• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim daraliyor

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar altta gecenlerde actigim konum var. Esim tutturdu eve gelmiycen birazdan direk annengile geleceksin (aiLeden bir kizin bekarloga vedasi vardi bugun). Altinlari gormek istiyom diycez ve yarin gosterecekler diyor. Tutturmus anan baban yed altinlari ala oyle bisey yok. Bunu ispat etmem icin gormek istiyor ama bu sacmalik degilmi? Bide borclari var ve isini kaybedebilir vu yuzden. Bir aylik ver bari biyere verip para alip geri alirim altinini dedi ama yok dedim. Kizalr yardim bi akil verin lutfen:(

Gecenlerdeki konum:
Merhaba hanimlar. Iyiki varsiniz, oncelikle bunu soylemek istiyorum. Sizinle dertlesmek bana iyi geliyor. Esimle sorumlarimi en bastan beri hep paylastim sizlerle. Kotu yonlerinin yaninda cok iyi yonleride var tabiki. Ama kotulerini yaziyorum evlendim evleneli, ve benden bikanlariniz bile vardir artik:KK43: Simdiki sorunumda su..
Esimin borclari var. Ben altinlarimi zamaninda evlendikten sonra annemlerin kassalarina koydum bankaya, ozamanlar bana kassa vermemisti banka maasim yeterli olmadigi icin. Daha sonrada borclularla belaya girmiyelim diye orda biraktim. Esim simdi tutturdu gorecem altinlari, senin anan baban kullandi onlari felan diye basladi. Halbuki ben gidip gorebiliyorum ve duruyor hepsi. Kendisinede kac kere soyledim bunu ama anlamiyor. Ve tabikide derdi borclari var ve altinlari kullanmak istiyor. Ama esim cok pislik yasatti bana, ve bildim bileli surekli parasizlik yasiyoruz esimin yuzunden. Tabiki hayat musterek ve ben ona herzaman destik ciktim. Sevgiliykende butun parami neredeyse ona verdim. Kac kere borclardan kurtardim onu, hep severek yaptim, hesap sormadan. Ama evlendikten sonrada devam etti ve kumar oynadiginida yakaladim. Ve ben maasimdam tabiki veriyorum, yani maasim onunda parasi ama altin vermek istemiyorum. Giden gider yerine koymaz diye. Ve bu borclar tam olarak neden var onu bile bilmiyorum. Biseyler soyluyor herzaman ama ben artik inanmiyorum. Bence esim paralarin kiymetini bilmedi, kumar oynadi yedi ve odenecekleri odemedi borc yapti. Zaten diger yasattiklarida aklimda hep. Kisacasi altinlarla yardim etmek istemiyorum. Sizce haksizmiyim? Maasima bile el konulmustu bi sure kestiler odedim geride istemedim tabi. Yani yardimda cok bulundum evlenmeden once ve sonrada. Bilmiyorum artik icimden gelmiyor. Maasimi kullaniyoruz ve o yeter diyorum. Bende essek gibi calisiyorum ve biktim artik haksizlik gibi geliyor. Okudugunuz icin tesekur ederim simdiden hanimlar. Yanlis yazdigim seyler olduysa kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Ben demeden kendisi diyor resmen. Annene babana kullandir sen, bize lagzim oldugu halde bize yar olmadi diyor. Altinlar gitti diyor ben yalan soyluyormusum

Evet diyin, buda benim hatam olsun diyin.
30 bilezigimi kumarda kaybetti esim olacak .... , ailemi ziyarete gelmistim, haberim olmadan almis hepsini, ne kadar aptalmisim diyorum o zamanlarda tekmeyi bassaymisim keske.

Asa
Vermeyi gercekten istemiyorum, kendisinede soyledim guvenmedigimi ve vermiycegimi. Ama icten ice huzursuzum, uzuluyorum durumuna ve sanki ondan kisitliyorum gibi. Yani sonucta ikimizin onlar ama ne bilim verirsem yanlis yapacagimi dusunuyorum. Ailemde zaten vermemi istemiyor.
Adamın yolu yol değil zaten onlar senin yeni bir hayat kurmak için sana lazım unutma

Karısını seeven, değer veren bir erkek onun olan altınlarını ısrarla istemez zaten. Tabi ki ortaktır kötü günler in verilebilir ama üstüne üstlük çalışıyorum ve evime veriyorum zaten diyorsunuz. Altınlar medeni kanunda da dinde de sizindir. Dünyanın türlü hali var vermeyin yada Bi kısmını verin, maalesef hoş değil biliyorum ama bencillik yapmak yerine göre, zamanına göre doğru Bi davranış biçimiymiş.

