İçim Bomboş...

leylunehar

Burak Hakkı&Ali Kerem
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
729
1.229
37
Herkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gün önce bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla düşük ve sonrasında kürtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol açtı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda çok üzülüyorum. Belki daha çok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Düştüğünde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya Asaf koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatçi olacağını okumuştum çünkü. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gözlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mükafatını verir. İçim karnım bomboş elim sürekli karnıma gidiyor. Böyle bir acıyı hiç kimsenin ve beraberinde benim birdaha hiç yaşamamamız dileğiyle.. Hoşçakal bebeğim seni şimdiden çok özledim.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gün önce bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla düşük ve sonrasında kürtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol açtı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda çok üzülüyorum. Belki daha çok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Düştüğünde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatçi olacağını okumuştum çünkü. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gözlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mükafatını verir. İçim karnım bomboş elim sürekli karnıma gidiyor. Böyle bir acıyı hiç kimsenin ve beraberinde benim birdaha hiç yaşamamamız dileğiyle.. Hoşçakal bebeğim seni şimdiden çok özledim.
Başınız sağolsun

Gecmişler olsun Allah tekrardan yasatmasın insallah saglıklı bir evlat nasip etsin benim de kasımda 11 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Çok üzüldüm Ama Allah'tan geldi.. sabrınız bol olsun

Büyük ve zor bir imtihan. Rabbim hiçbir anne babayı evlatlarıyla imtihan etmesin. Ne mutlu bilinçlisiniz hamd ediyorsunuz. Rabbim sabır versin, hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlı bir zamanda.

Geçmiş olsun ve başın sağolsun canım. O boşluğu çok iyi biliyorum. Benımde 14 haftalık erkek bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında da 8 haftalık bir kaybım var ama onun kalp atısını biz görmedik hiç. Rabbim birdaha yaşatmasın. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Çok sağolun Rabbim kimseye göstermesin. Sabırdan başka yapacak birşey yok farkındayım. Yine de yazmak istedim. İçimdekiler bir yerde dursun istedim..

Geçmiş olsun canım..her şey Allahtan neyse ki sen bunun farkindasin..rabbim hayirlisiyla vakti zamaninda kollarini doldurur insallah..

Geçmiş olsun ve başın sağolsun canım. O boşluğu çok iyi biliyorum. Benımde 14 haftalık erkek bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında da 8 haftalık bir kaybım var ama onun kalp atısını biz görmedik hiç. Rabbim birdaha yaşatmasın. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Sana da inşallah canım. İnşallah bir daha hiç yaşamayız böyle birşeyi. Ruhen ve bedenen o kadar zor ki..

Canım her şerde bir hayır var bak zaten sıkıntılı imiş üzülmen çok normal çünkü çok yeni rabbim bir daha nasip eder bende 12 haftalıkken evde kendi kendime düşürdüm çok zor bir süreç geçecek inş

Çok geçmiş olsun bende yaşayanlardanım 18.haftamda kızımı suni sancıyla doğurdum sonrası kürtaj insan alışıyo karnındaki bebeğine sizden alınınca da ne yemek yiyebiliyosunuz ne bişey yapabiliyosunuz çok büyük bi boşluk oluyo hayat duruyo... Ama inanın ki daha sonralardan geçıyo kendinize zaman tanıyın tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Gecmişler olsun Allah tekrardan yasatmasın insallah saglıklı bir evlat nasip etsin benim de kasımda 11 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Çok üzüldüm Ama Allah'tan geldi.. sabrınız bol olsun
İnşallah bende sizin gibi tekrar hamile kalırım pkos olduğu için zor kalmıştım bunda da. Ama nasip. Siz inşalah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Büyük ve zor bir imtihan. Rabbim hiçbir anne babayı evlatlarıyla imtihan etmesin. Ne mutlu bilinçlisiniz hamd ediyorsunuz. Rabbim sabır versin, hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlı bir zamanda.
Aminn Allah razı olsun çok sağolun

Çok geçmiş olsun bende yaşayanlardanım 18.haftamda kızımı suni sancıyla doğurdum sonrası kürtaj insan alışıyo karnındaki bebeğine sizden alınınca da ne yemek yiyebiliyosunuz ne bişey yapabiliyosunuz çok büyük bi boşluk oluyo hayat duruyo... Ama inanın ki daha sonralardan geçıyo kendinize zaman tanıyın tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. Yorumunuz için çok teşekkürler. Beterin beteri vardır ne diyelim hakkımızda bu hayırlıymış. En kısa zamanda hayırla sağlıkla tekrar hamile kalırız inşallah

Geçmiş olsun canım..her şey Allahtan neyse ki sen bunun farkindasin..rabbim hayirlisiyla vakti zamaninda kollarini doldurur insallah..
Allah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin.Aminn çok aminn.
Canım her şerde bir hayır var bak zaten sıkıntılı imiş üzülmen çok normal çünkü çok yeni rabbim bir daha nasip eder bende 12 haftalıkken evde kendi kendime düşürdüm çok zor bir süreç geçecek inş
sen neden kendi kendine düşürmek zorunda kaldın ki? Çok zor bir an. Sana da çok geçmişlet olsun. En kısa zmanda hayırla sağlıkla Rabbim kollarımızı doldursun tekrardan..

X