İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Hahah emojini yerim ya🤣
Aman elime mi sağlık ütüye mi bilmiyorum ama nefret ediyorum ütüden🤣
Bakın kızlar kocanızın ütülenmesi zor olan gömleklerini ütülenecek sepetinin el altına koyun. Sonra ona sıra gelince hopp ütüyü fişten çekin ve usulca sepeti yerine kaldırın 😁😁
Sonuç mu aylardır orada ütülememi bekleyen gömlek var ama ben onu görmezden geliyorum 😁😁🙈🙈
ay güldürdün beni yaa :KK70: :KK70:
ben haftasonu çalışıyor olunca ütü işi kocaya kalıyo kendi gömlek pantolonunu ütülemesi gerekiyo canım kocam :KK70: :KK70:

Hahahaha tabiii kuzum seve seve veririm fırında tavuklu patates yapacağım yanına da pirinç pilavı yaparım sanırsam 😅😍
Bugün de mi tavuk ya🤣🤣 dün menü bulmaya çalıştım herkes tavuk diyordu bugün de açılışı tavukla yaptık hadi bakalım. Hayat bana mesaj veriyor galiba çiftlik kur diyor :confused::confused::rolleyes:
Asıl saçındannn gelir şindiii:KK70::KK70::KK70:
Valla çekiyorum bakalım saçları elimde kalacak🤣🤣🤣🤣

Bugün de mi tavuk ya🤣🤣 dün menü bulmaya çalıştım herkes tavuk diyordu bugün de açılışı tavukla yaptık hadi bakalım. Hayat bana mesaj veriyor galiba çiftlik kur diyor :confused::confused::rolleyes:

Valla çekiyorum bakalım saçları elimde kalacak🤣🤣🤣🤣
Bu ay daha hiç tavuk yapmadım ben daha kızzz az tavuk yiyekk🤣😍
Dün mucizede gördüm balık yaptı bende yapmak isterdim lakin perdelerime ve evin içinden kokunun gitmeyeceğini bildiğim için ı işe karışmıyorum pişirilmiş satılıyor burada öyle alırız🙈

X