- 16 Kasım 2023
- 861
- 139
- 33
Macrol ve aferini aynı anda içince oldu herhalde ya ben emziriyırum ya çok bişey kullanamıyorum o yüzdenAslında antidepresanlar ise yarıyor dideral ativan trankobuscas atarks gibi ilaçlar tedavi etmiyor anlık sakinlik veriyor yani günü kurtariyor.Antidepresan kullanmaktan çekinmeyin.Beni büyük olcu de toparladı ama bir iki şeye üzüldüm ondan bugün berbatim.Bunun dışında antibiyotik insanı mahvediyor çarpıntı o da yapıyor benim her şey antibiyotik kullanmamla basladi
Evet macrol ağır biraz yine de çok zorlanirsaniz emzirirken kullanımla ilaçlardan deneyin ama idare ediyorum diyorsanız emzirme döneminin bitmesini bekleyeceksiniz mecbur.Papatya rezene çayı için bol bol.Rezene süt arttırır hem de gazı alır diye biliyorum.Hem de sakinleştirir mideye de iyi gelirMacrol ve aferini aynı anda içince oldu herhalde ya ben emziriyırum ya çok bişey kullanamıyorum o yüzden
Ben bazen Melissa çayı içiyorum mahvetti o ilaç beni ya antibiyotik akşamdan beri bi çarpıntım var ama şu an kalp aklıma gelmedikçe iyiyim zaten iki çocukla kendimi dinleyecek fırsat bulamıyorum çokEvet macrol ağır biraz yine de çok zorlanirsaniz emzirirken kullanımla ilaçlardan deneyin ama idare ediyorum diyorsanız emzirme döneminin bitmesini bekleyeceksiniz mecbur.Papatya rezene çayı için bol bol.Rezene süt arttırır hem de gazı alır diye biliyorum.Hem de sakinleştirir mideye de iyi gelir
Öyle, ben alıstımÇok yorucu dimi bazen kalbim boşlukta atıyor gibi oluyor ek atım var en küçük işte ritmi bozuluyor bife bomba patlar gibi his oluşuyo
Alışıyoruz ama bi ağrı bi çarpıntıda insan korkuyorÖyle, ben alıstım
Ne kadar sürede ilaç etkisini gösterdi sizdeDideral tedavi etmez psikiyatriye gidin sabredin gerçekten antidepresansiz geçmiyor.Ben ki antibiyotik ağrı kesici vitamin bile içmeyen insan her yolu denedim ama tek kurtuluş doğru antidepresan başka yolu yok
Daha tak etki etmedi ama eskisine göre iyiyim şükür 2 aya yaklasiyor baslayaliNe kadar sürede ilaç etkisini gösterdi sizde
Geçmiş olsunDaha tak etki etmedi ama eskisine göre iyiyim şükür 2 aya yaklasiyor baslayali
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben 1 aydır kullanıyorum ama bazen yine çarpıntım oluyor zaten çarpıntı olduğunda içiyorumNe kadar sürede ilaç etkisini gösterdi sizde