- 27 Mart 2019
- 29.023
- 103.718
Iyiyim saolasin sen nasılsınHosbuldum nasılsınız.. ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim saolasin sen nasılsınHosbuldum nasılsınız.. ....
Acikcasi az sinirliyim...herife....Iyiyim saolasin sen nasılsın
Anladım parem bende şaşırdımDünde gördüm doğru ama.etiketler nede öyle şimdi duzelttim
Aynını paylaştım kokom
Minnoş çok güzel duruyor kaçırdım yaaMisss gibi portakallı kek eşliğinde Eki Görüntüle 2983709 Eki Görüntüle 2983709
Yine yaparım canımAnladım parem bende şaşırdım
Minnoş çok güzel duruyor kaçırdım yaa
O adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkinYa pina senin du adama ne oldu devam mi
Cok guzel oldu amaBak bide dövme yaptırmış
Aaa neden ne olduAcikcasi az sinirliyim...herife....
Ne yaptırdın dovemeyiCok guzel oldu ama
Bence çoktan bitmeliydiO adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkin
Ozelden atayim miNe yaptırdın dovemeyi
Yolalim bu herifleriAcikcasi az sinirliyim...herife....
TamamOzelden atayim mi
Ah pinam değmezO adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkin
Adama tanımadan kıl oldumm.bir de memleketli sayılırız.gitsin buralardan gözümm görmesinnnAh pinam değmez
sen yol de arabamın bagajındaki haydar ı alıp gelmezsem ne olayım simurgpYolalim bu herifleri
Ben bi elime gecirsem
2 kere vuruyorumkızlar kızlar gelem mi yanagonızdan öpem mi
hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım
ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim
@Buralardutluuugdu
@Catlak-kurabiye
@karamel Latte
Minnosprenses
@coconut
@madammor
@PeRRieR
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@Mavera4268
@Hogwartss
@ASSOSyal
Inşallah kimseyi unutmamışımdır
Sohbet etmek isteyen herkesin kapıya 3 kere vurması kafidir
Seni seviyorumsen yol de arabamın bagajındaki haydar ı alıp gelmezsem ne olayım simurgp
Kurban olsun sanaAdama tanımadan kıl oldumm.bir de memleketli sayılırız.gitsin buralardan gözümm görmesinnn