• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil, söylemeli miyim söylememeli miyim?

evet açardım ve çok üzülüp, endişelenirdim..

ama hem (gerçi o beni tanır böyle bişi yapmayacağımı bilir) kıskandırmaya mı çalışıyor diye düşünürse falan diyorum, hem de senin evini kim nerden biliyor da yolluyor diye parlamasından çekiniyorum? o kadar kötü oldum ki sabahtan beri düşün düşün artık ağlayacağım, çocuk bir de bitirme çalışmalarına, vizelerine falan hazırlanıyor, kafasına takılır geri kalır diye de korkuyorum, ne diyeceğim ne yapacağım elim kolum bağlandı, korkuyorum ve vicdan azabı çekiyorum.

O zaman ya sevgilin seni hiç iyi tanimiyor ya ikiniz henüz ergenlik çagini atlatmamis bireylersiniz.
Ben olsam hemen anlatirdim, sonuçta entrika, bu nerden geldi, kimden geldi? Acaba postaci yalnismi yapti?
Simdi baska biri bunu sevgilisine yollayip yanlislik ile banami geldi diye diye beraber konusurduk hata gülüsürdük biz.

Yani bu tür olaylarda güven yoksa, daha iliskiniz çoook gelismesi lazim.

kızlar 15 nisan doğum günüm ve bugün kaapı çaldı kargo gelmiş, çiçek sepetinden koskoca bir koli aldım içeri açtım 100 cm ebatında bir ayıcık ve çikolata kutusu vardı ve üzerinde gönderene dair hiç bir şey yok gönderen kısmına harfler yerine çarpı atmışlar bir kaç tane.. ben bunu aldım ama kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ve sevgilime ben her şeyimi anlatırım hiçbir şey saklamam tüm günümü bilir bu ayıcığa bakıp bakıp düşünüyorum içime dert oldu vicdan azabı çekiyorum söylesem mi bugün böyle böyle bi şey oldu diye yoksa söylemesem mi :/ görse soracak bu nerden geldi diye o zaman ne dicem kendi kendime böyle bi şey almayacağımı biliyor söylersem aramız açılır mı acaba erkekler böyle bir şeye gocunurlar mı çok kötü oldum napcm aklımdan çıkmıyor, ben de başka birine mi versem yok etsem :/

kesinlikle erkek arkadaşına söyle.

belki o yollamıştır.

bugün biri bana ayıcık yolladı sen mi yolladın de.

belki o yolladı da sen söylicek misin falan diye seni denemek istedi.

başka şüphelendiğin biri varsa bilemicem.:101:

Seni deniyor bile olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman ya sevgilin seni hiç iyi tanimiyor ya ikiniz henüz ergenlik çagini atlatmamis bireylersiniz.
Ben olsam hemen anlatirdim, sonuçta entrika, bu nerden geldi, kimden geldi? Acaba postaci yalnismi yapti?
Simdi baska biri bunu sevgilisine yollayip yanlislik ile banami geldi diye diye beraber konusurduk hata gülüsürdük biz.

Yani bu tür olaylarda güven yoksa, daha iliskiniz çoook gelismesi lazim.

yok beni iyi tanır, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez nerdeyse.. ama önceki ilişkisinde sürekli böyle şeyler yaşatmışlardı. o yüzden bu geçti aklımdan, yoksa koca koca insanlarız..

bende olsam söylerim.
sonuçta gönderenin kim olduğunu bilmiyorsun ve büyük ihtimal sevgilindir.
sizi denemek için bahane etmiştir.
tamam güveniyorsunuz ona.anlıyorum ama erkekler bazen karşılarındaki bayana güvenmiyorlar ve akıllarınca sevgililerini böyle denemeye çalışıyorlar.
eğer cidden o yollamışsa ve sen söylemediysen büyük sorunlar bile çıkabilir "sen benden herşeyi saklıyorsun"diye.
belkide o gönderiği şeyi bile sonda kabullenmeyecektir ama en azından içinde sizden rahat olacaktır "sevgilim benden hiç birşeyi saklamadı"diye.
ama karar yinede senin canım.sonuçta sevgilini sen tanıyorsun ve nasıl bir karaktere sahip olduğunuda sen biliyorsun.

yok beni iyi tanır, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez nerdeyse.. ama önceki ilişkisinde sürekli böyle şeyler yaşatmışlardı. o yüzden bu geçti aklımdan, yoksa koca koca insanlarız..

Anlayamadim, neyi yasatmislardi? Yani kendizi çiçek felanmi yolluyordu eski sevgilisine?

Ben Okuyunca Direk Aklıma Gelen Şu, Sevgilin Yolladı Onları da Senin Söyleyip Söylemeyeceğini Denettiriyor Gibi Geldi...

