- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
Selamm... Benimki bir dert değil. Ama büyük bir takıntı. Daha önceki konularımı bilen bilir. Benim eski sevgilim , daha önce bi kızla çıkmıştı. O kızı baya sevmiş. O kızı çok merak ediyorum. Malum siteden fotoğraflarına giriliyordu. Ama artık girilmiyor
Ama bu içimdeki merak, takıntı beni öldürücek. Bişeyler onu eklememi söyledi. Tabi kendi adresimden eklemedim. Ekleyip ne diyeceğim? Ben de bi taktik düşündüm. Onun profilinde ekli olan birinin isim soy ismi ile profil açtım. Ve kızı ekledim. Hani o kişinin 2.profili gibi... Kötü ettim biliyorum. Ya da bilmiyorum. Amacım kötü değil. Sadece beni ilgilendiren bir şeyler var mı yok mu, onu görmek. Sizce kabul eder mi? Bu içimde beni kemiren, o kızla iletişime geçme isteğini durduramıyorum. Dün gece , bütün gece kızı rüyamda gördüm. Sanırım onu çok kıskanıyorum. Kendimden bu kompleksi atamıyorum. Allah kahretsin... Biz ayrılmadan önce, ilişkimizin başlarında, erkek arkadaşım onu unutamadığını söylemişti. O günden beri hep içimde bir huzursuzluk. Şimdi diyeceksiniz, ayrılmışsın gitmiş. Ama içimden atamadım ki
Kız iyi birine benziyor... Ona zarar vermek asla istemem. Yani sürekli üzülüyorum... O kızda ne vardı, neden onu bu kadar sevdi (bizim ilişkimizi mahvedicek kadar)?? Sadece takip edicem. Ama bana yardım edin... Ben bu içimdeki sevgisizliği, ezikliği, kompleksi adını koyamıyorum.Herneyse, onu nasıl yok edicem? Çok mu kötü ettim , böyle bir taktik geliştirip eklemekle...

Son düzenleme: