfa açarım ben
yardım ne olurrrrrrrrr...çok hastayım kendimi bile anlamıyorum