Merhaba hanimlar. Iyiki varsiniz, oncelikle bunu soylemek istiyorum. Sizinle dertlesmek bana iyi geliyor. Esimle sorumlarimi en bastan beri hep paylastim sizlerle. Kotu yonlerinin yaninda cok iyi yonleride var tabiki. Ama kotulerini yaziyorum evlendim evleneli, ve benden bikanlariniz bile vardir artik:KK43: Simdiki sorunumda su..
Esimin borclari var. Ben altinlarimi zamaninda evlendikten sonra annemlerin kassalarina koydum bankaya, ozamanlar bana kassa vermemisti banka maasim yeterli olmadigi icin. Daha sonrada borclularla belaya girmiyelim diye orda biraktim. Esim simdi tutturdu gorecem altinlari, senin anan baban kullandi onlari felan diye basladi. Halbuki ben gidip gorebiliyorum ve duruyor hepsi. Kendisinede kac kere soyledim bunu ama anlamiyor. Ve tabikide derdi borclari var ve altinlari kullanmak istiyor. Ama esim cok pislik yasatti bana, ve bildim bileli surekli parasizlik yasiyoruz esimin yuzunden. Tabiki hayat musterek ve ben ona herzaman destik ciktim. Sevgiliykende butun parami neredeyse ona verdim. Kac kere borclardan kurtardim onu, hep severek yaptim, hesap sormadan. Ama evlendikten sonrada devam etti ve kumar oynadiginida yakaladim. Ve ben maasimdam tabiki veriyorum, yani maasim onunda parasi ama altin vermek istemiyorum. Giden gider yerine koymaz diye. Ve bu borclar tam olarak neden var onu bile bilmiyorum. Biseyler soyluyor herzaman ama ben artik inanmiyorum. Bence esim paralarin kiymetini bilmedi, kumar oynadi yedi ve odenecekleri odemedi borc yapti. Zaten diger yasattiklarida aklimda hep. Kisacasi altinlarla yardim etmek istemiyorum. Sizce haksizmiyim? Maasima bile el konulmustu bi sure kestiler odedim geride istemedim tabi. Yani yardimda cok bulundum evlenmeden once ve sonrada. Bilmiyorum artik icimden gelmiyor. Maasimi kullaniyoruz ve o yeter diyorum. Bende essek gibi calisiyorum ve biktim artik haksizlik gibi geliyor. Okudugunuz icin tesekur ederim simdiden hanimlar. Yanlis yazdigim seyler olduysa kusura bakmayin.
ALTINLARINI VERME. BEN BU SAATTEN SONRA ESIME BIR CEYREK VERECEKSEM ANCAK 10.UNCU KATA CIKAR YA ATLARIM YA VERIRSIM DER OYLE VERIRIM.OANDA BILE DUSUNURUM.BIR EV PARASI GITTI O ALTINLARIMDA.VERMEE SAKIN VERME

Karısını seeven, değer veren bir erkek onun olan altınlarını ısrarla istemez zaten. Tabi ki ortaktır kötü günler in verilebilir ama üstüne üstlük çalışıyorum ve evime veriyorum zaten diyorsunuz. Altınlar medeni kanunda da dinde de sizindir. Dünyanın türlü hali var vermeyin yada Bi kısmını verin, maalesef hoş değil biliyorum ama bencillik yapmak yerine göre, zamanına göre doğru Bi davranış biçimiymiş.
Ben örnek olayım size düğünde takılan bütün altınlarımı, bileziklerimi eşimin eline verdim, dedim lüzum yok ortak kasaya ben kocama güveniyorum, giiti kendi adına kasa açtırdı koydu içine. Netice ne oldu 6 ay içinde sadece hepsi gitti benim iznim olmadan. Üzerine çalışıyorum ondan fazla kazanıyorum hepsini evime verdim 2 bucuk senedir dile kolay. Kenarda 10 liram yoktu. Netice yine ne oldu, çirkeflikle evden çıkmadı ben evden ayrıldım, üzerine ne Bi lira ne Bi çöp aldım. Arkadasım dayım eve çıkıcam para lazım depozito, emlakçı cart curt. Hani olsaydı ili bileziğim bozdururdum. Gecen hafta davamız görüldü hakim döndü sen hiçbişiy istemediğine emin misin kzım dedi, evet dedim. Takılar gitti zaten çekişmeli dava açıp CD izlensin, fotoğraf incelensin değeri kadar tüm takılar yapılsın o işlere giremedim bile. Lanet olsun hepsi dedim, tek birikimi mesleğim,çalışırsam yeterim kendime hepsi bu. Ama dediğim GB kanunen de dinlene de takılar kadınındrı, izinsiz eş tarafından alınması da düpedüz hırsızlıktır.

ALTINLARINI VERME. BEN BU SAATTEN SONRA ESIME BIR CEYREK VERECEKSEM ANCAK 10.UNCU KATA CIKAR YA ATLARIM YA VERIRSIM DER OYLE VERIRIM.OANDA BILE DUSUNURUM.BIR EV PARASI GITTI O ALTINLARIMDA.VERMEE SAKIN VERME
Cok uzuldum, insallah yerine yenilerini koyarsiniz. Vermiycem galiba, zaten ona vermem dedim kesinlikle. Benim birikmisimde var biraz ama ondan haberi yok. Evlendigimin ilk yilinda birikimlerimi biliyordu ve onlarda gitti, o yuzden soylemiyordum artik. Onlardanda vermemekle haklimiyim sizce? off vicdanim rahat etmiyor

Back
X