- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi immanuelkant
-
evet açardım ve çok üzülüp, endişelenirdim..
ama hem (gerçi o beni tanır böyle bişi yapmayacağımı bilir) kıskandırmaya mı çalışıyor diye düşünürse falan diyorum, hem de senin evini kim nerden biliyor da yolluyor diye parlamasından çekiniyorum? o kadar kötü oldum ki sabahtan beri düşün düşün artık ağlayacağım, çocuk bir de bitirme çalışmalarına, vizelerine falan hazırlanıyor, kafasına takılır geri kalır diye de korkuyorum, ne diyeceğim ne yapacağım elim kolum bağlandı, korkuyorum ve vicdan azabı çekiyorum.
kızlar 15 nisan doğum günüm ve bugün kaapı çaldı kargo gelmiş, çiçek sepetinden koskoca bir koli aldım içeri açtım 100 cm ebatında bir ayıcık ve çikolata kutusu vardı ve üzerinde gönderene dair hiç bir şey yok gönderen kısmına harfler yerine çarpı atmışlar bir kaç tane.. ben bunu aldım ama kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ve sevgilime ben her şeyimi anlatırım hiçbir şey saklamam tüm günümü bilir bu ayıcığa bakıp bakıp düşünüyorum içime dert oldu vicdan azabı çekiyorum söylesem mi bugün böyle böyle bi şey oldu diye yoksa söylemesem mi :/ görse soracak bu nerden geldi diye o zaman ne dicem kendi kendime böyle bi şey almayacağımı biliyor söylersem aramız açılır mı acaba erkekler böyle bir şeye gocunurlar mı çok kötü oldum napcm aklımdan çıkmıyor, ben de başka birine mi versem yok etsem :/
O zaman ya sevgilin seni hiç iyi tanimiyor ya ikiniz henüz ergenlik çagini atlatmamis bireylersiniz.
Ben olsam hemen anlatirdim, sonuçta entrika, bu nerden geldi, kimden geldi? Acaba postaci yalnismi yapti?
Simdi baska biri bunu sevgilisine yollayip yanlislik ile banami geldi diye diye beraber konusurduk hata gülüsürdük biz.
Yani bu tür olaylarda güven yoksa, daha iliskiniz çoook gelismesi lazim.
yok beni iyi tanır, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez nerdeyse.. ama önceki ilişkisinde sürekli böyle şeyler yaşatmışlardı. o yüzden bu geçti aklımdan, yoksa koca koca insanlarız..
Anlayamadim, neyi yasatmislardi? Yani kendizi çiçek felanmi yolluyordu eski sevgilisine?
yok hayır kıskandırmak için uğraşmışlar yani türlü şekilde.. zamanında bana bunu söyleyip bu tarz şeylerden nefret ederim sakın benim sevgimi böyle ölçmeye kalkma demişti.
aradı şimdi konuştuk, dedim böyle böyle bilmiyorum kim olduğunu tahmin de edemiyorum, kendi de bilir zaten erkeklerle muhabbet kurmayı sevmem yani tahmin edilen biri olsa haddini bildiririz de.. başladı ben ona gösteririm sahipsiz mi sandı, o gönderen yeri arıcam falan diye, sen bilirsin dedim. bayağı kızdı öfkelendi ama geçer sanırım, hiç değilse benim içim rahatladı.
aradı şimdi konuştuk, dedim böyle böyle bilmiyorum kim olduğunu tahmin de edemiyorum, kendi de bilir zaten erkeklerle muhabbet kurmayı sevmem yani tahmin edilen biri olsa haddini bildiririz de.. başladı ben ona gösteririm sahipsiz mi sandı, o gönderen yeri arıcam falan diye, sen bilirsin dedim. bayağı kızdı öfkelendi ama geçer sanırım, hiç değilse benim içim rahatladı.
en güzelini yapmışsın.. söylemişsin rahatlamışsın :)
yollayan da beceriksizin biriymiş zaten daha tarihi tutturamamış kaç gün önceden yollamış
iyi düşünün bence kim olduğunu az çok tahmin etmeniz lazım.
hem ev adresinizi tam bilen hem doğum gününüzü bilen kaç kişi olabilir ki.
doğum günü neyse de kim kimin ev adresini bilir yakın olmadığı evine gitmediği sürece.
evet evet sizler de olmasanız hala kumru gibi düşünüyordum napsam diye :44:
GIRLS POWER
haline yansın az para da değilmiş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?