içimde bir kıpırtı var :)))

periwinkle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
256
2
42
meğer bir gün buraya yazmak banada nasip olacakmış
hiç planlarımızda yokken 4 haftalık hamileyim tuhaf bi
heyecan, tarifsiz bir mutluluk, küçük mucizemin ayak sesleri...
Allah sahip olmak isteyen herkese nasip etsin.:CüvCüv:
ve birlikte gün sayacağım hamiş arkadaşlarım Allah hepimize kucağımıza almayı
naip etsin inşallah :ecrin_bebek:

canım Allah sizlerede nasip etsin hamilelerin duası kabul olur derler ya
inan 9 ay boyunca isteyen herkes için dua edeceğim rabbim çok büyük
hiç umudunuzu kaybetmeyin

canım çok tebrik ederim.inşallah rabbim zamanında sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.yüce allahım isteyen herkeze versin inşaşşah taz günde tez zamanda.henüz 6 haftalığız.bebğimin hareketlerini tabiki hissedemiyorum.ama mucizem içimde büyüyor ve ben çok sabırsız biri olarak hemen onu kucağıma alamyı istiyorum.ama rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.senin başladı mide bulantıların,uyku durumları.

daha başlamadı bazen başım dönüyor ama 6. haftada başlamsı normal galiba

evet benim başım şükür hiç dönemdi.ama hamile olduğu daha bilmiyorken sürekli yorgunluk hissi oluyordu.şimdi bulantım çok.ama razıyım yeterki bebişimi sağlıkla zamanında kucağıma almayı nasip etsin allahım.

canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.hayırlı elı kolu saglıklı bır evlat olur ınsallah :)

evet benim başım şükür hiç dönemdi.ama hamile olduğu daha bilmiyorken sürekli yorgunluk hissi oluyordu.şimdi bulantım çok.ama razıyım yeterki bebişimi sağlıkla zamanında kucağıma almayı nasip etsin allahım.

amin canım inşallah en kısa zamanda bulantılarında geçer

tebrikler canım...inşallah bir gün bende bu güzel haberi burda yazarım

kesinlikle periwinkle arkadaşımıza katlıyorum.bir gün hemde hiç umulmadık bir anda gelen mucizeyle bizde sizlerin mutluluğunu paylaşıcaz.inanıyorum ve tüm isteeyenlere hayırlı sağlıklı bir evlat vrsin yüce rabbim diye dua ediyorum.

canım çok tebrik ederim hayırlı olsun.allah nasip ederse inşaallah aynı dönemlerde doğum yapacağız.bende bugün tam beş haftalığım.bereber takip edelim ozaman bu 9 aylık sürecimizi.inşaallah rabbime yalvarıyorum bebeklerimizi sağlıkla hayrılısıyla kucağımıza alırız canım tek düşüncem bu şu sıralar.çok güzel bir duygu bu.herkesse nasip olsun inşaallah.

X