Sahiden mi?
Bunların üstüne biraz altının lafı bile olmaz. Verir rahatlar.
evet eski konularina bakin. bunlari söyleyincede ya cvp vermiyo yada esinin bir bahanesini sunuyor. adam yolunacak kaz bulmus tek tek yoluyo iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahiden mi?
Bunların üstüne biraz altının lafı bile olmaz. Verir rahatlar.
evet eski konularina bakin. bunlari söyleyincede ya cvp vermiyo yada esinin bir bahanesini sunuyor. adam yolunacak kaz bulmus tek tek yoluyo iste.
Bahane sunmuyorum icimdekileri anlatiyorum cunku pisman olmaktan korkuyorum. Piskolojimin iyi olmadiginin farkindayim eskiden olsa baskasi bana bunlari anlatsa ne isin var hala derdim ama kendime ayni seyi soylesemde yapamiyorum sanki bagimli gibiyim artik huzur bulmak istiyorum. Etrafimdaki arkadaslarim cocuk sahibi oluyor ben hala yerimde sayiyorum ama yapamiyorum iste. Tam bitti artik yeter diyorum bisey oluyo yapamiyorum. Kendimden nefret ediyorum artikevet eski konularina bakin. bunlari söyleyincede ya cvp vermiyo yada esinin bir bahanesini sunuyor. adam yolunacak kaz bulmus tek tek yoluyo iste.
Iyiki annemlere vermisim zamaninda. Yoksa simdiye kadar bir kac tanesi gitmisti en azDaha önce eline geçen paraları ne yaptıysa sizden aldığı altınlarla da onu yapacak. Farklı bir şey beklemeyin.
Bakın önce altınları istemiyorum görmek istiyorum demiş sonra 3 haftalığına bir yere vereceğim onlar para verecek demiş. Ya biraz aklınızı kullansanız kocanızın kafasındaki en masum planın tefeci olduğunu anlarsınız. Yok işinden olursa, acaba birikimimden mi versem.. Hem birikiminizi hem altınlarınızı verin, bir bardak da soğuk su için hafiflersiniz.
Siz bu konu üzerinde biraz daha düşünürseniz değil birkaç tanesi, hepsi gidecek. Geri dönüşü de olmayacak. Farkında mısınız?Iyiki annemlere vermisim zamaninda. Yoksa simdiye kadar bir kac tanesi gitmisti en az
Vermiycem ama kendimi suclamadanda edemiyorum elimde degil. Cok kotu bi huyum var farkindayim ama elimde degil gercektenSiz bu konu üzerinde biraz daha düşünürseniz değil birkaç tanesi, hepsi gidecek. Geri dönüşü de olmayacak. Farkında mısınız?
Bahane sunmuyorum icimdekileri anlatiyorum cunku pisman olmaktan korkuyorum. Piskolojimin iyi olmadiginin farkindayim eskiden olsa baskasi bana bunlari anlatsa ne isin var hala derdim ama kendime ayni seyi soylesemde yapamiyorum sanki bagimli gibiyim artik huzur bulmak istiyorum. Etrafimdaki arkadaslarim cocuk sahibi oluyor ben hala yerimde sayiyorum ama yapamiyorum iste. Tam bitti artik yeter diyorum bisey oluyo yapamiyorum. Kendimden nefret ediyorum artik
Ya valla bende öyle düşünüyorum. O zamanda şey der ay napiyim kocamın paraya ihtiyacı var ondan yapıyorumhayatinin ne kadar da kötü oldugunun farkindasin yani öyle mi? o zaman simdi cik git o evden bidaha asla dönmemek üzere. ne diye duruyorsun? altinlarin da mi gitsin? kocan sana simdi o..... diyor da bu adamda eline para gecsin diye sana yaptirmayacagi sey olmaz gibi bi potansyel var onu da diyim....
