• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İCİM DARALİYOR

Kimseye güvenmiyorsun ama bahsettigin çocuğa güveniyormusun :KK57: e valla helal olsun o zaman. Tatlım bu adamdan bişey olmaz, zamanına yazık, daha 23 yaşındasın, bununla Ömür gecermi?

suan sevgili degiliz ki zaten ama o sekil davraniliyor aramizdaki durum.ole gibi gibi.. ona alismisken bu sebeblerle olmamasi cok aci. Neden istedigim.gbi biri cikmiyor bir onceki de okumus etmisti ama.ne oldu ailesne yapisikti pintiydi bana hep amormaller denk geliyor inancimi yitirdim :'(

Okumak şart değilde ; çalışkan insan kışın çalışır yazın bırakır mı??? É yaş 23 eğer okumuyosa az değil ki.

Okumak şart değilde ; çalışkan insan kışın çalışır yazın bırakır mı??? É yaş 23 eğer okumuyosa az değil ki.

bende bunlari dsundugum icin.mutsuzum inanin suan oturdum agliyorum ki kac aydir aglayamiyorum.bile antidepresan kullaniyorum. nasil unutacagim.peki nSil uzaklasacagim :/ nie birine muhtac hissediyorum hep

suan sevgili degiliz ki zaten ama o sekil davraniliyor aramizdaki durum.ole gibi gibi.. ona alismisken bu sebeblerle olmamasi cok aci. Neden istedigim.gbi biri cikmiyor bir onceki de okumus etmisti ama.ne oldu ailesne yapisikti pintiydi bana hep amormaller denk geliyor inancimi yitirdim :'(
Şanssızlık olmus tatlım hepimiZe süper adamlar denk gelmiyor. Daha yaşın kac, başın kac? Dert edinmek icin, inancını yitirmek icin cok erken ( inancını hic bi zaman yitirme orası ayrı) bu adamla ilişkini kesmeni öneririm, ileride keske zamanında bitseymiş diyeceksin. Sen Mevlanamısın "ne olursan ol,gel" diyorsun. "Adamsan gel" olsun hayat motton

bende bunlari dsundugum icin.mutsuzum inanin suan oturdum agliyorum ki kac aydir aglayamiyorum.bile antidepresan kullaniyorum. nasil unutacagim.peki nSil uzaklasacagim :/ nie birine muhtac hissediyorum hep
Valla iş bu yaşlara gelince değişiyo işte eskisi gibi lay lay lom olmuyo.
Kararsız olduğun için böyle melankoliksin , bir karar ver ona göre yolunu çiz.

karar verebilsem.. aslinda icten ice onla olmaz diye dusunuyorum ama birakamiyorum kesemiyorum konusmayi yalniz hissediyorum ozluyorum pisman olurum diye korkuyorum :(

Şanssızlık olmus tatlım hepimiZe süper adamlar denk gelmiyor. Daha yaşın kac, başın kac? Dert edinmek icin, inancını yitirmek icin cok erken ( inancını hic bi zaman yitirme orası ayrı) bu adamla ilişkini kesmeni öneririm, ileride keske zamanında bitseymiş diyeceksin. Sen Mevlanamısın "ne olursan ol,gel" diyorsun. "Adamsan gel" olsun hayat motton

aslinda icten ice onla olmaz diye dusunuyorum ama birakamiyorum kesemiyorum konusmayi yalniz hissediyorum ozluyorum pisman olurum diye korkuyorum :(

aslinda icten ice onla olmaz diye dusunuyorum ama birakamiyorum kesemiyorum konusmayi yalniz hissediyorum ozluyorum pisman olurum diye korkuyorum :KK43:
Of bu triplere girmek icin cok erken. Neyine pişman olacaksın yahu,aylak aylak gezen, karı parası yemeye hazır, bi baltaya sap olamamış sadece sap olmus birini arıyorsan, bari yakışıklı olsun, bunda oda yokmus

