içim acıyo :(((

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Benim bi yıllık bi iliskim vardı söz etmistim sanırım diğer konumun yorumlarında benden çirkin olduğumu söyleyerek ayrılmışti.üstelik o gün çok önemli bi sınavım vardı o moralle berbat geçmişti.bugün ne akla hikmetse profiline baktım ilişkisi varmiş hem de bugün çıkmaya başlamıslar.hep ayrılir barışırdık ama demek bu kez bitmışiz ben onu çok sevmiştim kendi çapımda hala da canım yanıyo demek ki hala seviyorum zaten yurtdısında yaşamak istiyodu ama birini bulması fikri bile canımı yakarken gerçeğinı yaşıyorum bilmiyorum belki de bunca sey yaşarken ondan destek aldiğım içindir ağlayamıyorum bile şu an ama duvarlar üstüme geliyo sanki hiç geçmeyecekmiş gibi..

canım nasılda yazmışsın kıyamam..umarım seni senden çok sevcek bırı olur hayatında..çirkin olduğunu sanmıyorum..bakımlı bayan her zaman güzeldir..ve çok güzel güzel denilen insanlarında muhakkak bir kusuru vardır..bir daha o kişinin profılıne bakma buyuk hata moralını bozma kımse ıcın derım

cok sağolun ama ben askere gidince napıcam derdim o erkenden biraktı beni (

Bir kere sana cirkin diyerek saygisizlik eden sana saygisi olmayan birini ne yapacaksın canm? Senin onu birakman lazımdı. ..hic dert etme güzelliğini gorecek biri muhakkak cikacaktir karsina

Bir kere sana cirkin diyerek saygisizlik eden sana saygisi olmayan birini ne yapacaksın canm? Senin onu birakman lazımdı. ..hic dert etme güzelliğini gorecek biri muhakkak cikacaktir karsina

elbette var hep oldu benimle sevgili olmak isteyen ama ben onca güzel sözü bi kötü söze sattım

Hep öyle değil mdir zaten canım seni isteyenleri değil kendi istediğini seçersin ve canın çok yanar

Allah'ım büyükkk sabrını verir inşallah canım benm bakmamaya çalış profiline ne kdar zor olsa da kendni oyalancak bişeyler bulmaya çalış inan iyi gelicektir oyalanman

kalbim sıkışıyo,canım çok yanıyo ya (

canın yana yana öğrenirsin bu hayatı böyle...erkekler bu işte..fazlası değil..

canın cok yanıyo anlıyorum ama hayat cok guzel yasmaaya deger sana bısey solımmı bende senın gıbı hayattan sggumsutum hemde sevdıgım dedgm adam benı aldatmıstı kımseye guvvenım yokken esım cıktı akrsıma hersey bı gunde oldu sımdı dıomkı komık gelıcek ama ıyıkı aldatmıs ayrılmısız yoksa ben esımı nasıl bulucaktım mevlam buyuktur emın ol karsına cok ıyı bırını cıakrır sabırla bekle cırkın de ne demek o kendıne baksın bosver sonu

benimleyken eski sevgilisine seni seviyorum demiş o kız onun kalbinde hep farklıymış

sana çirkin diyen o adamın yüreği çirkinmiş asıl.
emin ol böyle biriyle birlikte olmak istemezsin...

benimleyken eski sevgilisine seni seviyorum demiş o kız onun kalbinde hep farklıymış

cok zor canım ama unutucaksın bıraz zamana ıhtıyacın var sadece hep bole olur dedım ya hıc ummadıgın anda elını bırı tutucak ve o senın herseyın lucak buna ınan ve yasamaya devam ett

eski sevgilisine dönmüş madem akli ondaydı niye benimle oldu ki

En başta seni neyin için kabul etmiş? Pat diye bunu söyleyerek mi ayrıldı?Başka sorunlarınız var mıydı?

Ayrılış şekli çok saygısız..Onu adamdan saydığın için onurun zedelenmiştir ,anlıyorum..Arıtk onu sevmekten vazgeçmelisin,çünkü kişiliği pek tekin durmuyor..Kör gözlerin umarım zamanla açılır..Eminim çirkin değilsindir..Daha güzel ama kötü huylu birini bulduğunda anlayacak...o zaman seni hatırlayacak...Sana bunu utanmadan söyleyeni düşünerek hakmetdiği güzel yerler verme ona..
Bırak kimle olursa olsun.Utanmadan çirkin diyen adam bulur belasını..
Allah sabır versin,onu unuttursun sana'daha iyisini çıkarsın karşına''diye dua edeyim de bir desteğim olsun..

Bu erkekler ne kadar karaktersiz ya

genelleme yapmıyım diyorum ama hepsi ayrı bir karaktersizlik örneği

madem çirkin buluyormuş (güzellik görecelidir hiç takma o öyle dedi diye çirkinsin diye bir şey yok) niye seninle sevgili olmuş bir de başka bir kızı severken nasıl bir insanmış bu ya

siz bununla nasıl sevgili oldunuz canım merak ettim sana seni sevdiğini falan söylememiş miydi?

üzme kendini dicem ama biliyorum ki etkisi olmıcak.

ama erkekler için değmez üzülmeye.

Ne kadar saygısız terbiyesiz ya..
Canım bence bahane arıyordu bir yıldır batmamış sonra mı battı?
Allah bilir ne kadar güzelsinizdir, kendi kaybetti Allah'a havale edin.
Hakkınızda hayırlısı bütün güzellikler sizinle olsun.

benim peşimden çok kostu benim elimı sacımı falan öperdi bulustuktan sonra seni seviyorum de yanından ayrılir ayrılmaz mesaj atardı ama bi hollandada yaşama merakı vardı şimdi de o kız var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…