içim parçalandı :,((

AL_Omrumu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
94
4
18
34
İçel Mersin
bir kaç gün önce bizim okulda yaşanan bir olay..benim kızım eski öğretmeninin sınıfı 1. sınıfta öğretmenimiz veli toplantısı yaparken velinin bitanesi kucağındaki bebeği için, alın bebeğimi tutun bana bişeyler oluyor demiş ve orada fenalaşmış..hemen ambulans cağırılmış ve kadının birden kalp krizi geçirdiği anlaşılmış..kadını hastaneye yetiştirememişler orada ölmüş..öğretmenimiz cok kötü olmuş bu durum karşısında..dün gördüm hala ağlıyor..ve kadına kalp masajı yapan ambulans görevlisi bile ağlamış çünkü kadına masaj yaparken kadıncağızın göğsünden süt geliyormuş :(( bırıncı sınıfa gıden bır cocuk ve bır bebek oksuz kaldı..Rabbim onlara yardım etsin ve herkese hayırlı ölüm nasip etsin..hepimiz bir gün öleceğiz ama bugun ama yarın...

içim cız etti :( ya kıyamam Allah rahmet eylesın.. babası yokmuymuş ki.. ölümün nerde ne zaman gelecegı bellı olmuyo :(

çocuklar babalarına da alışır ama haklısın annenın yerını asla tutmaz.. umarım teyzesı falan vardır.. teyze anne yarısıdır. :(

Mekanı cennet olsun çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin annenin yeri çok başka hele ki böyle henüz anneye muhtaç yavrular varken zor çok zor kelimeler anlamsız kalıyor :14:

kıyamam o yavrulara ya
çok üzüldüm
birden aklıma evladım geldi
ben ölsem napar diye:43:

Ölüm ansızın geliyor işte.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.İnş yavruları sahiplenicek birileri vardır.

Rabbim çocuklarına yardım etsin. Öğretmen için de çok zor olmuştur. Öğrencisinin annesi gözlerinin önünde vefat etmiş. Çocuklara içim yandı.

allah rahmet eylesin cok üzüldüm mekanı cennet olsun çocukların yar ve yardımcısı olsun rabbim

Rabbim çocuklarına yardım etsin. Öğretmen için de çok zor olmuştur. Öğrencisinin annesi gözlerinin önünde vefat etmiş. Çocuklara içim yandı.

ogretmenımız kadını kendı kızı gıbı sevıyormus..arada dertlesırlermıs ole dedı..ogretmenımız cok etkılendıgı ıcın sınıfını karsı sınıfa tasıdı..

okudugumda gozlerim doldu Allah rahmet eylesin,anne olmayan bilemez,benimde 11aylik bi oglum var Allah beni ondan,sizleride sevdiklerinizden ayirmasin,cok kotu oldum cook:14:

Back