- 25 Ağustos 2019
- 60.396
- 110.301
- 30
IvveeettttAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IvveeettttAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
KurabiyemAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
Iyiyim ben şükür pare sen nasılsınNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Vay be neydi ne oldu buralar
Merhaba bugün bir konu açtım bakıp bana yardımcı olur musunuz lütfenHahahahhaha ben sana gel dedim
İyi çok şükür sen nasılsın pareNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Iyiyim canım benim sen nasılsın ne güzel ya eskilerden biri ve sohbet ❤❤⚘İyi çok şükür sen nasılsın pare
Nanem senle muhabbetimiz devam ediyor biliyorsun durumumu şükür iyiyim canım sen nasılsın ❤❤Iyiyim ben şükür pare sen nasılsın
Bende iyiyim sağ ol parem annen baban nasıllar inşallah çok daha iyidirlerIyiyim canım benim sen nasılsın ne güzel ya eskilerden biri ve sohbet ❤❤⚘
Fiziğe gidiyoruz canım babam birazcık daha iyi şükürBende iyiyim sağ ol parem annen baban nasıllar inşallah çok daha iyidirler
Rabbim daha iyi etsin bir daha yaşatmasın inşallahFiziğe gidiyoruz canım babam birazcık daha iyi şükür
Amin amin canım Rabbim kimseye yasatmasinRabbim daha iyi etsin bir daha yaşatmasın inşallah
Nanemm nasılsın canımKurabiyem
Ben giremiyorum ya reklamlardan dolayı kasıyor sinir krizleri geçiriyorumNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Şükür iyiyimNanemm nasılsın canım
Ben giremiyorum ya reklamlardan dolayı kasıyor sinir krizleri geçiriyorum
İyiyim parem telaşlarla geçiyor günler. Çok şükür baban da iyiymiş inşallah daha da iyi olacak canım
Salihaaaaaaamm iyim çok şükür sen nasılsın?Nasilsiniz kizlar
Şükür iyiyim pazar günü vakit geçiriyorum kk da sen nasılsınKizlarrrr... Keyifler nasıl?
Merhaba hoşgeldin baya zaman oldi nasılsın ⚘Selamlar, kim var kim yok
Salisim nerelerdesin nasılsın ❤Nasilsiniz kizlar