içim acıyor

tulaykrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
106
0
41
arkadaşlar merhaba içim cok acıyor hamile kaldıgım günden itibaren 1 tek gün gülemedim 4 haftamda kanamam oldu düşük tehlikesi dediler 1 gün içinde kesildi tamam bu kadarmış derken şimdide 6 haftalık fakat bebegi göremiyolar 1 hafta bekle göremezssek kürtaj diyolar bulantılarım başladı üstüne üstelik birde grip oldum allahımın gönlüne hor konuşmak istemiyorum ama keşke ölsem cıldırmak üzereyim

Aaaa kardeşim, yakışıyo mu bu tarz laflar bir müslüma, başımıza ne gelirse gelsin isyan etme gibi bir lüksümüz yok unutmaki hayatta yaşadığımız herşey bizlerin imtihanı. Bize düşen sabretmek ve tam bir teslimiyetle Allah'a teslim olmak. Ne olur ümidini kaybetme ve bolca dua et. Rabbimin bir "ol" demesiyle herşeyin değişeceğini unutma. Rabbim inş.bebişini sana senide ona bağışlasın...

canım böyle düşünme geçmiş olsun dua et unutma çıkmadık candan umut kesilmez umudunu yitirme tatlım

canim allah yardimcin olsun insallah bu gunleride atlatirsin benim ablam 3 ay kanama gordu hep ama sonradan gecti allahin izniyle insallah sende bebegini gorursun ama hic bir zman umidini kaybetme kendini ii hissetki bebeginde bunlari hissetsin sana tutunsun olmeyi saki dusunme belliki piskolojin cok bozulmus ki haklisinda kolay degil ama kendini ii hissetmende cok onemli morelin hem bebek hem senin icin..allahim sana bagislasin bebegini bir an once gorursun insallah

:Saruboceq:

her dr farklı bişey söylüyor gercekten saşkınım bebegin görülmemesi normalmı?

Canım bak hepimiz neler yasıyoruz yinede isyana yonelmiyoruz nedemek ölsem Allah sana sağlık versin yeterki her şey olur.Alttan baktılarmı peki vajınal usg ile yani zaten su haftada ancak oyle gorulebılır sanıyorum.Benim 7. haftada karından goruldu bebeğim 8. haftada kalp atışlrını duyduk bu dollenmeyle ilgili bir şeydir belki ama bunun aksi cıkarsada dunyanın sonu değil bu bende 23 haftalık bebegımı kaybettim.Zor değilmi tabiki zor hemdecok zor kolay seyler yasamadım ama dediğimki Allah bizlere sağlık vrsin her sey olur ben simdi 18 haftalık hamileyim bak Allaha çok sukur.Sen boyle stres yaparsan bebeğinde bundan olumsuz etkilenir.Bir doktorun daha fikrini al vajınal usg ile baktır.

vajınadan 4 haftalıkken en son baktırdım canım cok yandı ve kese zedelenir dedi dr mümkün oldukcada baktırma dedi canım cok yandıgı için baktırmadım bu sefer bekleyeyim dedim 1 hafta daha bekleyecem eger göremezlerse mecbur baktırcam

cevap yazıp beni tek bırakmadıgınz için cok teşekkür ederim allahım bebeklerinizi size bagışlasın

Vajınal usg de bebek bu haftalarda gorunurmu bilmiyorum ama yolk sac ın gorunmesi gerekir.

vajınadan 4 haftalıkken en son baktırdım canım cok yandı ve kese zedelenir dedi dr mümkün oldukcada baktırma dedi canım cok yandıgı için baktırmadım bu sefer bekleyeyim dedim 1 hafta daha bekleyecem eger göremezlerse mecbur baktırcam[/QUOTE=
Benim doktorum baktı alttan bende endişelendim bir şey olurmu diye cunku dusuk tehlikemde vardı benim doktorum eger zararı olsa zaten benbakmam vajınal dedi cok sukur Allahada bir şey olmadı ve hala arada bakılıyor bana yıne vajınal erken dogum tehlikesi oldugu için.Yani bir zararı yok vajınal bakmanın aslında dusunsene eger oyle bir şey olsa ilişkinin de gebelik boyunca yasaklanması gerekirdi.

evet haklısın fakat benim canım cok acıyor bakıldıgında seninkide acıyormu eylül_ce

Yanıyor canım tabiiki ama ne yapayım canım bebeğim için katlanıyorum Allah izin verirse Anne olucaz kolay değil tabii :)

o ne kotu laf oyle... Allah korusun oyle seyler deme... bekle azcık 7-8 haftalarda bebıslerını gorenler var... Allah hakkında hayırlısını versın arkadasım ama hemen umutsuzluga kapılma. kanamayı bende yasadım 6.haftada sukurler olsun kı bugun 20.haftama gırdım... umudunu kesme hayırlısıyla gorursun sende bebısını...

X