Ya valla bende öyle düşünüyorum. O zamanda şey der ay napiyim kocamın paraya ihtiyacı var ondan yapıyorum
Sakın verme altınlarını ve bu adamdan kurtul bi an once neyı beklıosunKizlar altta gecenlerde actigim konum var. Esim tutturdu eve gelmiycen birazdan direk annengile geleceksin (aiLeden bir kizin bekarloga vedasi vardi bugun). Altinlari gormek istiyom diycez ve yarin gosterecekler diyor. Tutturmus anan baban yed altinlari ala oyle bisey yok. Bunu ispat etmem icin gormek istiyor ama bu sacmalik degilmi? Bide borclari var ve isini kaybedebilir vu yuzden. Bir aylik ver bari biyere verip para alip geri alirim altinini dedi ama yok dedim. Kizalr yardim bi akil verin lutfen
Gecenlerdeki konum:
Merhaba hanimlar. Iyiki varsiniz, oncelikle bunu soylemek istiyorum. Sizinle dertlesmek bana iyi geliyor. Esimle sorumlarimi en bastan beri hep paylastim sizlerle. Kotu yonlerinin yaninda cok iyi yonleride var tabiki. Ama kotulerini yaziyorum evlendim evleneli, ve benden bikanlariniz bile vardir artik Simdiki sorunumda su..
Esimin borclari var. Ben altinlarimi zamaninda evlendikten sonra annemlerin kassalarina koydum bankaya, ozamanlar bana kassa vermemisti banka maasim yeterli olmadigi icin. Daha sonrada borclularla belaya girmiyelim diye orda biraktim. Esim simdi tutturdu gorecem altinlari, senin anan baban kullandi onlari felan diye basladi. Halbuki ben gidip gorebiliyorum ve duruyor hepsi. Kendisinede kac kere soyledim bunu ama anlamiyor. Ve tabikide derdi borclari var ve altinlari kullanmak istiyor. Ama esim cok pislik yasatti bana, ve bildim bileli surekli parasizlik yasiyoruz esimin yuzunden. Tabiki hayat musterek ve ben ona herzaman destik ciktim. Sevgiliykende butun parami neredeyse ona verdim. Kac kere borclardan kurtardim onu, hep severek yaptim, hesap sormadan. Ama evlendikten sonrada devam etti ve kumar oynadiginida yakaladim. Ve ben maasimdam tabiki veriyorum, yani maasim onunda parasi ama altin vermek istemiyorum. Giden gider yerine koymaz diye. Ve bu borclar tam olarak neden var onu bile bilmiyorum. Biseyler soyluyor herzaman ama ben artik inanmiyorum. Bence esim paralarin kiymetini bilmedi, kumar oynadi yedi ve odenecekleri odemedi borc yapti. Zaten diger yasattiklarida aklimda hep. Kisacasi altinlarla yardim etmek istemiyorum. Sizce haksizmiyim? Maasima bile el konulmustu bi sure kestiler odedim geride istemedim tabi. Yani yardimda cok bulundum evlenmeden once ve sonrada. Bilmiyorum artik icimden gelmiyor. Maasimi kullaniyoruz ve o yeter diyorum. Bende essek gibi calisiyorum ve biktim artik haksizlik gibi geliyor. Okudugunuz icin tesekur ederim simdiden hanimlar. Yanlis yazdigim seyler olduysa kusura bakmayin.
Altınlarınızı ve birikimlerinizi evliliğinizde kullansanız bile sizin deyiminizle “güzel bie yuvanız ve çocuklarınız” olmayacak bunu artık kabul edin ve suçluluk filan hissetmeyin. Nedenini tek bir cümle ile söylicem daha ötesi yok. Senin kocan sen kuaförde saçını yaptırdın diye sana “g.tünü mü bilmemne yaptıracaksın o...pu” diyen bir adam anladın mı? Bunun sevgiyle saygıyla bir ilgisi yok olamaz. Bu lafı sen düşmanına edemezsin be ne güzel yuvasından bahsediyorsun allah aşkına bi kabullen bunu lütfen artık.Bende bi yandan oyle dusunuyorum cidden. Bunun adam olacagi yok diyorum bazen, bari altinlarla birikimimle hayat kurarim. Ama daha sonra diyorum, ayrilirsam ya pisman olursam keske evliligimde kullansaydim benimde guzel bir yuvam cocuklarim olurdu belki diye dusunup pisman olursam diye korkuyorum. Ben bosanirsam bidaha evlenmeyi istemiyorum cunku.
