içim acıyor

canım öyla hemen moralini bozma ya..6 haftada bazen sadece kese gözükebilir.bebek çok küçük olabildiği için gözükmeye bilirmiş.benim başıma geldiydi.moralini bozma.ama tek doktorlada kalma derim ..gerekirse farklı doktora görün.
sen hemen çok çabuk pes etmişsin.ben 2tane bebğimi kaybettim.biri 16 haftalıktı.ama elden bişey gelmiyor.herşeyin hayırlısı allahtan.

canım zaten savretmekten başka carem yok psikolojim bozuldu iyice rüyada bile sayıklar oldum eşim kaldırıyor beni sayılarken umarım bir sorun yoktur

öncelikle geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebişini görmeni nasip eğler ama o nasıl konuşma anlayamadım bende kaç senedir bebk diye yandım tutuştum ama şükürler olsun yaradanıma kesinlikle isyan etmedim ne demek ölsem falan anlıyorum kötü bir durum ama birde bebek hasretiyle yanıp tutuşanları bir görsen böyle konuşmazdın canım bak ne güzel kendiliğinden hamiş kalabiliyosun birde hiç kalamadığını öğrenseydin ne diyecektin acaba bence otururp bol bol dua et canım herşey yaradanımdan o ol desin yeterki rabbim yar ve yardımcın olsun kanama genelde hamilelikte yaşanan bir durum ben tüp bebkle hamile kaldım ve bendede oldu kanama ama dua ederek aştım canım şükürler olsun yaradanıma

üzülme canim..ne olursa ölsün isyan etme..rabbim kullarinin kötülügünü istemez sadece olaylarla test eder...bende 5 haftalikken vajinal baktirdim kese vardi bebek yoktu ...8, haftaya kadar belke derim ben

canım yaaa,sıkma canını.allah yardımcın olsun.sakın moralini bozma.

canım allah yardımcın olsun dur bakalım bide vajinal ultr.baksınlar onunla görürüler bence rabbim yardımcın olsun.

arkadaşlar merhaba içim cok acıyor hamile kaldıgım günden itibaren 1 tek gün gülemedim 4 haftamda kanamam oldu düşük tehlikesi dediler 1 gün içinde kesildi tamam bu kadarmış derken şimdide 6 haftalık fakat bebegi göremiyolar 1 hafta bekle göremezssek kürtaj diyolar bulantılarım başladı üstüne üstelik birde grip oldum allahımın gönlüne hor konuşmak istemiyorum ama keşke ölsem cıldırmak üzereyim

aaa ne demek bu sozler lutfen soyleme boyle.
birincisi bulantinin baslamasi super bir sey hatta doktorunu arayip soyle bunu istersen doktorum bulanti bebegin varligi demektir demisti.

ikincisi ve en kotusu Allah korusun bir sorun olsa da bu cok agir bir aci ama dunyanin sonu degil. 21 ayda hamile kalabilmis, 10 haftaya kadar saglikli bir gebeligi yasamis, en son bebegini ultrasonda bacaklarini oynatirken bile gormus ama ertesi gun kaybetmis biri yaziyorsa inan. gercekten de yasadigim aciyi bir ben bilirim ama iste ayaktayiz, Rabbim sabrini da veriyor.
yine de senin icin bunlari yazmam bile cok erken keske olsem yazmissin diye yazdim.

sen isin kaybetme kismini dusunme su an, bulantinin baslamasi harika. Insallah guzel haberler getireceksin bize, kendini yorma, uzme ve bol su ic guzelim.

Derdi veren rabbim çaresini de sabrını da veriyor, daha hiçbir şey belli değilken bu nasıl söz, yolun başındasın daha, oysaki senin güçlü ve sabırlı olman gerek, anne olmak bunları gerektiriyor canım, ben 2,5 sen sonunda ilk bebeğime hamile kaldım, 13 haftalıkken kalbi durdu kaybettim, 2. bebeğimi de 4 haftadan itibaren bir ohhh diyemeden 9 haftalıkken kaybettim ama hiç keşke ölsem demedim, Rabbim bana hayırlısını ver, bana ve aileme sağlık ver diye dua ettim, Allahtan hayırlısını dile güzelim...

kese oluşabilir ama bebek görülmeye bilir.bende 6 haftalıkken gittim kese vardı ama bebek yoktu.2 hafta sonra gittim 8 haftalıkken bebekte göründü.şimdi 33 hafta olduk.

cevap yazıp beni tek bırakmadıgınz için cok teşekkür ederim allahım bebeklerinizi size bagışlasın

allah ta seninin bebegini sana bagislsin allahim (AMIN)
annem bana hep yasin okur senin ve bebegin icin yasin okutturucam
:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba içim cok acıyor hamile kaldıgım günden itibaren 1 tek gün gülemedim 4 haftamda kanamam oldu düşük tehlikesi dediler 1 gün içinde kesildi tamam bu kadarmış derken şimdide 6 haftalık fakat bebegi göremiyolar 1 hafta bekle göremezssek kürtaj diyolar bulantılarım başladı üstüne üstelik birde grip oldum allahımın gönlüne hor konuşmak istemiyorum ama keşke ölsem cıldırmak üzereyim

Yapma böyle yaşadığımız her şerde bilmediğimiz ne hayırlar var.Rabbim herkesi sınıyor.Allaha olan inancını yitirme ve bol bol dua et.O her daim bizimle.... Yavrunu ve seni korusun inş.

bugun gene dr gittim ve vajınadan baktılar fakat gene bebegi göremediler bekliyelim dediler 10 gün kadar benim umudum kalmadı

kendime kızıyorum nedn böyle isyan ediyorum diye ama ne bilim her an beynimde bitmek bilmeyen birşeyler kemiriyor eşim karnıma dokunum kuzummm nasılsın diyor iyigeceler diyor günaydın diyor ona ya bebegimiz yoksa diyorum ya olurmu öyle sey orda uyuyor diyor içim acıyor cok acıyor kızlar offffffffffffffffffffffffffff

X