- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
-
- Konu Sahibi environmentaleng
BU HABERİ İZLEDİM
yürğeim burkuldu herkes gibi
sende hassasiyet göstermişsin ve ilgili yardım çığlığını yaymak için konu açmışsın
ne varki bu durumlar bolca suistimale açık durumlardır
sevgili baran ın tedavisi olup olmadığı bu araştırmaların yapılıp yapılmadığı belli değil
toplanan bu paralar için aktarılcak bir yön belirtilmemiş
yani kontrolleri devam eden bir hastalık
para niçin toplanıyor ??????
yurtdışına mı gidecek ameliyat şansı varmı
başarı oranı nedir
bu tedavinin masrafı nedir ???
tüm bunların belişrsizliği
beni suistimal olduğu konusunda etkiledi
yardım yapmak adına
dolandırıcılara da kanmayalım
İKİNCİ BİR HUSUS
verilen banka hesap numaraları ve iban numaralarında
hesap sahiplerinin isimleri dahi yazmıyor
bakalım bunlar gerçekten baranın ailesinin hesap numarası mı
canım devlet bir seneliğine yardım hesabı actı hesap bilgilerini ve gerekli belgeleri gönderiyorum inanman için sen de haklısın ama bu fake bir durum yada yalan bir hesap değil..Eki Görüntüle 1605045 Eki Görüntüle 1605046
babasının adı behzat yel zaten evraklarda da görünüyor inceleyebilirsin siteye girip canım http://www.omerbaranyel.com/omerbaranhesapbilgileri.htm
Banka Adı:HALKBANK
Hesap Adı:BEHZAT YEL
TL Hesap No:0685-01025094
TL IBAN:TR96 0001 2009 6850 0001 0250 94
USD Hesap No:0685-23000758
USD IBAN:TR57 0001 2009 6850 0023 0007 58
Euro Hesap No:0685-35000784
Euro IBAN:TR16 0001 2009 6850 0035 0007 84
GBP Hesap No:0685-37000009
GBP IBAN:TR83 0001 2009 6850 0037 0000 09
SWIFT Kodu:TRHBTR2AXXX
anladım canım herkesin düşüncesine saygım var güvenmemek en doğal hakkın ben inandım şöyle söylim ankaraya gittiklerinde bir akrabam da yanlarına ziyaret etti yani gözleriyle de gördü.. benim amacım acıyı paylaşmak dua istemek ve gönlünden kopan varsa yardım toplanması için aracı olmak...yanlış anlama beni
bit yeniği aramak gibi gelmesin
ama valilik yazısı olarak gönderdiğin yazı imzasız ve kaşesiz
böyle bir yazıyı world kullanan herkes yazar
aslında imza da uydurulabilirdi ama
sahtecilikten cezası olur düşüncesi taşınmış olabilir
baranın hastalığının tedavisi varsa
pe tabii valilik bunu kendi kaynaklarından da karşıar
hiçbir devlet kurumu
kişi adına yardım hesabı açarak buraya bağış toplamaz
kendi mesleğim olduğu için açık açık söyleyebilirim bunu
valilik kendi adına yardım hesabı açar
ama yardıma ihtiyacı olanlar için para toplanmasını teşvik etmez
anladım canım herkesin düşüncesine saygım var güvenmemek en doğal hakkın ben inandım şöyle söylim ankaraya gittiklerinde bir akrabam da yanlarına ziyaret etti yani gözleriyle de gördü.. benim amacım acıyı paylaşmak dua istemek ve gönlünden kopan varsa yardım toplanması için aracı olmak...
ben şimdi aradım böyle bir yazı türkiye genelinde acılmıs bir yıllık hesap varmıs yani dogru bayanlar zaten faceden hesabını incelerseniz videoları da var inanırsınız ama tabiki herkesin kendi vicdanına kalmıs ben duyurdum okadarMuş İl Dernekler Müdürlüğü
436 212 68 19
arayıp bu yazının aslını sormak en mantıklısı
ben şimdi aradım böyle bir yazı türkiye genelinde acılmıs bir yıllık hesap varmıs yani dogru bayanlar zaten faceden hesabını incelerseniz videoları da var inanırsınız ama tabiki herkesin kendi vicdanına kalmıs ben duyurdum okadar
canım burdan onların avukatı gibi hissettim kendimi ama babasının telefon numarası var zaten isteyen arar sorar ben kendisiyle görüştüm gecen hafta ve dogruluguna inandıgım için burdan yardım istedim iban numarasıyla gönderim yaptım behzat yel yani babasına ait hesapMesele vicdan meselesi değil..
Kötü niyetli insanlar bunu kullanabiliyor.. Bende web master olarak çalıştım.. Aileyi mağdur etmek, bu işten menfaat sağlayacak çok insan var..
'Böyle bir olay doğru mu? ' demekten ziyade, ' hesap numaraları aileye mi ait ? ' diye sormak doğru olan..
canım burdan onların avukatı gibi hissettim kendimi ama babasının telefon numarası var zaten isteyen arar sorar ben kendisiyle görüştüm gecen hafta ve dogruluguna inandıgım için burdan yardım istedim iban numarasıyla gönderim yaptım behzat yel yani babasına ait hesap