Of bu triplere girmek icin cok erken. Neyine pişman olacaksın yahu,aylak aylak gezen, karı parası yemeye hazır, bi baltaya sap olamamış sadece sap olmus birini arıyorsan, bari yakışıklı olsun, bunda oda yokmus

en.onem verdigim seyler buyuklere yaslilara karsi insanalara karsi saygili ve kibar olmasi, isi gucu olmasi , anlayisli olmasi ve onda is yok digerleri aklimi celiyor

okumasa da en azından iş bulmak için çabalaması askerliği bir an önce yapması gerekiyor eğer yapmıyorsa iki gün sonra geçim sıkıntısı vs olur sen istediğin için değil de zorunluluktan çalışıyor olursun maddi sıkıntılar huzurunu da bozar...

sen şu an ki ruh haliyle konusuyorsun böyle düşündükçe daha da bağlanırsın bi bakmışsın evlisin daha büyük sorunlarla boğuşuyorsun..o yüzden geniş düşün

Ben 4 yillik universite yeni mezunuyum. Yaklasik 9 aydir devamli konustugum arkadas oldugum bir cocuk var. 23 yasindayiz ikimizde. Bu cocuk iki yillik universiteyi yarim birakmis suanda da aciktan baska bir bolum okuyor 2 yillik ama oylesine. Okumayi sevmiyor meslegi yok dogru duzgun. Askerlik de yapmak istemiyor . Evlilik icince cok cokk erken der hep . Zaten evlenebilcek durumda degil hal boyle olunca. Onda hosuma giden seyler anlayisli olmasi ona karsi rahat olmam herseyimi anlatip soyleyebilmem , sonra hayata bakis acisi bnm psikolojik sorunlarimda destek olmasi, tipi cok yakisikli degil evet ama hos yani . Sevmediklerim ise mesleginin olmamasi buldugu ise girecek olmasi, isyeri acacagini soyluyor ama nasil yaocak yurucekmi belirsizlik hep. Ben hep okumus meslek sahibi birini istedim. Bu arada bnden hoslaniyor bnde ondan hoslaniyorum sanirsam ki onu takiyorum bu kadar dusunuyorum. Bu kafamdaki sorunu ona soledim.bu yuzden ilerde bizden birsey olmaz dedim ama o oluruna birakalm dedi ve hala konusuyoruz ben ise kendimi yiyorum ona gittikce baglaniyorum alisiyorum diye. Onunla konusmayim kesip atim.desem ona da gonlum razi degil icim.daraliyor ne yapacagimi bilmiyorum cidden birde su sira yeni mezunum is arama derdim filanda var. Onceden boyle degildim ama sdi konustugum bir erkek yoksa eger o giderse sanki hayatin tadi tuzu kalmicak gbi hissediyorum.. :/
Şu an kendini yalnız hissettiğin duygusal olarak boşlukta olduğun için bu çocuk sana cazip geliyor sevilmek bir erkek tarafından begenilmek gerçekten çok güzel ama 23 yaşında bir erkeğin şimdiye kadar az çok yolunu çizmesi gerekirdi. Bununla konuşmaya devam ettikçe daha çok baglanacaksin anladigim kadarıyla duygusal bir insansın ama inan hata yaparsın.benden sana nacizane abla tavsiyesi haddim olmayarak bırak onu okumussun da bir iş bulmaya bak birşeylerle meşgul oldukça onun yokluğunun farkında bile olmazsın daha çok gencsin karşına çok insan çıkar.benim düştüğüm hataya düşme nolur pişman olma

Sizle konustuktan sonra kendimi cektim daha az kisa cevaplar verdim o da yazmadi birdaha 5 gundur konusmadik hic. Nedense aklima geliyor yazmaynca konusasim geliyor onla ama.tutuyorum kndimi. Suan halamn yanindayim.baska memlekette. Eve donunce daha da skilacagim is bulmam gerekecek .. Neden bole skintiliyim bn anlamiyorum yasim geregi artik yalnizlik agir geliyor ama kafama da yatmaynca kndimi hasta edecek.kadar etkileniyorum :'(

Back
X