Canım içini ferah tut hep iyi düşün kötü şeyler düşünme, yengemde hamile olduğunu bilmeden iğne vurundu yeğenim şimdi 18 yaşında gayette sağlıklı şükür, ikinci yegenime hamile olduğunu duydugunda da düşürmek için neler yaptı hopladı zıpladı ama düşmedi, yeni Allahın dedigi olur rabbim hastalık verecekse hiç bişey yapmasan yine verir, Allahım bebeğine saglık sıhat versin saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin, hamileliğinin tadını çıkartmaya bak, ben hamile kalabilmek için neler vermezdim ama o da Allahtan rabbim ol demeyince olmuyoDaha önce çok kez konu açmıştım , hamile olduğumu bilmeden 1 aylık hamileyken glukofen kullanmaya başladım. 1 ay kadar kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim. Bebeğime bişey olmuştur diye çok korkuyorum hiç geçmiyo bu korku mutlu olamıyorum. Doktor gelişimi haftasına göre normal dedi. Şimdilik bi sıkıntı yok. Ama ya bişey olursa ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım. Her anne gibi sağlıklı olmasını istiyorum tek istediğim bu. Eczacı kesinlikle kullanılmaZ çocuk sakat olabilir demişti hala aklım orda. Hamilelikte doktora danışmadan ilaç kullanımı zaten zararlı bi de kendi kafama göre aldım başladım. Bikaç güne 10 haftalık olacak. İçim içimi yiyo mutlu bi hamilelik geçirmek istiyorum. Lütfen bi akıl verin ne yapmalıyım ? Bişey olmuş mudur bebeğime ?
Teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun. Sana da nasip eder inşallah Rabbim. Ben de hiç hamile kalamıcam çocuğum olmayacak sanıyorum endişeleniyodum. İnsan herşeyi düşünüyo işte. Ama bin şükür inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.Canım içini ferah tut hep iyi düşün kötü şeyler düşünme, yengemde hamile olduğunu bilmeden iğne vurundu yeğenim şimdi 18 yaşında gayette sağlıklı şükür, ikinci yegenime hamile olduğunu duydugunda da düşürmek için neler yaptı hopladı zıpladı ama düşmedi, yeni Allahın dedigi olur rabbim hastalık verecekse hiç bişey yapmasan yine verir, Allahım bebeğine saglık sıhat versin saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin, hamileliğinin tadını çıkartmaya bak, ben hamile kalabilmek için neler vermezdim ama o da Allahtan rabbim ol demeyince olmuyo
Aminnn canım inşallah hayırlısı bakalım.Teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun. Sana da nasip eder inşallah Rabbim. Ben de hiç hamile kalamıcam çocuğum olmayacak sanıyorum endişeleniyodum. İnsan herşeyi düşünüyo işte. Ama bin şükür inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.
Sağol canım amin inşallah. 24 günlük bi gecikmeden sonra öğrendim ama bikaç gün sonra değil malesefMrb cnmm erken donemde alinan ilaclar bebege zarar vermiyomus icin rahat olsun.haberin yokmus rabbim korumustur yavrunu .Sağlıkla sihhatle kucagina almayi nasip etsin Allahim.
Yok canım hamile olabileceğime ihtimal vermedim ama öyleymiş. Amin inşallahBayada gecikmis cnim hic aklina gelmedimi test yapmak. Korkma bisey olmaz Allahin izni ile
Bende cok istedigim icin kendimi dinleye di leye bir hall oluyorum cnimYok canım hamile olabileceğime ihtimal vermedim ama öyleymiş. Amin inşallah
Hiç dinleme canım bu hamileligimde hiçbir belirtim yoktu benimBende cok istedigim icin kendimi dinleye di leye bir hall oluyorum cnim
Suan tedavideyimncnim serephone kullandim dun kontrolum vardi yumurta oluşmuş kendiliginden catlamaya baslamis bu gunler onemli hehehehe cok calisiyorum cokk insallah olacakHiç dinleme canım bu hamileligimde hiçbir belirtim yoktu benim
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımSuan tedavideyimncnim serephone kullandim dun kontrolum vardi yumurta oluşmuş kendiliginden catlamaya baslamis bu gunler onemli hehehehe cok calisiyorum cokk insallah olacak
İnşallah faydalı olur canım. Aynen dediğin gibi canım herkes farklı bişey söylüyo kontrole de gidemedim inşallah normaldir herşeycanım korkma kimi doktorlar hamileliğin ilk aylarında kullandırıyormuş bu ilaçları kadındoğumcu gelişimi normal dediyse hiiççç sıkıntı yapma bebeğinin tadını çıkar keyfine bak eczacı çok biliyorsa doktorluk yapsın ozaman bazı bunu benim doktorum demişti bir ara dışarda bir sürü diplomasız sorsan 10 sene tıp fakültesi okumuş gibi davrananlar var diye sen doktorunun dediğine bakkk hayırlı olsun canım bu ay bende glifora başladım inş faydasını görürüm
İnşallah canımnormaldir sen yorma kafanı bebeğinin keyfini çıkar her söyleneni kafana takma doktoruna bak dediği şeyleri uygula ve keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?