Hem Burda Vicdan Azabı Çekilecek Durum Yok Senin İsteğin Dışında Olan Bişiy Sevgilisiniz Nikahlı Değilsiniz Aldatma Olaylarına Hiç Girme Onca Rahat Evli İnsanlar Varken

yok hayır kıskandırmak için uğraşmışlar yani türlü şekilde.. zamanında bana bunu söyleyip bu tarz şeylerden nefret ederim sakın benim sevgimi böyle ölçmeye kalkma demişti.

Gerçektenmi? Hakikatten ne kadar igrenç tavirlar fakat sevgilinde seninde ayni taktik uyguladigini sanmaz.
Sonuçta kendin diyorsun seni çok iyi taniyor diye.

Bence o hediye hakikatten baska birine aitti ve kargoda yalnis olmus. Istersen sevgilinede bu konuda danisabilirsin,
hani "ben bu hediye ile ne yapim" yada "sahibini nasil bulabiliriz" gibisine.

aradı şimdi konuştuk, dedim böyle böyle bilmiyorum kim olduğunu tahmin de edemiyorum, kendi de bilir zaten erkeklerle muhabbet kurmayı sevmem yani tahmin edilen biri olsa haddini bildiririz de.. başladı ben ona gösteririm sahipsiz mi sandı, o gönderen yeri arıcam falan diye, sen bilirsin dedim. bayağı kızdı öfkelendi ama geçer sanırım, hiç değilse benim içim rahatladı.

Adımıza gelmiş bile olsa gondericisi gizlenmiş kargolari kabul etmememiz gerekir. Içinde ne var belli olmaz ve hediyeyi gönderen bunu bir kabul olarak algılayabilir (evet biraz paranoyakca)

Sevgilinize söylemenin doğru olduğunu düşünüyorum. Gizlemek hem doğru olmaz hem de öğrendiğinde bunu mesele yapabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aradı şimdi konuştuk, dedim böyle böyle bilmiyorum kim olduğunu tahmin de edemiyorum, kendi de bilir zaten erkeklerle muhabbet kurmayı sevmem yani tahmin edilen biri olsa haddini bildiririz de.. başladı ben ona gösteririm sahipsiz mi sandı, o gönderen yeri arıcam falan diye, sen bilirsin dedim. bayağı kızdı öfkelendi ama geçer sanırım, hiç değilse benim içim rahatladı.

en güzelini yapmışsın.. söylemişsin rahatlamışsın :)
yollayan da beceriksizin biriymiş zaten daha tarihi tutturamamış kaç gün önceden yollamış :9:

iyi düşünün bence kim olduğunu az çok tahmin etmeniz lazım.

hem ev adresinizi tam bilen hem doğum gününüzü bilen kaç kişi olabilir ki.

doğum günü neyse de kim kimin ev adresini bilir yakın olmadığı evine gitmediği sürece.

en güzelini yapmışsın.. söylemişsin rahatlamışsın :)
yollayan da beceriksizin biriymiş zaten daha tarihi tutturamamış kaç gün önceden yollamış :9:

evet evet sizler de olmasanız hala kumru gibi düşünüyordum napsam diye :44:

GIRLS POWER :kkk: :9:

haline yansın az para da değilmiş yazık :9:

Son düzenleme:
iyi düşünün bence kim olduğunu az çok tahmin etmeniz lazım.

hem ev adresinizi tam bilen hem doğum gününüzü bilen kaç kişi olabilir ki.

doğum günü neyse de kim kimin ev adresini bilir yakın olmadığı evine gitmediği sürece.

inanın aklıma hiç kimse gelemiyor, çok kafa yordum, öyle takıntılı insanlar var ki bunları yapmak için benimle muhattap olması bile gerekmez diye düşünüyorum. bulursa sevgilim haddini bildirir, bana da bi şey olmaz. o yüzden endişe etmiyorum, alnım açık yüzüm ak neticede :31: ben onun huzurunun kaçmasından çekindim ama yapcak bi şey yok.

bence söylemen kesinlikle en doğrusu belkide kendisi gönderdi seni denemek amacıyla yani söyleyip söylemediğini bunu hiç bir zaman bilemezsin, hiç birşey sonsuza kadar gizli kalmaz söyle gitsin sonuçta senin yaptığın bir yanlış yok.

evet evet sizler de olmasanız hala kumru gibi düşünüyordum napsam diye :44:

GIRLS POWER :kkk: :9:

haline yansın az para da değilmiş yazık :9:

he ya di mi bir de öyle bir şey var.
şimdi bir oyuncak ayı dediğin 50tlden aşağı değil yani..
o kadar para versem adımı büyük harflerle yazar,
kargocuyu da özel tembihlerdim aman ha kimden geldiğini gözüne sokun diye.:27: :9:

ailenden birleri görüp, endişelenmedi mi hiç? kim bu sapık falan gibi..

Ben olsam söylerdim. Özellikle de kıskansın diye ne yalan söyleyeyim. :27: Ama gizli saklı olmamalı. Ona böyle bir hediye gelmiş olsa meçhul birinden sizde bunu bilmek isterdiniz. Söylemelisiniz.

Back
X