- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
ay güldürdün beni yaaHahah emojini yerim ya
Aman elime mi sağlık ütüye mi bilmiyorum ama nefret ediyorum ütüden
Bakın kızlar kocanızın ütülenmesi zor olan gömleklerini ütülenecek sepetinin el altına koyun. Sonra ona sıra gelince hopp ütüyü fişten çekin ve usulca sepeti yerine kaldırın
Sonuç mu aylardır orada ütülememi bekleyen gömlek var ama ben onu görmezden geliyorum
Vayy beeay güldürdün beni yaa
ben haftasonu çalışıyor olunca ütü işi kocaya kalıyo kendi gömlek pantolonunu ütülemesi gerekiyo canım kocam
Sağol tatlııımmAfiyet bal şeker olsun canımbende ütümü bitirdim uzandım biraz sonra ev işlerine bakayım diyorum
o zamana unuturum ben sorarım tekrarKolay gelsin kuzumbak ütü taktiğini sende uygula ileride
Oyy valla fena olmazdıSağol tatlııımm
Sana da kolay gelsiinn yardım ister misiin
Tamamdır ama sonra sende minnoş gibi dediğimizin tersini yapma bako zamana unuturum ben sorarım tekrar
yapıyo Allah razı olsunVayy bee
Senin kocan ütü mü yapıyor
bilemem artık onu yaparım bunu yapmam demiyorum yapmam dediğim laf söylediğim her şey başıma geldiTamamdır ama sonra sende minnoş gibi dediğimizin tersini yapma bak
Hahahaha tabiii kuzum seve seve veririm fırında tavuklu patates yapacağım yanına da pirinç pilavı yaparım sanırsamOyy valla fena olmazdıama akşama menünüzü çalsam da olur ne var akşam
Öyle oluyor zatenbilemem artık onu yaparım bunu yapmam demiyorum yapmam dediğim laf söylediğim her şey başıma geldi
Asıl saçındannn gelir şindiii
Aynen öyle canım maşallah maşallah enişteye. Sen kimseye deme nazar olmasınyapıyo Allah razı olsun
yapamayadabilir demi akşm yapsın ütüle le şunu sen yapcaksın da diyebilir
ama öyle biri değil çok şükür
Bugün de mi tavuk yaHahahaha tabiii kuzum seve seve veririm fırında tavuklu patates yapacağım yanına da pirinç pilavı yaparım sanırsam
Valla çekiyorum bakalım saçları elimde kalacakAsıl saçındannn gelir şindiii
sorma artık acaba daha ne demiş olabilirim diye düşünüyorumÖyle oluyor zatenhayatta yapmam dediğimiz ne varsa tek tek yaptırıyor bize zalım dünya
İyi düşün sonra tövbe etsorma artık acaba daha ne demiş olabilirim diye düşünüyorum
söllememAynen öyle canım maşallah maşallah enişteye. Sen kimseye deme nazar olmasın
eksik kalmasın onlarda gelsin daha yıkılmadımİyi düşün sonra tövbe etyoksa fena
Bu ay daha hiç tavuk yapmadım ben daha kızzz az tavuk yiyekkBugün de mi tavuk yadün menü bulmaya çalıştım herkes tavuk diyordu bugün de açılışı tavukla yaptık hadi bakalım. Hayat bana mesaj veriyor galiba çiftlik kur diyor
Valla çekiyorum bakalım saçları elimde kalacak
Ben işim yoksa alarmı kapatıp geri uyuyanlardanım kurabiyemGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydınnnnnnnn
Dın dınnnntamam kapatın alarmı uyandık
Gerçi hala uykucu şirinelerden ses yok
@Hogwartss @HeLLaaMssPARE coconatt Fatmazell