Vallahi saçımı başımı yoldum okurken !?!? İyi huyu falan yok, bulmuş sizin gibisini, küçüklükten kendine bağlamış, o olmadan hayat olmaz sanıyorsunuz. Parasını esirgemezmiş, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez tabi. Evin geçimi ona kalsın görürsünüz esirgemeyi.Altın görme olayı yalan, Parayı çalacak çok net. Aman yeter ki sussun deyip parayı vermenizi bekliyor işte. Evli barklı adam borcu ödeyemezsem işimden olurum demiyor, siz adamın işini düşünüyorsunuz. Siz o parayı zaten vereceksiniz o belli de kenardaki paraya dokunmuşken bi psikiyatriste gidin bence.Belkide haklisinizdir kabullenmek zor galiba. Parasi oldugunda hic biseyi esirgemez benden ve bi cok iyi huylari var. Ama kotu gunlerimizdeki yasadiklarimda cok kotu gercekten
Pisman olmaktan ama boyle devam edersem ayriomadigim icin pisman olacam biliyorum offSakın verme altınlarını ve bu adamdan kurtul bi an once neyı beklıosun
Ben inanmadığına inanmıyorum. Eşinin karakterini çok iyi bilerek kışkırtmak için taktik uyguluyo.Takilarini alirsa bosanirken mahkeme ile takilarini geri veriyor hakim. Cunju takilar kadunin. Takilarda hak iddia edemez. Eger inanmiyorsa takilarin durduguna, kasanin fotografini cekersin. Ancak sakın kasadan cikarma.
Diger konu da kumar bosanma nedeni. Bence artik esine degil kendine yatirim yapmalisin. Esin nasilsa para geliyor diye kumara devam ediyor anladigim kadariyla. Para kaynagini kes, ya da bir miktar yardim et. Ornegin sadece mutfak masraflarini sen karsila, gerisini o. Ve para biriktir lutfen gizlice. Esinin sahsi borclarina karisma.
Hayır hayır hayır bunu annem de yaptı. Daha kötü oldu. 1 tl bile vermeyin. En fazla ne yapabilir ki size?Beni tutan birazda sey galiba, normalde kavgali degilken okadar iyiki, kendimi onun yaninda cok iyi mutlu hissediyorum. Ama para sIkIntisi olunca ve coo kotu bi duruma girdiyse bu yuzden, iste ozaman bambaska biri cikiyor icinden. Onun durumuna uzuluyorum aciyorum durumuna ben cok kararsizim. Birikimimden verip bi arkadastanmi aldim desem acaba. Ailemden istemiyor cunku onlar esime borc verecekti bir kac ay once ama esim bana hakaret etti diye babam vermemisti. Onuda surekli soyluyor zaten. Birikimim ailemde onlar sakliyor benim icin. Ne yapsam bilemiyorum
Peki ne yapmayi planliyorsun? Esin kumar oynuyor. Son altin bitene kadar seni rahat birakmayacaktir. Hala bu evliligi boyle boyle surdurecek misin? Duzelneyecegini bile bile...Ben inanmadığına inanmıyorum. Eşinin karakterini çok iyi bilerek kışkırtmak için taktik uyguluyo.
1-Bu hafta sonuna kadar kodları bitirip işverenim için siteyi bitirmeliyimPeki ne yapmayi planliyorsun? Esin kumar oynuyor. Son altin bitene kadar seni rahat birakmayacaktir. Hala bu evliligi boyle boyle surdurecek misin? Duzelneyecegini bile bile...
Sizi mi alintilamisim. Hay Allah. Cok pardon.1-Bu hafta sonuna kadar kodları bitirip işverenim için siteyi bitirmeliyim
2-Hangi eşim?
3-Keşke altınım olsa ama yok
4-Konu sahibi ben değilim ahahahah