• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçgüveysinden hallice derdim

Kira da oturmak mı? Aile ile birikim yapmak mı?

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Yine annem hazırlar, ben de tembellik ederim diye :dondurma: önceki mesajlarda da söyledim, etraflıca düşünmeden direkt birikim yapmaya odaklandım bir an.
bence siz baya uzakta oturun yoksa boşanırsiniz aynısını adam dese annemin üst katında oturalım yatmadan yatmaya gideriz dese hoşuna gider mi ayrıntılı düşün canım

3 buçuk senedir evliyim, annem bize geldiği ya da ya da ben onlara gittiğim an afakanlar basıyor beni.
Çünkü herkesin düzeni ayrı, hayat tarzı ayrı.
En basit örnek ben soframı eksiksiz kurarım, annem asgari düzeyde kurar sonra bana laf söyler 'aman kim kullanacak boşu boşuna iş cikariyorsun' diye.
Bu laf bile cinnet gecirtiyor insana.
Hele evlenip de hala ailelerle mümkün değil oturmam.
Ben de öyleyim aslınla. Biraz titizim de problem çıkıyor ev işi düzeni konusunda. Tolere ederim gibi gelmişti ama detayları siz söyledikçe taşlar yerine oturmadı :)

Ben de öyleyim aslınla. Biraz titizim de problem çıkıyor ev işi düzeni konusunda. Tolere ederim gibi gelmişti ama detayları siz söyledikçe taşlar yerine oturmadı :)
Yok, inanın olmuyor.
Şuan iki bebekliyim ve annem haftada 1-2 gün yardıma geliyor.
Sağolsun iş güç yapıyor ama yapmasa daha iyi.
Yemek yapar, o yaptığını kocam sevmez ben tekrar yaparım laf söyler.
Eşyaları değiştirmeye çalışır, akıl verir.
Çocuk var malum yemekten sonra ev supururum yok ben temizlik manyağı olmuşmuşum tartışır benle.
Bu evde bebek var ne görse ağzına atıyor derim dikkat etmez vs vs.
En son kavga ettik yani eften puften oyle söyleyeyim.
Çünkü 50 yaşında da olsanız aileniz sizi hala bebek gibi görüyor hele ayni evdeyken yattığınız gezdiğiniz ya da gezmediginiz saate kadar gene laf edecekler, bunu bilin.

Back