İçimde kocaman bir yangın..

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.654
6.060
Arkadaşlar merhaba,
Annem kanser hastalığına yakalandı.. meme kanseri.
Öncelikle doktor biyopsi sonucuna göre başlangıç evresinde yayılım yok dedi kitleyi aldı, koltuk altlarında lenf nodlarına bakmamış ameliyatta. Çok küçük kitle bir şeyi yoktur diye vakmamış.. ama ameliyattan iki hafta sonra başka bir doktorun yönlendirmesiyle koltukaltlarına biyopsi yapıldı orda da metastaz çıktı. Yıkıldım. En iyi doktora götürdüm şehrimdeki,türkiyedeki onkoloji toplantılarında başkanlık yapmış profesör ama işte gözden kaçınca kaçıyor..
Tedavisine başlanacak annemin ama patoloji sonucumuz da çok iyi gelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olanlar için yazıyorum hormonlar pozitif ama her2 de pozitif.. okuyorum net bir tedavisi yok diyor makaleler.. içimdeki sızıyı, kalbimin ağrısını nasıl anlatsam..
bu rahatsızlığı atlatan var mı aramızda? Ne yapmalıyız ne etmeliyiz… kendimi nasıl toplayabilirim.. ağustostan önce çok neşeli bir kızdım. 10 çeşit bakım yapan güzel kokular süren.. inanın elimi yüzümü yıkayasım gelmiyor ..

Ne yapmalıyız ne etmeliyiz… kendimi nasıl toplayabilirim..
Makaleler yok diyebilir ama mucizeler ve güzel sonuclar her daim olacak buna inanacağız.Yaptığınız gibi elimizden gelen en iyiyi yapip dua edeceğiz.Neşe bozacak durum suan yok suan sarılma hedeflenme ve inanma zamanı 🧿 🤲
İnsallah anneniz saglıgına biran önce kavusacak ve güzel haberlerini alacağız.Üzülmek yerine herzamankinden daha inanarak enerjinizi yüksek tutun modunuzu düsürmeyin lütfen.Herkesin hikayesi ayrı,kötü sonuclarda var cok iyi sonuclananlarda.Sizin hikayeniz güpgüzel olacak insallah ❤️

Makaleler yok diyebilir ama mucizeler ve güzel sonuclar her daim olacak buna inanacağız.Yaptığınız gibi elimizden gelen en iyiyi yapip dua edeceğiz.Neşe bozacak durum suan yok suan sarılma hedeflenme ve inanma zamanı 🧿 🤲
İnsallah anneniz saglıgına biran önce kavusacak ve güzel haberlerini alacağız.Üzülmek yerine herzamankinden daha inanarak enerjinizi yüksek tutun modunuzu düsürmeyin lütfen.Herkesin hikayesi ayrı,kötü sonuclarda var cok iyi sonuclananlarda.Sizin hikayeniz güpgüzel olacak insallah ❤️
İnşallah.. içimden hiçbir şey gelmiyor. Annemin yanında pozitif olmaya çalışıyorum ama tek başındayken elim kolum kalkmıyor

Çok geçmiş olsun. Bir tanıdığımız 8 sene önce meme kanseri teşhisi konulmuştu,şu an 50li yaşlarda..koltukaltları lenflere kadar alınmıştı,kontrola gidiyorum ve hormon ilaçları kullanıyorum demişti,kemoterapi de almıştı..8 senedir normal bir şekilde hayatına devam ediyor..

Çok geçmiş olsun. Bir tanıdığımız 8 sene önce meme kanseri teşhisi konulmuştu,şu an 50li yaşlarda..koltukaltları lenflere kadar alınmıştı,kontrola gidiyorum ve hormon ilaçları kullanıyorum demişti,kemoterapi de almıştı..8 senedir normal bir şekilde hayatına devam ediyor..
Annem de hormon ilacı alacakmış. Şuan ikili bir kemoterapi alıyor. İşte her2 diye bir değer varmış bu kanser türünü zorlaştırıyormuş . Çünkü her2 vucudumuzda olan bir şeymiş mutasyona uğradıgı her an kanser oluşturuyormuş

İnşallah.. içimden hiçbir şey gelmiyor. Annemin yanında pozitif olmaya çalışıyorum ama tek başındayken elim kolum kalkmıyor
Cok iyi anlıyorum hislerini emin ol.Kötümser olma güzel düsün meme kanserinde ileri evrelerde dahi güzel sonuclar alınabiliyor.Annene özel uygulanan tedavi ile bedenin etkilerini kimse bilemez.Cok cok ileri derecede hastalıgı olan akrabam 27 yaşında tedavi sırasından bile silinmisken gelen güzel bir değerle tekrar tedavi planına alınıp sağlığına kavuştu.İnsallah çok güzel gelecek sonraki değerler göreceksin.

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle doktor biyopsi sonucuna göre başlangıç evresinde yayılım yok dedi kitleyi aldı, koltuk altlarında lenf nodlarına bakmamış ameliyatta. Çok küçük kitle bir şeyi yoktur diye vakmamış.. ama ameliyattan iki hafta sonra başka bir doktorun yönlendirmesiyle koltukaltlarına biyopsi yapıldı orda da metastaz çıktı. Yıkıldım. En iyi doktora götürdüm şehrimdeki,türkiyedeki onkoloji toplantılarında başkanlık yapmış profesör ama işte gözden kaçınca kaçıyor..
Tedavisine başlanacak annemin ama patoloji sonucumuz da çok iyi gelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olanlar için yazıyorum hormonlar pozitif ama her2 de pozitif.. okuyorum net bir tedavisi yok diyor makaleler.. içimdeki sızıyı, kalbimin ağrısını nasıl anlatsam..
bu rahatsızlığı atlatan var mı aramızda? Ne yapmalıyız ne etmeliyiz… kendimi nasıl toplayabilirim.. ağustostan önce çok neşeli bir kızdım. 10 çeşit bakım yapan güzel kokular süren.. inanın elimi yüzümü yıkayasım gelmiyor ..
anneciğinize şifalar diliyorum, lütfen umutsuz olmayın, meme ca'dan kurtulup sadece 6 ayda bir takipli olan çok hasta gördüm, geçecek inşallah.

Annem de hormon ilacı alacakmış. Şuan ikili bir kemoterapi alıyor. İşte her2 diye bir değer varmış bu kanser türünü zorlaştırıyormuş . Çünkü her2 vucudumuzda olan bir şeymiş mutasyona uğradıgı her an kanser oluşturuyormuş
İyi olacak inşallah,üzmeyin kendinizi

Arkadaşlar merhaba,

Umutsuz olmayın, meme kanseri tedavide en başarılı tür, uzun yıllar yaşayanlar var. Siz kendinizi bırakırsanız anneniz hepten bırakır, onun şimdi desteğe, morale ihtiyacı var, Rabbim tez vakitte kalıcı şifa nasip etsin

Umutsuz olmayın, meme kanseri tedavide en başarılı tür, uzun yıllar yaşayanlar var. Siz kendinizi bırakırsanız anneniz hepten bırakır, onun şimdi desteğe, morale ihtiyacı var, Rabbim tez vakitte kalıcı şifa nasip etsin
Haklısınız teşekkür ederim amin inşallah

Allah annenize şifa versin, meme calar tedavisi en kolay olan ca türlerinden biri. İçinizi ferah tutun tedavisinede başlamış senelerce sadece takipli devam eden hastalar var. Asla kötümser bakmayın kötüyü çağırmayın, üzücü stres yapan şeylerden annenizi uzak tutmaya çalışın

Arkadaşlar merhaba,
Geçmiş olsun RABBIM şafi ismiyle şifasını versin.Amcamın gelinindede çıkmışta bu kış hata onun kanserin çeşidiydi bir gögsünde birde koltuk altındaydı.Ameliyatla alındı gögsü gögsünde sorun çıkmadı ama kaltuk altindaki hemende yayılmaya başladı kemoterapi aldı arkasından ışını aldı başta zorlandı şimdi iyidir çok şükür.

Geçmiş olsun RABBIM şafi ismiyle şifasını versin.Amcamın gelinindede çıkmışta bu kış hata onun kanserin çeşidiydi bir gögsünde birde koltuk altındaydı.Ameliyatla alındı gögsü gögsünde sorun çıkmadı ama kaltuk altindaki hemende yayılmaya başladı kemoterapi aldı arkasından ışını aldı başta zorlandı şimdi iyidir çok şükür.
Allahım daha da iyilikler versin herkesi korusun bu illetten

Allah annenize şifa versin, meme calar tedavisi en kolay olan ca türlerinden biri. İçinizi ferah tutun tedavisinede başlamış senelerce sadece takipli devam eden hastalar var. Asla kötümser bakmayın kötüyü çağırmayın, üzücü stres yapan şeylerden annenizi uzak tutmaya çalışın
İnşallah biz de atlatırız, güzel şeyler duymaya ihtiyacım varmış gerçekten.

Annem meme kanseriydi. Göğsü alındı, akıllı ilaç kullanıyor şuan. 2 senedir temiz çok şükür.
Çok yakınımın annesi en agresif meme kanseri türüne yakalandı. Göğsü alındı, kemoterapi, ışın gördü kesin metastaz yapar gözüyle bakılıyordu. Doktoru diyet listesi verdi, yemesi ve yememesi gerekn şeylere çok dikkat ettiler. Metastaz oranı çok yüksek olmasına rağmen 3 senedir tüm değerleri normal annesinin. Yediğine, içtiğine dikkat edin. Üzüm dahi etkiliyormuş. Ben de annemde çok dikkat ettim, şekerin doğalı kansere etki etmez diye bir şey yok, şeker içeren gıdalardan uzak duracak demişti doktor. Annem yeşil çay bile içmezdi , doktor ne dediyse onu yedi içti. Allah büyük, üzülme.

Arkadaşlar merhaba,
Allahim şifa versin. Cok iyi anliyorum seni. Yuregin yangin yeri. Zor cok zor. Ama asla umutsuz olmayin. Stres malesef buyuk etken. Bu surecte moralinizi yuksek tutun diyecegim ama ne mumkun. Bu yollardan ailecek gecmis biri olarak yaziyorum 4. Evrede hala senelerdir yasayan aile uyem var Rabbime hamd olsun. Ben yakalandigimda 29 yasindaydim. Simdi hamileyim dusunun. Allahtan umut kesilmez. Metastas oluyor surekli petler cekilecek bazen havalara ucacaksiniz yere goge sigamayacaksiniz bazen malesef uzucu sonuclar goreceksiniz. Ama gececek. Destek olun. Mutlu edin. Atlatilabilir insallah. Rusyanin bir haberini gordum az once 2025 te kanseri bitirecek aşıyı sunmuslar. Ne kadar dogru bilmiyorum ama hepimizinn umudu. Cok cok gecmis olsun. Allahim guzel sonuclar almayi nasip etsin

Arkadaşlar merhaba,
Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.. En yakınım babaannem meme kanserini atlattı, ilk ameliyat oldu sonra kemo gördü sonra ışın tedavisi.. Tanıdığım iki kadın daha var tedaviyle atlatan.. Benim annem başka bir kanser türüne yakalandı, ölüm riski yüksek demiş doktorlar ama iyileşti.. Içinizi ferah tutun ♥️

X